- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
İnşaallah canım ya bilmiyorum bi heyecan sardı ama test alıp yapmaya da korkuyorum daha 10 gün geçti 2. YumurtlamadanAyy olabilir mi olsun lutfenn.. insallah gebeliktendir cnm.
Üçüncü .yumurtlama olmayacağına göre bence sen koş daha burda misinİnşaallah canım ya bilmiyorum bi heyecan sardı ama test alıp yapmaya da korkuyorum daha 10 gün geçti 2. Yumurtlamadan
Çıkmazsa akşama kadar ağlarımSilik de olsa çıkar
Üçüncü .yumurtlama olmayacağına göre bence sen koş daha burda misin
Belki ikinci yumurtlama degildi gebelikten yukseliyordu duzensiz diyorsun adetlerine ayy umutlandirmak istemem ama... ya olsun insallahhhİnşaallah canım ya bilmiyorum bi heyecan sardı ama test alıp yapmaya da korkuyorum daha 10 gün geçti 2. Yumurtlamadan
Kız sana cevap vercem diye salça yapıyordum yağ yanmis biraz su döktüm her yer salça yağ olduAyaklarım çekmiyor hiç
Cikmazsada aksam degerlendirirsin demekki ikinci kez yumurtluyorsundur oyle dusun belki bu aksam tutar hemen karamsar olmayaÇıkmazsa akşama kadar ağlarım
Ne macunu canım bal tarçın çörek otu muEvet canım bende oluk oluk var üzerine bir de kistim var bi yumurtamı kapamış ve birde rahmim T şeklinde çıktı
Ona rağmen umutluyum çünkü etrafımda neler var yine de hamile kalıyor Buda benim denediğim ilk aydı hayatımda ilk defa 7 gün adetim geçtikte iki kere test yaptık negatif. Çıktı
Ve Pazartesi adet oldum
Benim bat 22 Aralık :)
Bende suan bi macuna başladım
Bu ay olmazsa bidaha ki ay bende enfeksiyon içi doğan kürü denemeyi düşünüyorum
Naptin gittin mi?İnşaallah canım ya bilmiyorum bi heyecan sardı ama test alıp yapmaya da korkuyorum daha 10 gün geçti 2. Yumurtlamadan
Yok canım netten aldım C-Life diye bir bak istersen belki faydası olurNe macunu canım bal tarçın çörek otu mu
Ayaklarım çekmiyor hiç
Kız sana cevap vercem diye salça yapıyordum yağ yanmis biraz su döktüm her yer salça yağ oldu
Çoook özür dilerim canım benim kusuruma bakmaKız sana cevap vercem diye salça yapıyordum yağ yanmis biraz su döktüm her yer salça yağ oldu
Tamam canım teşekkür ederim:)Cikmazsada aksam degerlendirirsin demekki ikinci kez yumurtluyorsundur oyle dusun belki bu aksam tutar hemen karamsar olmaya
Yok 2-3 saat sonra gelicek testimNaptin gittin mi?
İnşaallah gebeliktendir eğer gebelik değilse de tutar inşaallah ya çok dua eder misiniz bana?Ay çok merak ettim insallah vardır
Hem olmadan bile ne güzel ikinci kez yumurtalımız okursun valla her ikisi de çok güzel haber bence
İnşallah hamilesindir. Goguslerinde hassaiyet kasiklarinda sancı oluyormu?İnşaallah gebeliktendir eğer gebelik değilse de tutar inşaallah ya çok dua eder misiniz bana?
Ama böyle nasıl yapıcaz . Doktora gitmek için de sebep kalmadı. İlaç bitikten sonra biraz daha bekleyip kendim adet söktürücü alsam mı?Benim bildigim antiyobik direk geciktiriyor hatta canim gecen ay ben bir tane almama ragmen biraz geciktirmisti
Evet göğüs uçlarım acıyor ve bazen kalbim sanki sol kasığımda atıyor bide aşırı akıntım var öyle böyle değil ben enfeksiyona yordum hepİnşallah hamilesindir. Goguslerinde hassaiyet kasiklarinda sancı oluyormu?
Resmini atsana canım değerlendirelimKızlar gebelik testi yaptim ama 3saat sonra. Belirsiz bi kahve rengi renk var sizce erkenmi yaptim 7gun var adete gece bi tane daha yaptim oda ayni oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?