- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.721
He iyi daha iyi o zaman insallah vardir dua ediyorumm Rabbim.hayirli zamanda versin saglicakla insallah..
Ama goruyorum ki hala birilerinin laflarina takilanlar var... takmayin diyorum kardesim agizlarina laflarini tikayiverin..
Sen hamile gibisin bende benim arkadasimin da böyle silik çıkmıştı hamile oldugunu kan testi ile ogrendi canim insallah hayırlısı ile hamilesindir rabbim seni de sevindirsin. Silik olsa bile o gun geçtikçe koyulasiyor yani hcg yukseldikce oda yükseliyoI Ilkmelegim şimdi baktım ve 2. Çizgi çıkış hcg de silik
Canım regli tarihim dundu ovulasyon Ge c olunca 27 28 falanBozma moralini canım ya senin kaç günün var? Doğru zaman da doğru şekilde versin Rabbim hepimize.
Bende obur ay yapmayi dusunuyorum ovulasyon testini bu ay şansımi kaybettim adetim geldi gelecek cunku. Insallah hayırlısı ile hamilesindirSen hamile gibisin bende benim arkadasimin da böyle silik çıkmıştı hamile oldugunu kan testi ile ogrendi canim insallah hayırlısı ile hamilesindir rabbim seni de sevindirsin. Silik olsa bile o gun geçtikçe koyulasiyor yani hcg yukseldikce oda yükseliyo
Rabbim hayal kırıklığı yasatmasin inşallah gönlüne göre versin canım yaVar canım o belirtilerde ama hiç yoramıyorumm gerçekten Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Saglik olsun sikma canini... martta insallah guzel haberler alalim..Merhaba kızlar ben sabah sancı ile uyandım ve adet oldum bugün zaten bekliyordum inşallah sizden güzel haberler alırım artık o şekilde sevinirim
Kızlar aciil bakın !!
2 3 dakika önce ovulasyon testi yaptım adetime 2 gün kaldı.
Evde gebelik testim olmadığı için ovulasyon yaptım ilk dakikadan 2. Çizgi silik bir şekilde belirginleşti?
Bu ne demek oluyor. Acaba yumurtlama yeni mi gerçekleşiyor??
Yaaaa deme canım tüh yaaa çok üzüldüm nedense çok umutluydum sendenKızlar kan verdim maalesef negatif sonuç
Valla ben de belirti ve teste güvenip kan verdim özel hastanede ama negatif çıktı maalesef nasip değilmiş demek ki ama bidaha ovulasyon testi falan yapmıcam olursa oluyo nasılsaYaaaa deme canım tüh yaaa çok üzüldüm nedense çok umutluydum senden
Ben de umutluydum yaa saglik olsun uzulmeEylullum1
Canım 0 mi cıktı yoksa farklı bi değer miValla ben de belirti ve teste güvenip kan verdim özel hastanede ama negatif çıktı maalesef nasip değilmiş demek ki ama bidaha ovulasyon testi falan yapmıcam olursa oluyo nasılsa
Böyle canım ama daha öncede böyle çıkmıştıCanım 0 mi cıktı yoksa farklı bi değer mi
Iki çizgide tuhaf bir şekildeCanım silik çizgi her zaman olur ovulasyon testinde baya koyu olması lazım gebelik için fotoğraf var mı
Iki çizgide tuhaf bir şekilde
Bende çözemedim işte 2 gün var adetime gerçi düzensiz adetim ama geçen ay 25inde olmuştum. Düzensiz dediğim de 2 3 gün erken yada 2 3 gün geç oluyorumBence koyu gibi duruyor ama silikte bilemedim ben de tekrarla istersen ovulasyon dimi bu. Kaç günün var adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?