Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle olsa sonucum umutla dolar taşardım
3 kere test yaptım şimdiye dek. Üçünde de bembeyazdı 2. Çizginin yeri. Bence oldu bu iş :)
Heyecanla bekliyoruz belirginleşmesini <3

Böyle olsa sonucum umutla dolar taşardım
3 kere test yaptım şimdiye dek. Üçünde de bembeyazdı 2. Çizginin yeri. Bence oldu bu iş :)
Heyecanla bekliyoruz belirginleşmesini <3

Canım erken yapmıştın sanırım öyle hatırlıyorum 2-3 gün kala tekrar yap bence kaç günnü kaldı şuan.. Ben de senden haber bekliyorum inşallah hepimiz hamileyizdir

Hcg böyle çıktı ama saniyeler içinde çıkmadı. Ama ateşim 36.8 bide ovulasyon koyulaşmaya başlayınca bi acaba diyorum ama yine de olmana ihtimalide var
Canım inanki olmasa çıkmaz diyoruz ama testler yanıltıyor insanı regline kadar hergun yap bakalim git gide koyulasir inşallah

Sabahı bekle canım çünkü daha erken olduğu için ilk idrarda yap ayy inşallah olur da bana da umut olursun
Testlere hiç güven olmuyor canım geçen ayda çıktı ben de ama sadece miratecht markada çıktı sanırım o markada sorun var diğer markalarda hiç çıkmadı çünkü o yüzden emin olamıyorum hiç bu testlerde lh koyulaşınca bi belki dedim bide ateşim yüksek gidiyor

Kasik ağrısı göğüslerde ağrı falan var mı peki canım yani başka belirtin

Moralim o kadar bozuk ki şu an rabbim bizlere de nasip eder inşallah da milletin imasindan laflarından kurtuluruz

Çıkarsa yarın gidip veririm kan diyorum özelde 1 saatte çıkıyor sonuç
He iyi daha iyi o zaman insallah vardir dua ediyorumm Rabbim.hayirli zamanda versin saglicakla insallah..
Ama goruyorum ki hala birilerinin laflarina takilanlar var... takmayin diyorum kardesim agizlarina laflarini tikayiverin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…