- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.141
Frely iyi diyorlar var tabi belli ama rengi ni degisik gibi.. ayy insallah gunun bir guzel haberi daha supeerr olurrEki Görüntüle 2239670
Kızlar az once yaptım sizce var mı frelly marka guvenilır mi
Aslında siyah degıl resimden dolayı oyle gorınuyor kırmızı. Sabah farklı bir markayla yapıcamFrely iyi diyorlar var tabi belli ama rengi ni degisik gibi.. ayy insallah gunun bir guzel haberi daha supeerr olurr
O zmn fotodan oyle gorundu.. ama frely iyi markaAslında siyah degıl resimden dolayı oyle gorınuyor kırmızı. Sabah farklı bir markayla yapıcam
Hayırlı olsun gebesin kuzummEki Görüntüle 2239670
Kızlar az once yaptım sizce var mı frelly marka guvenilır mi
Cok saskınım isten gelir gelmez yaptım varsa esıme supriz yaparım diyorfum dayanamadım gösterdim cok saskınz cok mutluyuz degisikO zmn fotodan oyle gorundu.. ama frely iyi markaH E bilir:)
Eşim idrarı varken yapmış bu testi idrar da spermi yok ediyor değilmi umudum var benim özele gidecezOzel hastaneye gidin bencede benim esimde kontrolden gecti ozele gittik biz direk hicbir sorun cikmadi sonuclar iyiydi.
Cok sukur cok tesekkür ederim:))Hayırlı olsun gebesin kuzumm
Hakikaten hamilesin heralde gülüm sen insallah vardır ya rabbim umudunu boşa cikarmasin cok sevindimBen yaptım dayanamadım silik cıktı cizgi var mı bılmıyorm
Idrar yok edebilir evet hemen bi doktora takılı kalip uzulme sakin ozele gidin insallah iyi sonuclar alırsınızEşim idrarı varken yapmış bu testi idrar da spermi yok ediyor değilmi umudum var benim özele gidecez
Sen ovulasyon testi kullamis miydin gülüm bu ay peki valla kendim hamileymisim gibi sevindim senin adinaHakikaten hamilesin heralde gülüm sen insallah vardır ya rabbim umudunu boşa cikarmasin cok sevindim
Darısı tüm isteyenlere olsun ınsallah :))Hakikaten hamilesin heralde gülüm sen insallah vardır ya rabbim umudunu boşa cikarmasin cok sevindim
İlk kez bu ay kullandım canim benim ben ona baglıyorum erken yumurtladım ben adetren 11 gun sonraSen ovulasyon testi kullamis miydin gülüm bu ay peki valla kendim hamileymisim gibi sevindim senin adina
Nasil cevap verilmemis bi oku ondan sonra sitem et canim.Kimse bana cevap vermemişbu durumu yaşayabin var mı idrar varken sperm tahlili yapılması yanlış sonuç verir mi diye.. İnternette hep araştırdım kesinlikle idrar yapıldıktan sonra kuru şekilde su değmeden yapılmalı ddiyorlar
Him tamam bende bu ay insallah denicem ovulasyon testini insallah hamilesindirİlk kez bu ay kullandım canim benim ben ona baglıyorum erken yumurtladım ben adetren 11 gun sonra
Insallah kan testi olmadan ailelere soylemiycez garanti olsun diye darısı sana olsunHim tamam bende bu ay insallah denicem ovulasyon testini insallah hamilesindir
Aminnn aminnn peki ovulasyon testinde koyu olan gunumu degerlendirmek lazim koyu oldugu günlerin ertesi 2 gun de olması lazim mi gülümDarısı tüm isteyenlere olsun ınsallah :))
Aminn canim benim test yapcam bende yarin sonucunu paylasirim seninleInsallah kan testi olmadan ailelere soylemiycez garanti olsun diye darısı sana olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?