Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yorum yaparmısınız. Bat 10 ocak takvime göre 9 şubat adet olmam gerekiyordu. Benim endişem yapar yapmaz çıkmadı yada ben göremedim bikaç saat sonrası bakınca çizgi var gibi ....
Var gibi canim. Cizgi ama kirmizilik cok gibi hatali olabilir tekrarlamani oneririm ..:)

Benim 3 gün var daha öncesinde 5 gün 8 gün kala gidip kan verirdim bu defa yapmadım anladım ki olacağı varsa olur olmuyorsa gidip boşuna Ümit etmek istemiyorum
Erken vermıssın daha önce cnm ınsan cok heycanlanıp umutlanıyor bakalım bızım ıcın nasıl sonucları olacak ben bıde sureklı ıdrara cıkıyorum ıns psikolojik yada usutme degıldır

Yorum yaparmısınız. Bat 10 ocak takvime göre 9 şubat adet olmam gerekiyordu. Benim endişem yapar yapmaz çıkmadı yada ben göremedim bikaç saat sonrası bakınca çizgi var gibi ....
Testini yarın tekrar yap bence bende bi kaç gün önce yaşadım hatta testim de ikinci çizgim bariz belliydi sonraki gün yaptım hiçbirşey yok bi gün sonra testi gördüm banyoda yine çizgi vardı hafif ama güven olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…