- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.701
Ay ınsallah hepimiz hamıleyizdr adet belirtileri aldı benım belirtilerim in yerını muhtemelen bu ayda olmadı yıne Dr hayırlısı Allahtan :)))Nerdeyse herkesin batı aynı :) bakalım kaç gebe çıkacak aramızdan
ilk anda mı çıkıyor bekletiyor musun?
İlk anda bakıp atıyorum ben çıkmayınca.
Hcg de benim arkadaşımın da öyle olmuştu. Ertesi gün çöpte farketmiş silik çizgiyi. Umursamamış. Sonra öğrendi tabii :)Yok canım atmıyorum ben 10-15 dk sonra çıktı bu. Valla ertesi gün bakıp hamile olanlar bile vardı forumlarda
Böyle olsa sonucum umutla dolar taşardım
3 kere test yaptım şimdiye dek. Üçünde de bembeyazdı 2. Çizginin yeri. Bence oldu bu iş :)
Heyecanla bekliyoruz belirginleşmesini <3
Böyle olsa sonucum umutla dolar taşardım
3 kere test yaptım şimdiye dek. Üçünde de bembeyazdı 2. Çizginin yeri. Bence oldu bu iş :)
Heyecanla bekliyoruz belirginleşmesini <3
Git gide koyulaşıyor sanki canım kan mi testi yaptırdınI Ilkmelegim canım ovulasyon testleri böyle ilerliyor, gebelik negatif çıktı
Şimdi bi testim daha var ne zaman yapsam acabaKuzum gorunuyor gibi lakin bir kirmizilik da var sen bir tane daha yap ille ilk idrar da sart degil bence varsa her turlu cikiyor.
Canım daha erken olduğu için silik olması normal moralini bozma sakınI Ilkmelegim şimdi baktım ve 2. Çizgi çıkış hcg de silik
Hcg de benim arkadaşımın da öyle olmuştu. Ertesi gün çöpte farketmiş silik çizgiyi. Umursamamış. Sonra öğrendi tabii :)
Bitane daha test yapıcam çıkarsa kan vericem ama akşam mı yapsam yarın mı bilemedimCanım daha erken olduğu için silik olması normal moralini bozma sakın
Canım inanki olmasa çıkmaz diyoruz ama testler yanıltıyor insanı regline kadar hergun yap bakalim git gide koyulasir inşallahHcg böyle çıktı ama saniyeler içinde çıkmadı. Ama ateşim 36.8 bide ovulasyon koyulaşmaya başlayınca bi acaba diyorum ama yine de olmana ihtimalide var
Yok canım kan vermedim..hcg ve ovulasyon yaptmGit gide koyulaşıyor sanki canım kan mi testi yaptırdın
Sabahı bekle canım çünkü daha erken olduğu için ilk idrarda yap ayy inşallah olur da bana da umut olursunBitane daha test yapıcam çıkarsa kan vericem ama akşam mı yapsam yarın mı bilemedim
Testlere hiç güven olmuyor canım geçen ayda çıktı ben de ama sadece miratecht markada çıktı sanırım o markada sorun var diğer markalarda hiç çıkmadı çünkü o yüzden emin olamıyorum hiç bu testlerde lh koyulaşınca bi belki dedim bide ateşim yüksek gidiyorSabahı bekle canım çünkü daha erken olduğu için ilk idrarda yap ayy inşallah olur da bana da umut olursun
Kasik ağrısı göğüslerde ağrı falan var mı peki canım yani başka belirtinTestlere hiç güven olmuyor canım geçen ayda çıktı ben de ama sadece miratecht markada çıktı sanırım o markada sorun var diğer markalarda hiç çıkmadı çünkü o yüzden emin olamıyorum hiç bu testlerde lh koyulaşınca bi belki dedim bide ateşim yüksek gidiyor
Moralim o kadar bozuk ki şu an rabbim bizlere de nasip eder inşallah da milletin imasindan laflarından kurtuluruzTestlere hiç güven olmuyor canım geçen ayda çıktı ben de ama sadece miratecht markada çıktı sanırım o markada sorun var diğer markalarda hiç çıkmadı çünkü o yüzden emin olamıyorum hiç bu testlerde lh koyulaşınca bi belki dedim bide ateşim yüksek gidiyor
Tamam yarin sabah yap o zaman varsa pazartesi kana gidersin olmaz mi?Bitane daha test yapıcam çıkarsa kan vericem ama akşam mı yapsam yarın mı bilemedim
Moralim o kadar bozuk ki şu an rabbim bizlere de nasip eder inşallah da milletin imasindan laflarından kurtuluruz
Kasik ağrısı göğüslerde ağrı falan var mı peki canım yani başka belirtin
Tamam yarin sabah yap o zaman varsa pazartesi kana gidersin olmaz mi?
He iyi daha iyi o zaman insallah vardir dua ediyorumm Rabbim.hayirli zamanda versin saglicakla insallah..Çıkarsa yarın gidip veririm kan diyorum özelde 1 saatte çıkıyor sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?