Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İNŞALLAH canımm.. Bebeğiniz sizinle olsun Her şey güzel olacak inşallah

1. Selam kızlar, bugün enteresan bir biçimde doktorum sperm sayımı istedi eşimden... Affınıza sığınarak yazıyorum bu satırları, utanarak.. Biz normalde ilişkiye girerken, eşimin spermi oluk oluk gelir, kaliteli görünür... Maşallah. Bugün 3 günlük perhiz sonra eşime bir kap verdiler al buna sperm yap dediler. Eşim devlet hastanesinin iğrenç WCsine girip sperm yaptı ama afedersiniz Bizim ilişkiye girdiğimiz gibi rahat olmadan 17 saat uykusuz halde stresle çok az bir miktar sperm koymuş kaba.. Bu az değil mi acaba dedim kendi kendime, labaratuardaki görevliler de bize bişey demedi... Ve sonuç:
    Toplam hareketlilik:>40-
    Toplam sperm kons: >39-
    İleri hareketli: >32-
    Üroloji doktoru sperm hiç yok dedi.. Tekrarlayalım dedi tahlili,cumaya kadar perhiz yapıp Evde cinsel ilişkiyle yapalım belki daha iyi sperm toplanacak dedi..
    Acaba bu durumu yaşayan var mı aranozda moralimiz çok bozuldu renkli dopler çekelim perşembe dedi.. Acaba özel hastaneye mi gitmeliyiz, bir arkadaşa spermin sorunlu demişler özele gitmiş bişeyin yok demiş doktor bir ay sonra eşi hamile kalmış... Nolur bana yardım edin

Maalesef ozelde vermeli diye dusunuyorum.. orda yapamamistir bile.. esim hic vermedi lakin mantiken dusunuyorum. Maddiyat yoksa perhizle bi deneyin bakalim.:/ Allah yardimcin olsun.

Canm sanırım herkezde aynı sorun var bizdede öyle olmuştu çok az vardı kapta ama tabi bizde devlette yaptırdık androloji bölümünde odada almışlardı sonuç iyi cikmisti

Ozel hastaneye gidin bencede benim esimde kontrolden gecti ozele gittik biz direk hicbir sorun cikmadi sonuclar iyiydi.

Ben yaptım dayanamadım silik cıktı cizgi var mı bılmıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…