Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım bende de önceden Ge c döllenme olmuştu o yüzden sordum benim de tüm hayallerim yıkıldı sanli herşeyi psikolojik yaşıyoruz

Benim ovulasyon 20 ve 21. Gün koyulaştı 22. Gün silinmeye başladı. Yani 14. Gün yumurtlama olmadı, onun etkisi olur mu bilmiyorum tabi. Senin 2. Çocuk mu olacak canım. Valla zihnimiz ve bedenimiz oyun oynuyor sanırım

Bende 23. Gün ovülasyonu yakaladım csnim 1 düşük yaşadım 8 haftalık

Yani sayılır canım reglim geçmişti baya biz yeni düşünüyorduk o ay ihtimal bile vermemiştim doktora gitt im öyle öğrendim evde test bile yapmamistim

Yani sayılır canım reglim geçmişti baya biz yeni düşünüyorduk o ay ihtimal bile vermemiştim doktora gitt im öyle öğrendim evde test bile yapmamistim

Adetimi bekliyim canım ben de bi umut bakalım. Nasip olacak oldumu oluyor veren de Allah alan da. İnşallah doğru zaman da biz de anne olucaz

Gebelik testi yaptım negatif de canım kan da yaptırmadım daha pazartesi bi daha yapacam reglim 2 gün gecikti bakalım kısmet

Geciktiyse umut vardır inşallah senden güzel haberler alırız canım. Bi arkadaşım söyledi freely marka varmış o varsa hemen çıkarıyor demişti ama ben bulamadım nette var o marka. Belki sen bulursun eczanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…