- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.301
Var gibi canim. Cizgi ama kirmizilik cok gibi hatali olabilir tekrarlamani oneririm ..:)Yorum yaparmısınız. Bat 10 ocak takvime göre 9 şubat adet olmam gerekiyordu. Benim endişem yapar yapmaz çıkmadı yada ben göremedim bikaç saat sonrası bakınca çizgi var gibi ....
Canım bende bir kere test yapmıştım hatta benimde saatler sonra geldim çıkmıştı nasıl sevinmiştim ama adet olmuştum bence testi yenile tekrar yap çünkü yanlış olabiliyor
Bılmıyorum cnmYapacak mısın peki test
Benim 3 gün var daha öncesinde 5 gün 8 gün kala gidip kan verirdim bu defa yapmadım anladım ki olacağı varsa olur olmuyorsa gidip boşuna Ümit etmek istemiyorumBılmıyorum cnm
Erken vermıssın daha önce cnm ınsan cok heycanlanıp umutlanıyor bakalım bızım ıcın nasıl sonucları olacak ben bıde sureklı ıdrara cıkıyorum ıns psikolojik yada usutme degıldırBenim 3 gün var daha öncesinde 5 gün 8 gün kala gidip kan verirdim bu defa yapmadım anladım ki olacağı varsa olur olmuyorsa gidip boşuna Ümit etmek istemiyorum
Yorum yaparmısınız. Bat 10 ocak takvime göre 9 şubat adet olmam gerekiyordu. Benim endişem yapar yapmaz çıkmadı yada ben göremedim bikaç saat sonrası bakınca çizgi var gibi ....
1 ayda iki yumurtlama olmaz ki amaBen yine yumurtluyorumşaşırdı iyice
3 adetliyken sayarsak 4 canım çift oluyor onu biliyorumda bende bukadar çok olmasına şaşırdım rekor kırcam1 ayda iki yumurtlama olmaz ki ama
Adete yakın ovulasyon testi koyu olursa gebelik belirtisi ama gebelik testin varsa test yap birde bence3 adetliyken sayarsak 4 canım çift oluyor onu biliyorumda bende bukadar çok olmasına şaşırdım rekor kırcam
Testini yarın tekrar yap bence bende bi kaç gün önce yaşadım hatta testim de ikinci çizgim bariz belliydi sonraki gün yaptım hiçbirşey yok bi gün sonra testi gördüm banyoda yine çizgi vardı hafif ama güven olmaz yaniYorum yaparmısınız. Bat 10 ocak takvime göre 9 şubat adet olmam gerekiyordu. Benim endişem yapar yapmaz çıkmadı yada ben göremedim bikaç saat sonrası bakınca çizgi var gibi ....
Testini yarın tekrar yap bence bende bi kaç gün önce yaşadım hatta testim de ikinci çizgim bariz belliydi sonraki gün yaptım hiçbirşey yok bi gün sonra testi gördüm banyoda yine çizgi vardı hafif ama güven olmaz yani
Ayy hadiii inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar ben kan verdım bırbucuk saate cıkıcak sonuc kafam rahat olsun varsa vardır yoksa yoktur
Korkuyorum hayal kırıklııgından yaAyy hadiii inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Belirsizlikten iyidir inanki idrar testi yaptım mi peki canımKorkuyorum hayal kırıklııgından ya
Siliklesip tekrar başlamış köyü olmaya regline kaç gün vardiEki Görüntüle 2236320 Merhaba arkadaşlar testlerime bakarmısınız
Ay hadi güzel haberler canımKızlar ben kan verdım bırbucuk saate cıkıcak sonuc kafam rahat olsun varsa vardır yoksa yoktur
Yaptm cnm boyle coktı ama emın olamadımBelirsizlikten iyidir inanki idrar testi yaptım mi peki canım
Bakalım cnm cıkarsa da cok dusuk deger cıkar kesın 20 25 falan bence ama yok gıbı hıssedıyorumAy hadi güzel haberler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?