- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.041
Adetlerim düzenli ama bazen 28.güne uzuyor bazen 29. Bakalımm bu ay kaçıncı günde gelicek :) üzülüp sıkıntı çektiğimde normal adetim 26 günde 1 iken, 28,29 oluyor son 2 aydırO zaman 3 gün sonra seni de test heyecanı sarar :)
Rabbim kabul etsin canım inşallah dualarımızı. Canım umudunu kaybetme ben de silik çıkıyordu ama kan testi yaptım bu gün 36 cıktıHadi yaa öyleyse bende de umut yok desene kuzumhayırlısı olsun bence ikimizde düşünmemeye çalışıp günümüzü bekleyelim dualara sarılarak Rabbimize sığınarak ..ben 10 gündür meryem suresini okuyorum..
Hangi günleri değerlendirmiştin? Daha önce sorulmuş muydu hatırlamıyorum :)Rabbim kabul etsin canım inşallah dualarımızı. Canım umudunu kaybetme ben de silik çıkıyordu ama kan testi yaptım bu gün 36 cıktı
İnşallah kuzum benim ya Rabbimdem umut kesilmez ama işte... Aslında beni düşündüren önce akıntı olmuştu sonra batma hissi kasık bel ağrısı ama bıraktım artık belirtileri aramayı. Rabbim senden razı olsun desteğin için sağol.Rabbim kabul etsin canım inşallah dualarımızı. Canım umudunu kaybetme ben de silik çıkıyordu ama kan testi yaptım bu gün 36 cıktı
13 de pik olmuştu o günü ve sonrası 3 günü değerlendirdik canımHangi günleri değerlendirmiştin? Daha önce sorulmuş muydu hatırlamıyorum :)
Kuzum yani sen bu durumda pikten kaç gün sonra kan testini yaptın13 de pik olmuştu o günü ve sonrası 3 günü değerlendirdik canım
Yani Bende Umudu Kesmiştim Dün Bu Gun Kaltim dedim idrar testi yap sonra umudunu tamamen çöpe at iki test aynı anda yaptım bozuk çıkar diye ve ikiside 5 dk olmadan silik çizgi belirdiİnşallah kuzum benim ya Rabbimdem umut kesilmez ama işte... Aslında beni düşündüren önce akıntı olmuştu sonra batma hissi kasık bel ağrısı ama bıraktım artık belirtileri aramayı. Rabbim senden razı olsun desteğin için sağol.
11. Gün canım benim yumurtlama Ge c oldu benim o yüzden adetim de 4. Gunu geçiyor bu günKuzum yani sen bu durumda pikten kaç gün sonra kan testini yaptın
Canım gebelik için bakıyorum ben eğer silinmezse gebelik var demekmişKuzum adete yakın iken zaten test silik çıkıyor.bende bugün yaptım yine silikti çatladıktan sonra hep silik kalırmış
Gebelik testi yapmadın mi
Gebelik testi yapmadın mi
Zaten flo 1 marta veriyor ama 1 mart çok geç oluyor döngü süresi için. Takvimim uygulamasıda bugün veriyorSen benimle olacaksın bence çarşamba veya perş :) tabii gebe değilsen. İnşallah öylesindir canım
Canım benim ki o kadar hafif di ki anlatamam bunlar benim dünkü yaptığım testten baya koyu
Hiç onlara bakma bence. Ovulasyon geç olunca adet de geç geliyor. Muhtemelen stresten geç yumurtladın. İlk 2 ay benim de öyle olmuştu. Flo da yola gelmiş bakpenelopem floda ovulasyon gününü pozitif girince flo 3-4 gün ileri gitti
Aslında bu ay psikolojik olarak çok rahattım şehir dışına tatile bile gittimHiç onlara bakma bence. Ovulasyon geç olunca adet de geç geliyor. Muhtemelen stresten geç yumurtladın. İlk 2 ay benim de öyle olmuştu.
Cnm ovulasyon testı kullanabılırsın yada dr angıdıp yumurtlama gunlerını ogrenebılırsınmerhaba arkadaşlar ben 26 yaınddayım düzensiz adetlerim farlutal kulanmadan olmuyor 108 klyum 3 yıldır evliyim 4 kere klomen ve ovitrella kullandım 1 kere faera kullandım ama sonuç alamdım bendede eşimdede sıkıntı yok tüm testleri yaptırdım yumurtalama günlerimi bilmiyorum bu konu hakkınd yardımcı olurmusunuz
Anladım kuzumm11. Gün canım benim yumurtlama Ge c oldu benim o yüzden adetim de 4. Gunu geçiyor bu gün
İnşallah vardır ikimizde de güzel sonuçlar olsun . ve bizim gibi bekleyen herkesin gönlüne göre versin rabbimCanım gebelik için bakıyorum ben eğer silinmezse gebelik var demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?