Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet göğüs uçlarım acıyor ve bazen kalbim sanki sol kasığımda atıyor bide aşırı akıntım var öyle böyle değil ben enfeksiyona yordum hep
Hamile olma ihtimalin yüksek gibi. Benim ovulasyon testimde adetimden 30 gun sonra bu kadar koyuydu fakat bende hassasiyet yoktu zaten bir gun sonra ikinci çizgi silikti. suan 38. Günüm hala olmadim ama göguste hassasiyet basladi. Benim her adetime bir hafta kala hassasiyet olur sen de her adet öncesi olurmu bu belirtiler

Antibiyotiğin etkisi büyük ama benim normalde de sık sık enfeksiyon oluyo.
Merhaba internette satılan ovülasyon testlerinden alabilirsin canım adetin bittikten 1 gün sonra takip etmeye başlarsan ovülasyon gününü kaçırmamış olursun

İlk defa duydum o testi. Eczanelerde yok mu canım ?

Yok hayır sadece bel ağrım olur o da yok şuanda kasık ağrımda yok ama 1 hafta öncesine kadar vardı

Ama böyle nasıl yapıcaz . Doktora gitmek için de sebep kalmadı. İlaç bitikten sonra biraz daha bekleyip kendim adet söktürücü alsam mı?
Adet sukucu almada bittikten bir iki gun sonra olursun merak etme zaten yeni evlisin evlendikten sonra adette degisiklikler olabiliyor o yuzden hemen ilac alma ne kadarda olsa onlarinda zarari var

Kızlar innovita ovulasyon testi ile ilgili bilginiz var mı?
Ovulasyon testim 8 adet kaldı bundan mı alsam kullanan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…