- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.101
Aaaa hadi yaaa olabilir. İnşallah etkisini görürsün canımDikkat et ama çünkü alerjin olabilir
Ben yıllardır yemedim alerjim vardır die
Sonunda yedim
AminAaaa hadi yaaa olabilir. İnşallah etkisini görürsün canım
Aminnn canım gönülden diliyorum rabbim hepimizin kucağını doldursunBencede canım en güzelini yaparsın. Çok sevindim ya senin adına inanılmaz mutluyum Allah bizlere de yaşatsın inşallah
E peki bu durum bati degistiriyor mu takip edebildin mi ?30 günde canım oluyorum canım. 22. Günde silindi
Poleni kocan yesin balla karistir atsin agzina.. bizimki de yemiyor belki isine yarar senin.Polen bende de var ama yiyemedim nedense hiç
Öyle yapayım mademPoleni kocan yesin balla karistir atsin agzina.. bizimki de yemiyor belki isine yarar senin.
Bekliyorum canım bakalım ne zaman olucamE peki bu durum bati degistiriyor mu takip edebildin mi ?
Amin canımm inşallahAminnn canım gönülden diliyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun
Test yapmaya devam et canım bende pco olmamasına rağmen 29. ve 30. günde yumurtlamamın olduğu zamanlar oluyordu. Ben düzensiz adet oluyordum takibe başlayınca anladım yumurtlamam bazen 19. Gün oluyor bazen 15. Gün oluyor.Bugün adetin 18 gunu pco liyim. Ve hala yumurtlama gormedim
Tamam gülüm merak ettim bi sorayim dedimYarın bekliyorm yumurtlama ya göre canım dun peceteye hafıf bir leke geldi ama muhtemelen sökülecek :) takvimim uygulamasına gore de 28 subat
Iyı yaptın canım sen naptın bende hala gelen giden yokTamam gülüm merak ettim bi sorayim dedim
Neden verdi ilaclari canim. Riskli mi.. insallah saglikla gelsin minigin. Darisi saglikla hayirlisiyla basimiza.:)Kızlar şimdi doktordan çıktım değer 70cikti doktor düşük önleyici iğne ve ilaçlar verdi doktor. Rabbim devamını getirsin inşallah o kadar mutluyum ki rabbim hepinizden razı olsun dualarinizi desteğinizi gönülden hissettim hep
Hayırlısıyla inşallah sağlıklı değerlerin katlanır sağlıkla kucağına alırsınKızlar şimdi doktordan çıktım değer 70cikti doktor düşük önleyici iğne ve ilaçlar verdi doktor. Rabbim devamını getirsin inşallah o kadar mutluyum ki rabbim hepinizden razı olsun dualarinizi desteğinizi gönülden hissettim hep
Evet devam edeceğim inşallah görürüm görürüz.Test yapmaya devam et canım bende pco olmamasına rağmen 29. ve 30. günde yumurtlamamın olduğu zamanlar oluyordu. Ben düzensiz adet oluyordum takibe başlayınca anladım yumurtlamam bazen 19. Gün oluyor bazen 15. Gün oluyor.
Benim de sorma 2 gün gecikti bu ay gecen ay iki gun erken geldiIyı yaptın canım sen naptın bende hala gelen giden yok
Bide sen bi mesajinda yumurtlamaya gore adetime su kadar kaldi demiştin onu nasil hesapliyorsun ovulasyon testi kullandigin icin mi yumurtladigin gunu biliyorsun gulumBenim de sorma 2 gün gecikti bu ay gecen ay iki gun erken geldikasiklarim agriyo 4 gundur hamilelik dusunmekte istemiyorum umitlenip sonra uzulmek cok kotu bisey adet olamam 12 gun kala test yaptim negatif cikti simdi tekrar yapip uzulmek istemiyorum hic oturup adetimu beklicem yada tek cizgiyi görüp en azindan umitlenmemek mi dogru bilmiyorum canim
Hcg yi de koysana :) bence sen hamilesin.
Benim ovulasyon böyle değil. Hcg denemedim erken diye. Çok heyecanlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?