Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım belki yarın olurum canım
Inşallah olmazsın canım rabbim ne diyor isteyin vereyim ben diyorum ki keşke ovülasyonu daha önce yapsaymışım hani ne olur süreç nasıl ilerler hiç bilmiyorum çok korkuyorum bende veni sen anlarsın düşük olur yine diye eşimle yürekten sevinemedik bile. Yani herşey güzel olacak diye dua edelim insallah

İNŞALLAH canım ama ne bileyim. Yaa güzel düşün bak Allah yine verdi inşallah bu sefer sizinle kalacak miniğiniz. Güzel düşün güzel olsun. Bana ilk gebeliğimde hep düşükten bahsettiler bazı şeyleri biliyosun o yüzden boşver bence her şey güzel olacak. Ve hak etmeyen insanlarla paylaşma canım bence

Canım bi süre ailemize bile söylemeyeceğiz onlara bile kalb sesini falan duyarsam o zaman yani sadece bi sizler bi eşim ve ben biliyoruz aramızda:)

Canım hayırlı olsun erken yumurtlamışsındir büyük ihtimalle ne güzel inşallah katlanarak artar değerin

Canım hayırlı olsun erken yumurtlamışsındir büyük ihtimalle ne güzel inşallah katlanarak artar değerin
Amiin canımm çok teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olsun. Aylardır takip ediyorum burayı hep diyodum Allahım bana ne zaman nasip olur ki buraya yazmak diye kısmet bugüneymi:))11 şubatta bakmıştı doktor 19mm yumurtan var demişti işte o hafta çatlayıp tuttuysa 15günde sonuç aldım çok şükür. İnşallah katlanır da mutluluğum yarım kalmaz.

Hayırlı olsun darısı başımıza bende çörek otu tarçın bala başladım zorla yiyorum çörek otunu hiç sevmem geçen ay femaraya ara verdim bu ay yine içiyorum 15 gibi doktora gitcem

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Oyyy kıyamamm ben sana Rabbim seni korusun doktora görün artık iyice konuşun normal mi 360 olması diye sor

Ayyy canım hayırlı olsun Rabbim saglıcakla kucağinaza almayı nasip etsin ne güzel oldu bu ay güzel haberler aldık inşallah darısı bizede olur
Bata a 2 gün hatta 3 gün varken böyle yüksek olması normalmi ki
Piki ne zaman gördün canım

Ayyy canım hayırlı olsun Rabbim saglıcakla kucağinaza almayı nasip etsin ne güzel oldu bu ay güzel haberler aldık inşallah darısı bizede olur

Piki ne zaman gördün canım
Amiin hepimize nasip etsin inşallah ya . Bende her ay bekleyenlerdendim 6. Ayımdı bu ay çok şükür fazla bekletmeden geldi. Ovü testi yapmadım adetimin 11. günü gittim doktora 19mm yumurtan var bu haftayı değerlendir dedi bende takip etmedim.

Anladım canım iki gün içinde çatlamış olabilir ozaman çok sevdim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…