Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim kabul etsin canım inşallah dualarımızı. Canım umudunu kaybetme ben de silik çıkıyordu ama kan testi yaptım bu gün 36 cıktı

Rabbim kabul etsin canım inşallah dualarımızı. Canım umudunu kaybetme ben de silik çıkıyordu ama kan testi yaptım bu gün 36 cıktı
İnşallah kuzum benim ya Rabbimdem umut kesilmez ama işte... Aslında beni düşündüren önce akıntı olmuştu sonra batma hissi kasık bel ağrısı ama bıraktım artık belirtileri aramayı. Rabbim senden razı olsun desteğin için sağol.

merhaba arkadaşlar ben 26 yaınddayım düzensiz adetlerim farlutal kulanmadan olmuyor 108 klyum 3 yıldır evliyim 4 kere klomen ve ovitrella kullandım 1 kere faera kullandım ama sonuç alamdım bendede eşimdede sıkıntı yok tüm testleri yaptırdım yumurtalama günlerimi bilmiyorum bu konu hakkınd yardımcı olurmusunuz

Yani Bende Umudu Kesmiştim Dün Bu Gun Kaltim dedim idrar testi yap sonra umudunu tamamen çöpe at iki test aynı anda yaptım bozuk çıkar diye ve ikiside 5 dk olmadan silik çizgi belirdi

Cnm ovulasyon testı kullanabılırsın yada dr angıdıp yumurtlama gunlerını ogrenebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…