- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.981
Canım az akintim vardi gogus agrisi ve sol kasik agrim vardi fazlasiylaTebrikler kuzum I Ilkmelegim Allahım sağlıklı büyütsün değerin güzel maşallah.... Acaba belirtilerin neydi merak ediyorumm bende
1 haftada cikmaz sanmiyorum.. daha yum. Akintilari muhtemelenKuzumm kan değil beyazımsı yumuşacık kremsi bi akıntı
Canım yüklenmemişHanımlar bi testi me bakarmısınız yanlız koyu çıkan testten sonra ki gun yapamadım ertesi gün yaptım ama test koyulaşıyor gibi tekrar
Evet şimdi fark ettim hata veriyorCanım yüklenmemiş
Canım o his umutsuzluktan oluyor yani bense yaşıyordum belirsizlikten sen kaç gün önce yapmıştın testipenelopem I Ilkmelegim kızlar adet olmadım ama olurum sanırım test almayı unttm buarada.. Ama olcğım hissediyorum
Baya belli ikinci çizgi cnm bence hemen kan ver ve kesinleşirKızlar gebelik varmı bi bakın noluur beş dakika bekledi hiç bekletmedim. Bata 2 gün var
Var kiz gordum bende hadi insallah.Kızlar gebelik varmı bi bakın noluur beş dakika bekledi hiç bekletmedim. Bata 2 gün var
Yapmaya devam et canim bi bakalim kac gun var bata
Yaa o kadar şaşkınım ki bu anı ilk defa yaşıyorum inanasım gelmiyor. Acile koşmamak için kendimi zor tutuyorumBaya belli ikinci çizgi cnm bence hemen kan ver ve kesinleşir
Allahım inşallah vardır bu sevincim boşa çıkmazzVar kiz gordum bende hadi insallah.
Tutma kendini imkanın varsa git ilk melegimde benimde böyle çıkmıştı animda gidip yatırmıştım ve ogrenmistimYaa o kadar şaşkınım ki bu anı ilk defa yaşıyorum inanasım gelmiyor. Acile koşmamak için kendimi zor tutuyorum
Eşimde evde yok valla gidiyim ya duramam ben meraktan.Tutma kendini imkanın varsa git ilk melegimde benimde böyle çıkmıştı animda gidip yatırmıştım ve ogrenmistim
Ya cnm benim is biraz karışık başını ağrıyacağım biraz kusura bakma ne olur. Bu ay asilama için tedavi görüyordum ama fazla yumurta olduğu icin doktor tedaviyi iptal bi hafta sonra hafif bi kanama geçirdim ayın 20 siydi doktora gittim olabilir böyle dedi tabi bende duramadım 21 de test yaptım tarih yazıyor zaten 22 kanamam durdu böyle yaniYapmaya devam et canim bi bakalim kac gun var bata
eEşimde evde yok valla gidiyim ya duramam ben meraktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?