Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İNŞALLAH bu ay tutmuştur canım
Inşallah canım bakıyorum tüm belirtiler var ama ne bilim işte özellikle göğüslerim çok ağrıyor ve ara ara akintim var solda kasik agrım var yorgunluk üst seviyede ama ne bilim umut dersen sıfır yani inşallah bu ay olur rabbim yüzüme bakar da

İNŞALLAH canım yaaa. Ah bu belirtiler saydıklarının hepsi bende de var hatta ateşim bile yüksek çıkıyor ama kan negatif işte. Ama inşallah senin pozitiftir canım yaaa ne zaman test yapacaksın bidaha bide geç kalırmıydı hiç günün

Çok düzensiz benim ya son 3 adetim hatta saçma sapan 12 16 27 gün arayla oldum son 3 adeti yani karmakarışık inan ki regli olmazsam ayın 1 inde yaparım inşallah

Çok düzensiz benim ya son 3 adetim hatta saçma sapan 12 16 27 gün arayla oldum son 3 adeti yani karmakarışık inan ki regli olmazsam ayın 1 inde yaparım inşallah

Biraz karışık gitmiş canım evet. İnşallah olmuştur bu ay bakalım.. Ben ateşte ölçüyordum gerçi o da yüksek çıktı ama bilemiyorum varsa sen de ölç istersen

Çok şaşkınım. Nerdeyse emindik harbiden güven olmuyormuş

Valla canım ben de çok umutlu gittim bu sefer ama negatif çıktı..sadece son ihtimal 22. Gün çatladı yumurta takibime göre geç döllenme olabilir mi ki diyorum ama sanırım bu ay da olmadı önümüzdeki ay ovulasyon bidaha bakar mıyım bilmiyorum sen ne yaptın

Ben de senden dolayı ümitlenmiştim. Ovuşadyonda 2. Çizgim belirdi bugün. Yarın da biraz daha koyulaşır mı ki diye heyecanlanıyordum. Derken derken... buradaki yazışmalarınızı okudum, şaşırdım, üzüldüm. 6 gün geçtikten sonra mı kanda çıkıyordu. Aklımda öyle kalmış. Geç döllenme olsa da en az 7 8 gün geçmiş. Çıkardı diye düşünüyorum. Geç döllenme dedikleri 1-2 gün oynuyordur sanırım. Yumurta en fazla 36 saat canlı kalmıyor mu? Aklım da ermiyor artık. Ümitlenmeden beklemek lazım ki bişey varsa sürpriz olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Çoğu kişi psikolojik de olsa kasıklarda başta ağrı kramp bulantı baş dönmesi yaşıyor. Sık idrara çıkıyorum çok uyuyorum diyor.
Ben 4-5 aydır deniyorum zerre belirti hissetmedim. Çok da meşgul ediyorum beynimi burda böyle şeylerle. Ben psikolojik olarak dahi belirti yaşamıyorum :) şu an bomboş sıfır farklılık. Her bişey aynı. Perş bat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…