- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.021
Cnn bi ara baya koyulasmis sankiCanım bunlar gebelik için artacak mı diye baktıklarım sırasıyla
Evet canım koyulaştı biara benimde aklım ordan karıştı birazCnn bi ara baya koyulasmis sanki
Gebelik testi yapmadın miEvet canım koyulaştı biara benimde aklım ordan karıştı biraz
Bu bana oluyor bazı aylar. Araştırmıştım yabancı bi sitede artık verimlilik dönemi bitti anlamına geliyormuş yani yumurtlama gerçekleşti artık o uzayan akıntı yerini kremsiye bıraktı demekmiş.Kuzumm kan değil beyazımsı yumuşacık kremsi bi akıntı
Sen benimle olacaksın bence çarşamba veya perş :) tabii gebe değilsen. İnşallah öylesindir canımpenelopem I Ilkmelegim kızlar adet olmadım ama olurum sanırım test almayı unttm buarada.. Ama olcğım hissediyorum
Kuzumm senin de perşembe günü testin koyulaşmış devam ediyo musun testeHıh şimdi yukledimEki Görüntüle 2239214
Daha önceki aylarda kuru geçerdi yumurtladıktan beş gün sonraya kadar adete kadar aslında ama sağol canım inşallah adet olmayızBu bana oluyor bazı aylar. Araştırmıştım yabancı bi sitede artık verimlilik dönemi bitti anlamına geliyormuş yani yumurtlama gerçekleşti artık o uzayan akıntı yerini kremsiye bıraktı demekmiş.
Tebrik edetim heyecanını paylaşıyoruz umarım sağlıklı bi şekilde ilerler hamileliğin. Güzel haberlerini bekliyoruz :)Yaa o kadar şaşkınım ki bu anı ilk defa yaşıyorum inanasım gelmiyor. Acile koşmamak için kendimi zor tutuyorum
Ya cnm 21de yaptığım test pik görünüyor zaten 22 yapmadım fırsat olmadi 23 siliklesti test 24 unde biraz koyulasti bu günde koyu sanki değil miKuzumm senin de perşembe günü testin koyulaşmış devam ediyo musun teste
Kuzumm hayırlı olsun hamilesinn sen kesinlikle.. Test bozuk olmaz genelde. İlerledikçe koyulaşır o silik t çizgisi. Hayırlı olsun darısı bize inşallah. Benim de bat a 7 gün kaldı.:)Ayy inşallah yaa çok heycanlandım monoton hayatıma renk geldi bi anda:))) hayırla biter inşallah.
Dün yaptım ama testi attım canım silik bi çizgi vardı burda paylaştım sankiHala koyu değil mi canım ovulasyon testin en son ne zaman yaptn
Evet kuzum sen devam et teste düzenli olarak. Peki perşembeden sonra ya da önce değerlendirdin mi? Her ihtimale karşı 3,5 gün daha değerlendir benceYa cnm 21de yaptığım test pik görünüyor zaten 22 yapmadım fırsat olmadi 23 siliklesti test 24 unde biraz koyulasti bu günde koyu sanki değil mi
Yok valla cnm 23 ve 25 değerlendirdim sadeceEvet kuzum sen devam et teste düzenli olarak. Peki perşembeden sonra ya da önce değerlendirdin mi? Her ihtimale karşı 3,5 gün daha değerlendir bence
Bu gun ovülasyonun 11 veta 12. Günü canım 3 4 gündür kokusuz sarımsı akıntı varKuzum nasıl bir akıntıydı ne zaman başladı lütfen söylermisn
Kuzum adete yakın iken zaten test silik çıkıyor.bende bugün yaptım yine silikti çatladıktan sonra hep silik kalırmışDün yaptım ama testi attım canım silik bi çizgi vardı burda paylaştım sanki
Canım benim ki o kadar hafif di ki anlatamam bunlar benim dünkü yaptığım testten baya koyuCanım bunlar gebelik için artacak mı diye baktıklarım sırasıyla
Sen devam etBu gun ovülasyonun 11 veta 12. Günü canım 3 4 gündür kokusuz sarımsı akıntı var
Ayy pardon kuzumm yanlış yazdımm ben bunuBu gun ovülasyonun 11 veta 12. Günü canım 3 4 gündür kokusuz sarımsı akıntı var
Hamilelerde ama koyulasiyormus tekrardan öyle okudum canım o yüzden kaç gündür de her gün yapiyordum idrar testinde çıkmaz ama ovulasyon koyulasirsa bi umut diye ama hep silik cıktıKuzum adete yakın iken zaten test silik çıkıyor.bende bugün yaptım yine silikti çatladıktan sonra hep silik kalırmış
Hadi yaa öyleyse bende de umut yok desene kuzumHamilelerde ama koyulasiyormus tekrardan öyle okudum canım o yüzden kaç gündür de her gün yapiyordum idrar testinde çıkmaz ama ovulasyon koyulasirsa bi umut diye ama hep silik cıktı
O zaman 3 gün sonra seni de test heyecanı sarar :)Kuzumm hayırlı olsun hamilesinn sen kesinlikle.. Test bozuk olmaz genelde. İlerledikçe koyulaşır o silik t çizgisi. Hayırlı olsun darısı bize inşallah. Benim de bat a 7 gün kaldı.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?