Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bana oluyor bazı aylar. Araştırmıştım yabancı bi sitede artık verimlilik dönemi bitti anlamına geliyormuş yani yumurtlama gerçekleşti artık o uzayan akıntı yerini kremsiye bıraktı demekmiş.
Daha önceki aylarda kuru geçerdi yumurtladıktan beş gün sonraya kadar adete kadar aslında ama sağol canım inşallah adet olmayız

Ayy inşallah yaa çok heycanlandım monoton hayatıma renk geldi bi anda:))) hayırla biter inşallah.
Kuzumm hayırlı olsun hamilesinn sen kesinlikle.. Test bozuk olmaz genelde. İlerledikçe koyulaşır o silik t çizgisi. Hayırlı olsun darısı bize inşallah. Benim de bat a 7 gün kaldı.:)

Ya cnm 21de yaptığım test pik görünüyor zaten 22 yapmadım fırsat olmadi 23 siliklesti test 24 unde biraz koyulasti bu günde koyu sanki değil mi
Evet kuzum sen devam et teste düzenli olarak. Peki perşembeden sonra ya da önce değerlendirdin mi? Her ihtimale karşı 3,5 gün daha değerlendir bence

Kuzum adete yakın iken zaten test silik çıkıyor.bende bugün yaptım yine silikti çatladıktan sonra hep silik kalırmış
Hamilelerde ama koyulasiyormus tekrardan öyle okudum canım o yüzden kaç gündür de her gün yapiyordum idrar testinde çıkmaz ama ovulasyon koyulasirsa bi umut diye ama hep silik cıktı

Hamilelerde ama koyulasiyormus tekrardan öyle okudum canım o yüzden kaç gündür de her gün yapiyordum idrar testinde çıkmaz ama ovulasyon koyulasirsa bi umut diye ama hep silik cıktı
Hadi yaa öyleyse bende de umut yok desene kuzum hayırlısı olsun bence ikimizde düşünmemeye çalışıp günümüzü bekleyelim dualara sarılarak Rabbimize sığınarak ..ben 10 gündür meryem suresini okuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…