- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.161
Beklerım insallah saglıkla mutlu haberler alırsınAminn canim benim test yapcam bende yarin sonucunu paylasirim seninle
İnşallah ya benim umidim yok hic amaBeklerım insallah saglıkla mutlu haberler alırsın
Merhaba hayirli olsun bebisiniz. Bise sorcam hamileliği ovulasyonla mi ogrendinjzDarısı tüm isteyenlere olsun ınsallah :))
Bide gülüm senin kasiklarinda da agri varmiydi heran adetin gelecek mis gibiİnşallah ya benim umidim yok hic ama
Bide senin kasiklarinda da agri varmiydi gülümBeklerım insallah saglıkla mutlu haberler alırsın
Sayılır aslında adete yakın nasıl cıkar diye merak ettim dun ovulasyon yaptım koyu idi ama cok koyu diyemem bugun de hcg yaptım boyle cıkrıMerhaba hayirli olsun bebisiniz. Bise sorcam hamileliği ovulasyonla mi ogrendinjz
Heran adet olacakmissin gibi çok soru sordum demi ben gecikme olunca bende de merak ettim gülüm yaBide senin kasiklarinda da agri varmiydi gülüm
Adet agrısı vardı canım ama normaldi gögğslerım Hafif sızlıyordu ama gecmıs tı son gunlere midem de bulanma ile yanma arasında bsey hissediyordum oda kalmadı sımdı sadece adet sancısı gibi bısey hissediyorum hayırlısıBide senin kasiklarinda da agri varmiydi gülüm
Hayırlısı gülümAdet agrısı vardı canım ama normaldi gögğslerım Hafif sızlıyordu ama gecmıs tı son gunlere midem de bulanma ile yanma arasında bsey hissediyordum oda kalmadı sımdı sadece adet sancısı gibi bısey hissediyorum hayırlısı
Sende bir test yap ben 4 gun önce yaptım negatif cıkınca bıraktım adet bekliyordum düşün yani dun de balya balya dosya tasıfım ısım gereği ınsallah bebegim benımledırHayırlısı gülüm
İnşallah insallah test yapacagim bakalim yarinSende bir test yap ben 4 gun önce yaptım negatif cıkınca bıraktım adet bekliyordum düşün yani dun de balya balya dosya tasıfım ısım gereği ınsallah bebegim benımledır
Bende tekrarlayacağım ınsallahİnşallah insallah test yapacagim bakalim yarin
Tamam canim hayirli mutlu haberler alirsin insallahBende tekrarlayacağım ınsallah
Insallah sende alırsın canım benım ne zamandır istiyorsunuz benim 4. AyımTamam canim hayirli mutlu haberler alirsin insallah
Benim 7. AyimInsallah sende alırsın canım benım ne zamandır istiyorsunuz benim 4. Ayım
Adetiniz geçmiş miydi peki? Benim 4 gun kaldi bi silik bi köyü cikiyor inanin kafam çok karistiSayılır aslında adete yakın nasıl cıkar diye merak ettim dun ovulasyon yaptım koyu idi ama cok koyu diyemem bugun de hcg yaptım boyle cıkrı
Adet gunum bence bugun takvime gore 28 bakalım idrardan dolayi olabilir mi bır ıkı damla eksik mı damlarıyorsunzAdetiniz geçmiş miydi peki? Benim 4 gun kaldi bi silik bi köyü cikiyor inanin kafam çok karisti
Inanın hic anlamadim bu sabah baya koyu ikinci çizgi vardi okuldan geldim ikinci çizgi silik dün de aynısı oldu akşamları silik oluyor acaba 4 gün erken bir sur3 mi ? Belirtilerim de var ama umutlanio hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ondan gebelik testi de yapmiyorumAdet gunum bence bugun takvime gore 28 bakalım idrardan dolayi olabilir mi bır ıkı damla eksik mı damlarıyorsunz
Ben bir bucuk yıllık evliyim bir sene vajinusmus belasıyla ugrastım cok sukur yendim hemen istedim cocugu cok zor cunku Allah herkesın kucagını doldursınBenim 7. Ayim
Ben cuma gunu test yaptım cıkmadıInanın hic anlamadim bu sabah baya koyu ikinci çizgi vardi okuldan geldim ikinci çizgi silik dün de aynısı oldu akşamları silik oluyor acaba 4 gün erken bir sur3 mi ? Belirtilerim de var ama umutlanio hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ondan gebelik testi de yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?