Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba testın markası mı kötü ki farklı markayla deneseniz

Ben bir bucuk yıllık evliyim bir sene vajinusmus belasıyla ugrastım cok sukur yendim hemen istedim cocugu cok zor cunku Allah herkesın kucagını doldursın
Cok.zor.canim.benim en iyi ben bilirim bende 10 ay vajinusmus hastaligi ile mucadele ettim kendi gayretimle evde yendim korkumu ama hala kasilmalar devam ediyor gene 7 aydir anca becerdim ışte hic korunmadik ama olmadi bebek

anladım canım hadi hayırlısı olsun ama bence var ovu da baya koyu olmuş çünkü. Kaç gün var Adetine bide folik Asite başlaman laızm kullanıyormusun suan
Yok kullanmıyorum canim doktor kontrolünden sonra baslarom ınsallah yumurtlama ya gore bugun adet günüm ama telefondaki takvimim uygulaması 28 gösterıyor

Yok kullanmıyorum canim doktor kontrolünden sonra baslarom ınsallah yumurtlama ya gore bugun adet günüm ama telefondaki takvimim uygulaması 28 gösterıyor
Benimde telefondaki pazartesi günüydü ovulasyona göre 28 i bakalım ne olacak. İnşallah canım çok erteleme bence folik asit baya önemli çünkü normalde 3 ay önceden başlanıyor

Benimde telefondaki pazartesi günüydü ovulasyona göre 28 i bakalım ne olacak. İnşallah canım çok erteleme bence folik asit baya önemli çünkü normalde 3 ay önceden başlanıyor
Canım yumurtlama gunune gore değişiyor mu ki bat ? Ben regli düzene girdiğinden beri hep 28. Gunun ertesi günü regli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…