- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.121
Sendemı gec yumurtluyosun cok zor oluyo gec oluncaBenim 18 daha yok
Kızlar şimdi doktordan çıktım değer 70cikti doktor düşük önleyici iğne ve ilaçlar verdi doktor. Rabbim devamını getirsin inşallah o kadar mutluyum ki rabbim hepinizden razı olsun dualarinizi desteğinizi gönülden hissettim hep
Ben hala adet bekliyorumKozlar nasılsınız ne durumdasınız benım daha yumurtlama yok erken cok 10. Gunun
Pko luyum . Geçen ay negatif tüp denemem oldu. Ilk defa bu ay ovu test yaptım bakalım. Hayırlısı bugün biraz daha netti cizgiSendemı gec yumurtluyosun cok zor oluyo gec olunca
Kan pıhtılaşması var canım bide daha önce düşük yaptım diye önlem amaçlıNeden verdi ilaclari canim. Riskli mi.. insallah saglikla gelsin minigin. Darisi saglikla hayirlisiyla basimiza.:)
Allah razı olsun canım darısı önce sana sonra isteyen herkese inşallahİNŞALLAH canımm.. Bebeğiniz sizinle olsun Her şey güzel olacak inşallah
Test yapmadınmı sen cnmBen hala adet bekliyorum
Hakkınfa hayırlısı cnm bursa paylasabılorsın burda testını ıkıgunde bır degerlendırPko luyum . Geçen ay negatif tüp denemem oldu. Ilk defa bu ay ovu test yaptım bakalım. Hayırlısı bugün biraz daha netti cizgi
Amin.canim paylaştım bugününkini. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallahHakkınfa hayırlısı cnm bursa paylasabılorsın burda testını ıkıgunde bır degerlendır
Allah razı olsun canım inşallahAllah razı olsun canım darısı önce sana sonra isteyen herkese inşallah
Yaptm canım ama çıkmadı 22. Gün yumurta çatladı şuan 34. GünümTest yapmadınmı sen cnm
Canm sanırım herkezde aynı sorun var bizdede öyle olmuştu çok az vardı kapta ama tabi bizde devlette yaptırdık androloji bölümünde odada almışlardı sonuç iyi cikmisti
Selam kızlar, bugün enteresan bir biçimde doktorum sperm sayımı istedi eşimden... Affınıza sığınarak yazıyorum bu satırları, utanarak.. Biz normalde ilişkiye girerken, eşimin spermi oluk oluk gelir, kaliteli görünür... Maşallah. Bugün 3 günlük perhiz sonra eşime bir kap verdiler al buna sperm yap dediler. Eşim devlet hastanesinin iğrenç WCsine girip sperm yaptı ama afedersiniz Bizim ilişkiye girdiğimiz gibi rahat olmadan 17 saat uykusuz halde stresle çok az bir miktar sperm koymuş kaba.. Bu az değil mi acaba dedim kendi kendime, labaratuardaki görevliler de bize bişey demedi... Ve sonuç:
Toplam hareketlilik:>40-
Toplam sperm kons: >39-
İleri hareketli: >32-
Üroloji doktoru sperm hiç yok dedi.. Tekrarlayalım dedi tahlili,cumaya kadar perhiz yapıp Evde cinsel ilişkiyle yapalım belki daha iyi sperm toplanacak dedi..
Acaba bu durumu yaşayan var mı aranozda moralimiz çok bozuldu renkli dopler çekelim perşembe dedi.. Acaba özel hastaneye mi gitmeliyiz, bir arkadaşa spermin sorunlu demişler özele gitmiş bişeyin yok demiş doktor bir ay sonra eşi hamile kalmış... Nolur bana yardım edin
Ozel hastaneye gidin bencede benim esimde kontrolden gecti ozele gittik biz direk hicbir sorun cikmadi sonuclar iyiydi.
Selam kızlar, bugün enteresan bir biçimde doktorum sperm sayımı istedi eşimden... Affınıza sığınarak yazıyorum bu satırları, utanarak.. Biz normalde ilişkiye girerken, eşimin spermi oluk oluk gelir, kaliteli görünür... Maşallah. Bugün 3 günlük perhiz sonra eşime bir kap verdiler al buna sperm yap dediler. Eşim devlet hastanesinin iğrenç WCsine girip sperm yaptı ama afedersiniz Bizim ilişkiye girdiğimiz gibi rahat olmadan 17 saat uykusuz halde stresle çok az bir miktar sperm koymuş kaba.. Bu az değil mi acaba dedim kendi kendime, labaratuardaki görevliler de bize bişey demedi... Ve sonuç:
Toplam hareketlilik:>40-
Toplam sperm kons: >39-
İleri hareketli: >32-
Üroloji doktoru sperm hiç yok dedi.. Tekrarlayalım dedi tahlili,cumaya kadar perhiz yapıp Evde cinsel ilişkiyle yapalım belki daha iyi sperm toplanacak dedi..
Acaba bu durumu yaşayan var mı aranozda moralimiz çok bozuldu renkli dopler çekelim perşembe dedi.. Acaba özel hastaneye mi gitmeliyiz, bir arkadaşa spermin sorunlu demişler özele gitmiş bişeyin yok demiş doktor bir ay sonra eşi hamile kalmış... Nolur bana yardım edin
Allah yardımcınız olsun doktoruna denk getirsin insallahOzel hastaneye gidin bencede benim esimde kontrolden gecti ozele gittik biz direk hicbir sorun cikmadi sonuclar iyiydi.
Ben yaptım dayanamadım silik cıktı cizgi var mı bılmıyormBenim de sorma 2 gün gecikti bu ay gecen ay iki gun erken geldikasiklarim agriyo 4 gundur hamilelik dusunmekte istemiyorum umitlenip sonra uzulmek cok kotu bisey adet olamam 12 gun kala test yaptim negatif cikti simdi tekrar yapip uzulmek istemiyorum hic oturup adetimu beklicem yada tek cizgiyi görüp en azindan umitlenmemek mi dogru bilmiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?