Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He iyi daha iyi o zaman insallah vardir dua ediyorumm Rabbim.hayirli zamanda versin saglicakla insallah..
Ama goruyorum ki hala birilerinin laflarina takilanlar var... takmayin diyorum kardesim agizlarina laflarini tikayiverin..

İNŞALLAH canım ben de ediyorum hep. İnsanlar erken olsa çok erken derler geç olsa olmuyo derler her şeye bir şey diyolar o yüzden hiç takmamak lazım

I Ilkmelegim şimdi baktım ve 2. Çizgi çıkış hcg de silik
Sen hamile gibisin bende benim arkadasimin da böyle silik çıkmıştı hamile oldugunu kan testi ile ogrendi canim insallah hayırlısı ile hamilesindir rabbim seni de sevindirsin. Silik olsa bile o gun geçtikçe koyulasiyor yani hcg yukseldikce oda yükseliyo

Bende obur ay yapmayi dusunuyorum ovulasyon testini bu ay şansımi kaybettim adetim geldi gelecek cunku. Insallah hayırlısı ile hamilesindir

Kızlar aciil bakın !!
2 3 dakika önce ovulasyon testi yaptım adetime 2 gün kaldı.
Evde gebelik testim olmadığı için ovulasyon yaptım ilk dakikadan 2. Çizgi silik bir şekilde belirginleşti?
Bu ne demek oluyor. Acaba yumurtlama yeni mi gerçekleşiyor??

Canım silik çizgi her zaman olur ovulasyon testinde baya koyu olması lazım gebelik için fotoğraf var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…