Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Belki senin Vardır canım ovulasyonla gebelik öğrenen çok. Geç döllenme şöyle normalde 14.gün yumurtlama ya benim 22. Gün oldu ama hep avuntu sebebi bunlar. Bidaha aya artık nasip olursa napalım. Bak senin ki koyulaşmaya başlamış inşallah senden iyi haberler alırız canım

Canım ben de kasık ağrısı, göğüs ağrısı, halsizlik hepsi vardı ama sonuç negatif işte.. Değerlerine baktırdın mı hiç

Yarın yine yap canım varsa eğer bak bakalım koyulaşacak mı ne durumda..gebelik için T bin baya koyu olması lazım.. Ama koyulaşıyorsa o da bir ihtimal olur bizim için inşallah
Yok canim ya olsa koyulasirdi benim 13 14 pik sonra siliklesti bu gun 10. Gun olsa çıkardı çünkü ovulasyondan sonra 10. Gunu ogrenenleri okudum ben bakalım kısmet. Yaa belki yanlış anlaşılacak ama artık eşimle birlikte olmaktan zevk almayı geçtim sıkıldım gerçekten kötü hissediyorum kendimi eşime de kendime de haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum

Ben de acaba 2 kez mi yumurtladım ki diye düşünüyorum şuan sabah tekrar yapıcam test Ovulasyon. O bende de var çocuk mantığıyla yapmamak laızm bu ay biraz daha rahattım aslında ama yine de ona yoruyoruz düşünmeden denemek lazım canm eşlerimize yansıtmadan

Canım tıbbi bilgim yok ama okuduğum ve önceden gittiğim doktora gire kadınlar ayda 1 defa yumurtluyormus

Valla sorma canım. Ama takmamak lazım rahat olunca oluyor bence ilk gebeliğimde kendiliğinden olmuştu hiç yormadan
Bende de öyle olmuştu o yüzden anlamamıştım hiç ama kısmet artık ya eşime sordum eğer bebek olmazsa ben sana yeter miyim dedim. Bir ömür dedi olmadi bakına muhtaç çocuklar var onları sahipleniriz büyültürüz dedi bu bana yetti rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Ovulasyon sonrası yarın 10. Gün olacak.
Biçok mesaj okudum regl gününe yakın çift çizgi gören. Daha koyu olması gerekiyordu. Miniminnacık bi umudum hala var. Bakalım
Gebelik testini ptesi yapıcam
Evet daha koyu olması lazım diyorlar görsel paylaşan arkadaşların da öyle denk geldi ama bakalım benim de 11 gün yarın. Inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…