- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.001
Bariz görunüyor canim. Eger test hatalı degilse hamilesindir kan verirsen kesinleşir. İnşallah hamilesindir canimAllahım inşallah vardır bu sevincim boşa çıkmazz
Canım o his umutsuzluktan oluyor yani bense yaşıyordum belirsizlikten sen kaç gün önce yapmıştın testi
Biraz daha koyu olmus evet canım sıvı alımına dikkat ettn miHıh şimdi yukledimEki Görüntüle 2239214
Yok rica ederim canim.. kendiliginden gelmis olmasin.. ustune gorme yasamis olmayasin.. nasildi kanaman hafif diyorsun..Ya cnm benim is biraz karışık başını ağrıyacağım biraz kusura bakma ne olur. Bu ay asilama için tedavi görüyordum ama fazla yumurta olduğu icin doktor tedaviyi iptal bi hafta sonra hafif bi kanama geçirdim ayın 20 siydi doktora gittim olabilir böyle dedi tabi bende duramadım 21 de test yaptım tarih yazıyor zaten 22 kanamam durdu böyle yani
Evet cnm dikkat ettim özellikle çok sıkışık olmadığım zamanlarda yaptım testleriBiraz daha koyu olmus evet canım sıvı alımına dikkat ettn mi
Cuma günü doktor ne olur ne olmaz diye test yaptı ama birşey çıkmadı çarşamba tekrar çağırdı ama bu testlerde kafamı karıştırdı dogrusuYok rica ederim canim.. kendiliginden gelmis olmasin.. ustune gorme yasamis olmayasin.. nasildi kanaman hafif diyorsun..
Normal adet kanamasından çok daha azdı pıhtı falanda hiç yoktu sadece tuvalette fark ediyordumEvet cnm dikkat ettim özellikle çok sıkışık olmadığım zamanlarda yaptım testleri
Eşim zaten hastanede biliyor. Mantarım yine hortladığı için muayene olmaya gelmiştim. Baktım sıra çok eve dönmüştüm. Ona sürpriz olsun çıkarsa inşallah o zaman söyliceme
esine haber ver koş git güzel haberleride bize ver
valla beş liralık testti inşallah beni umutlandırmamıştır bozuk olursa çok üzülürüm. Amin ya inşallah hepinize çook teşekkür ederim hemen cevap verip şu panik anımda yardım ettiğiniz için.Bariz görunüyor canim. Eger test hatalı degilse hamilesindir kan verirsen kesinleşir. İnşallah hamilesindir canim
Hadi koş o zamn hastaneye de eşine en güzel hediyeyi verEşim zaten hastanede biliyor. Mantarım yine hortladığı için muayene olmaya gelmiştim. Baktım sıra çok eve dönmüştüm. Ona sürpriz olsun çıkarsa inşallah o zaman söylicem
valla beş liralık testti inşallah beni umutlandırmamıştır bozuk olursa çok üzülürüm. Amin ya inşallah hepinize çook teşekkür ederim hemen cevap verip şu panik anımda yardım ettiğiniz için.
Ayy inşallah yaa çok heycanlandım monoton hayatıma renk geldi bi anda:))) hayırla biter inşallah.Hadi koş o zamn hastaneye de eşine en güzel hediyeyi ver
Adet olmazsan çarşamba bi daha yap canımKan testini cumartesi yaptım canım
Yarın bekliyorm yumurtlama ya göre canım dun peceteye hafıf bir leke geldi ama muhtemelen sökülecek :) takvimim uygulamasına gore de 28 subatAdetin geldi mi gülüm
Âmin cnm duam seninle güzel haberlerle dön ❤çıktın mi yolaAyy inşallah yaa çok heycanlandım monoton hayatıma renk geldi bi anda:))) hayırla biter inşallah.
Adet olmazsan çarşamba bi daha yap canım
Ovulasyon testi resmini bi atsana cnmŞuana kadar olmadım canım ovulasyon koyu değil
Benimkide koyu değil ki hatırlamıyor musun canım silik bi çizgi çıkmıştıŞuana kadar olmadım canım ovulasyon koyu değil
Canım bunlar gebelik için artacak mı diye baktıklarım sırasıylaOvulasyon testi resmini bi atsana cnm
Benimkide koyu değil ki hatırlamıyor musun canım silik bi çizgi çıkmıştı
Kuzum nasıl bir akıntıydı ne zaman başladı lütfen söylermisnCanım az akintim vardi gogus agrisi ve sol kasik agrim vardi fazlasiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?