- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.081
Inşallah olmazsın canım rabbim ne diyor isteyin vereyim ben diyorum ki keşke ovülasyonu daha önce yapsaymışım hani ne olur süreç nasıl ilerler hiç bilmiyorum çok korkuyorum bende veni sen anlarsın düşük olur yine diye eşimle yürekten sevinemedik bile. Yani herşey güzel olacak diye dua edelim insallahBakalım belki yarın olurum canım
Inşallah olmazsın canım rabbim ne diyor isteyin vereyim ben diyorum ki keşke ovülasyonu daha önce yapsaymışım hani ne olur süreç nasıl ilerler hiç bilmiyorum çok korkuyorum bende veni sen anlarsın düşük olur yine diye eşimle yürekten sevinemedik bile. Yani herşey güzel olacak diye dua edelim insallah
Çıkmaz canım inşallah. Değer çok yüksekse ikiz olabilir diyolar ne zaman gideceksin doktoraHiçbi fikrim yok olursa da kabulümenfeksiyondur kisttir başka şey çıkmasın doktora da göstermedim sonucu.
İnşallah çıkmaz. 28'ine randevum vardı acaba erken gitsem mi beklesemmi bilemedimÇıkmaz canım inşallah. Değer çok yüksekse ikiz olabilir diyolar ne zaman gideceksin doktora
Canım bi süre ailemize bile söylemeyeceğiz onlara bile kalb sesini falan duyarsam o zaman yani sadece bi sizler bi eşim ve ben biliyoruz aramızda:)İNŞALLAH canım ama ne bileyim. Yaa güzel düşün bak Allah yine verdi inşallah bu sefer sizinle kalacak miniğiniz. Güzel düşün güzel olsun. Bana ilk gebeliğimde hep düşükten bahsettiler bazı şeyleri biliyosun o yüzden boşver bence her şey güzel olacak. Ve hak etmeyen insanlarla paylaşma canım bence
Canım hayırlı olsun erken yumurtlamışsındir büyük ihtimalle ne güzel inşallah katlanarak artar değerinKızlaar yorum yapan herkese teşekkürler değer 360.6 hamileyim heraldeşükürler olsun evde tek başına sevinecek şaşıracak kimsem de yok bu anımı paylaştınız Allahım herkese bu anı yaşatsın. hamileyimm diye bağırmak istiyorum yaa çok tuhaaf
Amiin canımm çok teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olsun. Aylardır takip ediyorum burayı hep diyodum Allahım bana ne zaman nasip olur ki buraya yazmak diye kısmet bugüneymi:))11 şubatta bakmıştı doktor 19mm yumurtan var demişti işte o hafta çatlayıp tuttuysa 15günde sonuç aldım çok şükür. İnşallah katlanır da mutluluğum yarım kalmaz.Canım hayırlı olsun erken yumurtlamışsındir büyük ihtimalle ne güzel inşallah katlanarak artar değerin
Hayırlı olsun darısı başımıza bende çörek otu tarçın bala başladım zorla yiyorum çörek otunu hiç sevmem geçen ay femaraya ara verdim bu ay yine içiyorum 15 gibi doktora gitcem
Çörek otunu nasıl,koydun peki canım ballı karısımı yedikten sonra mı çörek otunu yedin
Canım bi süre ailemize bile söylemeyeceğiz onlara bile kalb sesini falan duyarsam o zaman yani sadece bi sizler bi eşim ve ben biliyoruz aramızda:)
Polen bende de var ama yiyemedim nedense hiçMerhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
28 ine az kaldı zaten ama sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım kalbini dinleİnşallah çıkmaz. 28'ine randevum vardı acaba erken gitsem mi beklesemmi bilemedim
İki gündür yiyorum ben tesadüf denk geldi de aldı m ama asıl internetten sipariş verdimPolen bende de var ama yiyemedim nedense hiç
İyi geldiğini duymuştum ama nasıl tadı acaba ben cesaret edemedimİki gündür yiyorum ben tesadüf denk geldi de aldı m ama asıl internetten sipariş verdim
Onları denicem
Dikkat et ama çünkü alerjin olabilirİyi geldiğini duymuştum ama nasıl tadı acaba ben cesaret edemedimtadını bilmediğim için
Oyyy kıyamamm ben sana Rabbim seni korusun doktora görün artık iyice konuşun normal mi 360 olması diye sorKızlaar yorum yapan herkese teşekkürler değer 360.6 hamileyim heraldeşükürler olsun evde tek başına sevinecek şaşıracak kimsem de yok bu anımı paylaştınız Allahım herkese bu anı yaşatsın.maveraben hamileyimm diye bağırmak istiyorum yaa çok tuhaaf
Ayyy canım hayırlı olsun Rabbim saglıcakla kucağinaza almayı nasip etsinKızlaar yorum yapan herkese teşekkürler değer 360.6 hamileyim heraldeşükürler olsun evde tek başına sevinecek şaşıracak kimsem de yok bu anımı paylaştınız Allahım herkese bu anı yaşatsın. hamileyimm diye bağırmak istiyorum yaa çok tuhaaf
Piki ne zaman gördün canımBata a 2 gün hatta 3 gün varken böyle yüksek olması normalmi ki
Aminn Allah razı olsun ya iyiki varsınızOyyy kıyamamm ben sana Rabbim seni korusun doktora görün artık iyice konuşun normal mi 360 olması diye sor
Amiin hepimize nasip etsin inşallah ya . Bende her ay bekleyenlerdendim 6. Ayımdı bu ay çok şükür fazla bekletmeden geldi. Ovü testi yapmadım adetimin 11. günü gittim doktora 19mm yumurtan var bu haftayı değerlendir dedi bende takip etmedim.Ayyy canım hayırlı olsun Rabbim saglıcakla kucağinaza almayı nasip etsinne güzel oldu bu ay güzel haberler aldık inşallah darısı bizede olur
Piki ne zaman gördün canım
Anladım canım iki gün içinde çatlamış olabilir ozaman çok sevdim senin adınaAmiin hepimize nasip etsin inşallah ya . Bende her ay bekleyenlerdendim 6. Ayımdı bu ay çok şükür fazla bekletmeden geldi. Ovü testi yapmadım adetimin 11. günü gittim doktora 19mm yumurtan var bu haftayı değerlendir dedi bende takip etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?