- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.061
Bu stres olayını ben de hiç anlamıyorum.Aslında bu ay psikolojik olarak çok rahattım şehir dışına tatile bile gittimama anlamadım 22. Gün test silindi bugün de 33. Günüm
Ayni durumdayiz..Bu stres olayını ben de hiç anlamıyorum.
Kaygı ve stres farkında olmadan bize zarar veriyor. Kendimi kitaplara vericem diyordum elimden telefonu düşürmüyorum ki. Git 2 kitap oku kafan dağılsın dimi ama yok kadınlarkulübüyle bozdum kafayı
Bağımlılık yaptı girmezsem bi titreme bi panik
Son bikaç gündür meşgul değilsem şayet sürekli bakıyorum yazmasam bile nerdeyse tüm konuları geziyorum. Abarttım yani :)Ayni durumdayiz..gerci tam titreme panik duruma gelmedim ama duramiyorum girmeden en fazla 1 saat ahahah senin rekor kac:)
Bu stres olayını ben de hiç anlamıyorum.
Kaygı ve stres farkında olmadan bize zarar veriyor. Kendimi kitaplara vericem diyordum elimden telefonu düşürmüyorum ki. Git 2 kitap oku kafan dağılsın dimi ama yok kadınlarkulübüyle bozdum kafayı
Bağımlılık yaptı girmezsem bi titreme bi panik
Ilk zamanlar bi anda yükselir gerçekten geç döllenme olabilir bekleyelim çarşamba bi daha yaptır inşallahNe bileyim canm kanda bişey çıkmadı ama
Ovulasyon nasıl eşlendi canım programlaBak ovudan yirttim bitti bitince de almadim super oldu.. programlar da eslendi bakalim bir de belirtileri hissetmeyi yok edebilirsem rahatlicam sanirim.
Ilk zamanlar bi anda yükselir gerçekten geç döllenme olabilir bekleyelim çarşamba bi daha yaptır inşallah
4 5 ay kullandim canim.. teyit ettim duzenini.. gecen ay flo yukledim ekstra, batta 1 gunle flo bildi bu ay ikisi de 7si diyor..Ovulasyon nasıl eşlendi canım programla
Ben de ilk defa bu ay kullandım yine kullanayım o zaman4 5 ay kullandim canim.. teyit ettim duzenini.. gecen ay flo yukledim ekstra, batta 1 gunle flo bildi bu ay ikisi de 7si diyor..
Yani 1 defa siparis vermis oldum ben 30luydu sanirim. Zaten cok koyu da goremedim ben.. programla uyumlu nasil olmuyor anlamiyorum ben duzensiz olmasi lazim o zaman adetin.Ben de ilk defa bu ay kullandım yine kullanayım o zaman
Ben de hiç anlamıyorum eğer adet olursam doktora gidicem zaten yarın 34. Gün olacak çünküYanin1 defa siparis vermis oldum ben 30luydu sanirim. Zaten cok koyu da goremedim ben.. programla uyumlu nasil olmuyor anlamiyorum ben duzensiz olmasi lazim o zaman adetin.
Normalde kac gunde oluyorsun.. testlerinde kacinda silindi.Ben de hiç anlamıyorum eğer adet olursam doktora gidicem zaten yarın 34. Gün olacak çünkü
30 günde canım oluyorum canım. 22. Günde silindiNormalde kac gunde oluyorsun.. testlerinde kacinda silindi.
Kızlaar yorum yapan herkese teşekkürler değer 360.6 hamileyim heraldeşükürler olsun evde tek başına sevinecek şaşıracak kimsem de yok bu anımı paylaştınız Allahım herkese bu anı yaşatsın. hamileyimm diye bağırmak istiyorum yaa çok tuhaaf
İkiz olabilir mi acabaBata a 2 gün hatta 3 gün varken böyle yüksek olması normalmi ki
Etmem mi çok teşekkür ederim Allah razı olsun cümlemize nasip etsin sağlıkla sonlandırsın inşallah.Canım gözün aydın tebrik ederim . Bizlere de dua et inşallah
Hiçbi fikrim yok olursa da kabulümİkiz olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?