- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.741
Bende çözemedim işte 2 gün var adetime gerçi düzensiz adetim ama geçen ay 25inde olmuştum. Düzensiz dediğim de 2 3 gün erken yada 2 3 gün geç oluyorum
Nöbetçi eczaneden gebelik testi mi aldırsam acaba yaVarsa tekrarla istersen
Nöbetçi eczaneden gebelik testi mi aldırsam acaba ya
Tamam canım benim teşekkür ederim :*Yani testlerle aram pek iyi değil ama 2 gün kal varsa çıkması lazım silikte olsa
Rica ederim canım sonucu bizede bildirirsin :)Tamam canım benim teşekkür ederim :*
Anladım canım bende de önceden Ge c döllenme olmuştu o yüzden sordum benim de tüm hayallerim yıkıldı sanli herşeyi psikolojik yaşıyoruzBöyle canım ama daha öncede böyle çıkmıştı
Anladım canım bende de önceden Ge c döllenme olmuştu o yüzden sordum benim de tüm hayallerim yıkıldı sanli herşeyi psikolojik yaşıyoruz
Bende 23. Gün ovülasyonu yakaladım csnim 1 düşük yaşadım 8 haftalıkBenim ovulasyon 20 ve 21. Gün koyulaştı 22. Gün silinmeye başladı. Yani 14. Gün yumurtlama olmadı, onun etkisi olur mu bilmiyorum tabi. Senin 2. Çocuk mu olacak canım. Valla zihnimiz ve bedenimiz oyun oynuyor sanırım
Bende 23. Gün ovülasyonu yakaladım csnim 1 düşük yaşadım 8 haftalık
Yani sayılır canım reglim geçmişti baya biz yeni düşünüyorduk o ay ihtimal bile vermemiştim doktora gitt im öyle öğrendim evde test bile yapmamistimAllah tekrar yaşatmasın canım ben de 6 haftalık bebeğimi kaybettim, çok üzüldüm çok ağladım o yüzden şimdi daha çok istiyorum o boşluğu doldurmak için Peki geçmi öğrenmiştin canım ilk gebeliğinde
Yani sayılır canım reglim geçmişti baya biz yeni düşünüyorduk o ay ihtimal bile vermemiştim doktora gitt im öyle öğrendim evde test bile yapmamistim
Eylullum1 tüm hevesim kırıldı yaa çok üzüldüm ben sana kesin aynı kaderi paylaşacağız ama ne bilim umut olursun bana diye bekliyordum hayırlısı tabi ama
Inşallah canım düşük yapalı ne kadar oldu bu aradaAdetimi bekliyim canım ben de bi umut bakalım. Nasip olacak oldumu oluyor veren de Allah alan da. İnşallah doğru zaman da biz de anne olucaz
Gebelik testi yaptım negatif de canım kan da yaptırmadım daha pazartesi bi daha yapacam reglim 2 gün gecikti bakalım kısmetBozma moralini canım sakın. İnşallah sen de vardır test yapmışmıydın hiç unutuyorum kusura bakma kafam cok dolu
Inşallah canım düşük yapalı ne kadar oldu bu arada
Gebelik testi yaptım negatif de canım kan da yaptırmadım daha pazartesi bi daha yapacam reglim 2 gün gecikti bakalım kısmet
Benim 9. Ay canım 6 aydır istiyoruz bizde kısmet bakalım ne zamana olur3 ay oldu canım. İlk bir ay korunduk geçen ay bide bu ay denedik işte Senin ne zaman oldu
Geciktiyse umut vardır inşallah senden güzel haberler alırız canım. Bi arkadaşım söyledi freely marka varmış o varsa hemen çıkarıyor demişti ama ben bulamadım nette var o marka. Belki sen bulursu
Ovulasyona göre 28 martta canım regli eğer olmazsam ayın 1 gibi yaparım artık yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?