- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Dun bin tane resim cektim size atmak icin ama gorunmuyo anlamadimResmini atsana canım değerlendirelim
Tekrar çek canımDun bin tane resim cektim size atmak icin ama gorunmuyo anlamadim
Hamile olma ihtimalin yüksek gibi. Benim ovulasyon testimde adetimden 30 gun sonra bu kadar koyuydu fakat bende hassasiyet yoktu zaten bir gun sonra ikinci çizgi silikti. suan 38. Günüm hala olmadim ama göguste hassasiyet basladi. Benim her adetime bir hafta kala hassasiyet olur sen de her adet öncesi olurmu bu belirtilerEvet göğüs uçlarım acıyor ve bazen kalbim sanki sol kasığımda atıyor bide aşırı akıntım var öyle böyle değil ben enfeksiyona yordum hep
Merhaba internette satılan ovülasyon testlerinden alabilirsin canım adetin bittikten 1 gün sonra takip etmeye başlarsan ovülasyon gününü kaçırmamış olursun
Var canım eczanedede ama biraz pahalı nette çok uyguna satılıyor bu grupta çoğu kişi o testleri kullanıyor ben de dahilAntibiyotiğin etkisi büyük ama benim normalde de sık sık enfeksiyon oluyo.
İlk defa duydum o testi. Eczanelerde yok mu canım ?
Yok hayır sadece bel ağrım olur o da yok şuanda kasık ağrımda yok ama 1 hafta öncesine kadar vardıHamile olma ihtimalin yüksek gibi. Benim ovulasyon testimde adetimden 30 gun sonra bu kadar koyuydu fakat bende hassasiyet yoktu zaten bir gun sonra ikinci çizgi silikti. suan 38. Günüm hala olmadim ama göguste hassasiyet basladi. Benim her adetime bir hafta kala hassasiyet olur sen de her adet öncesi olurmu bu belirtiler
Bence başla canım inofolic kullanıyorsun belki bu ay erken olur yumurtlamanSelam kızlar bugün adet 7.günü yani 2 gün oluyor bitmesi sizce artık baslamalımıyım ovülasyona
Belirtiler var gibi canım. İnşallah hamilesindirYok hayır sadece bel ağrım olur o da yok şuanda kasık ağrımda yok ama 1 hafta öncesine kadar vardı
Canım bide antibiyotik bitikten sonra adet söktürücü alsam mı ?Var canım eczanedede ama biraz pahalı nette çok uyguna satılıyor bu grupta çoğu kişi o testleri kullanıyor ben de dahil
Adet sukucu almada bittikten bir iki gun sonra olursun merak etme zaten yeni evlisin evlendikten sonra adette degisiklikler olabiliyor o yuzden hemen ilac alma ne kadarda olsa onlarinda zarari varAma böyle nasıl yapıcaz . Doktora gitmek için de sebep kalmadı. İlaç bitikten sonra biraz daha bekleyip kendim adet söktürücü alsam mı?
Ben kullanmıştım bundan,fayda etti mi bilmiyorumYok canım netten aldım C-Life diye bir bak istersen belki faydası olur
Canim hatirladigim kadariyla ikimizin ovulasyonlari ve batlarimiz ayniydi biraz erken degil mi test icinDun bin tane resim cektim size atmak icin ama gorunmuyo anlamadim
Aynn erken ama canim bi denim dedim bakalim beklicem artik insallah vardir canim ikimizindeCanim hatirladigim kadariyla ikimizin ovulasyonlari ve batlarimiz ayniydi biraz erken degil mi test icin
Amin insallah hepimizin ki olur 2019 za hepimiz hamile olarak girerizAynn erken ama canim bi denim dedim bakalim beklicem artik insallah vardir canim ikimizinde
Canım çok belli olmuyor açıkçası belki ışıktan olabilir.birkac güne yine dene inşallah hamilesindir.Eki Görüntüle 2217240 cnim bunda az gorunuyo esim bile dun farketti
TestMeraba kızlar bende hamilemiyim diye kafayı yemek üzerym. Yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?