- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.241
Canım test yaptın mıDun bugun olmam lazım cnm 31. Gunum
Cnm adet gunum zaten gec yumurtladım ben 10 gub oldu en cok yanı test yaptm ılk ıdrarla cok hafıf cızgı gordm ama emın dglmAgizdan deniyor kuzum hala koltukalti yapmisin :)) insallah olmus olsun bebisin test neden yapmiyorsun varsa cikar zaten az kalmis olmali.
11. Gun cıkıyo genelde benım cnm 9 10 gun bugun cnmGünün gelmiş o zaman testte de çıkabilir kanda da çıkar canım yüksek ihtimal ilişkiden 1 hafta sonra çıkabilirmiş en erken
Yaptm ama cok sılık var yok gobı emın olamadım gozukmuyo burdanCanım test yaptın mı
Canım erken gebelik de normal testlerden pahalı bence kan ver daha iyi net sonuç çıkarKızlqr erken test yapsam çıkarmı
10 gün olduysa çıkar canım. Sanki bende çizgi gordüm gibi ovulasyon testi varsa yapsana. İnşallah hamilesindirKızlqr erken test yapsam çıkarmı
Canım ovülasyon varsa onunla yapar mısınKızlqr erken test yapsam çıkarmı
Ben gordum cook silik bir cizgimsi var. Erken testini yapabilirsin bence.Kızlqr erken test yapsam çıkarmı
Ovu de 14 15. Gun cokıyo cnm daha once denemıstımCanım ovülasyon varsa onunla yapar mısın
Bak ışık ayarları ile oynadım birazYaptm ama cok sılık var yok gobı emın olamadım gozukmuyo burdanEki Görüntüle 2236257
Bılmıyorum karar vermedım daha cnm yaCanım erken gebelik de normal testlerden pahalı bence kan ver daha iyi net sonuç çıkar
Ay canım çizgi görünüyor inşallah hamilesindirBak ışık ayarları ile oynadım biraz
çiGi az görünüyor inşallahhhhh hamilesindir canımBılmıyorum karar vermedım daha cnm ya
Cnm dun ovu yaptm sılık cıkmıstı bayaCanım ovülasyon varsa onunla yapar mısın
Aaaa bak gercekten gozukuyo boyleBak ışık ayarları ile oynadım biraz
Benim de son üç hadi bakalım seni bekliyorum güzel haberlerini:)Cnm dun ovu yaptm sılık cıkmıstı baya
Bende goruyorum ama ıns yanılmıyodutBen gordum cook silik bir cizgimsi var. Erken testini yapabilirsin bence.
Benim testim değil canım cizgisi az gorunuyordu ışıktan dolayı biraz ışık ayarları ile oynadım daha net görünsün diye inşallah hamileyizdir hepimiz benim bata 7 gün kaldı ben test yapmadım henüzAy canım çizgi görünüyor inşallah hamilesindir
çiGi az görünüyor inşallahhhhh hamilesindir canım
Yap dedik ya kuzum hala yapmadin mi hala soruyorsuunKızlar erken gebelık mı alıp yapayım kan mı vereyım ya karar veremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?