- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.181
Acaba testın markası mı kötü ki farklı markayla denesenizInanın hic anlamadim bu sabah baya koyu ikinci çizgi vardi okuldan geldim ikinci çizgi silik dün de aynısı oldu akşamları silik oluyor acaba 4 gün erken bir sur3 mi ? Belirtilerim de var ama umutlanio hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ondan gebelik testi de yapmiyorum
Cok.zor.canim.benim en iyi ben bilirim bende 10 ay vajinusmus hastaligi ile mucadele ettimBen bir bucuk yıllık evliyim bir sene vajinusmus belasıyla ugrastım cok sukur yendim hemen istedim cocugu cok zor cunku Allah herkesın kucagını doldursın
Laboquick marka canim ovulasyonu bilmişti amaAcaba testın markası mı kötü ki farklı markayla deneseniz
Sayılır aslında adete yakın nasıl cıkar diye merak ettim dun ovulasyon yaptım koyu idi ama cok koyu diyemem bugun de hcg yaptım boyle cıkrı
Senin fotolar cikmamis canim? Hcg varsa yapar misin?Laboquick marka canim ovulasyonu bilmişti ama
Benim ovu laboquıck ti ama gebelik frely ıkı tane laboquıck marka gebelik vardı esim benden saklamjsfı yapmayım diye bende eczaneden aldım :) gizliceLaboquick marka canim ovulasyonu bilmişti ama
Haftaya vericem silik cıkınca koyulasmasını bekleyelim dedım tam emin olalım diyeHcg baya pembe cıkmıs ovuda yine koyu bence canım kesin hamilesin sen.. Ne zaman kan vereceksin
anladım canım hadi hayırlısı olsun ama bence var ovu da baya koyu olmuş çünkü. Kaç gün var Adetine bide folik Asite başlaman laızm kullanıyormusun suanHaftaya vericem silik cıkınca koyulasmasını bekleyelim dedım tam emin olalım diye
Yaaa bence eşlerimiz de bizden bıktıBenim ovu laboquıck ti ama gebelik frely ıkı tane laboquıck marka gebelik vardı esim benden saklamjsfı yapmayım diye bende eczaneden aldım :) gizlice
Yok kullanmıyorum canim doktor kontrolünden sonra baslarom ınsallah yumurtlama ya gore bugun adet günüm ama telefondaki takvimim uygulaması 28 gösterıyoranladım canım hadi hayırlısı olsun ama bence var ovu da baya koyu olmuş çünkü. Kaç gün var Adetine bide folik Asite başlaman laızm kullanıyormusun suan
Insallah hayırlı haberler alırız hepimiz :)Yaaa bence eşlerimiz de bizden bıktıben de bekliyorum bakalim bata son 3 nerdeyse
Benimde telefondaki pazartesi günüydü ovulasyona göre 28 i bakalım ne olacak. İnşallah canım çok erteleme bence folik asit baya önemli çünkü normalde 3 ay önceden başlanıyorYok kullanmıyorum canim doktor kontrolünden sonra baslarom ınsallah yumurtlama ya gore bugun adet günüm ama telefondaki takvimim uygulaması 28 gösterıyor
Ben de 4 aydır dusunuyorm canım insallah bır sıkıntı olmazBenimde telefondaki pazartesi günüydü ovulasyona göre 28 i bakalım ne olacak. İnşallah canım çok erteleme bence folik asit baya önemli çünkü normalde 3 ay önceden başlanıyor
Canım yumurtlama gunune gore değişiyor mu ki bat ? Ben regli düzene girdiğinden beri hep 28. Gunun ertesi günü regli oluyorum.Benimde telefondaki pazartesi günüydü ovulasyona göre 28 i bakalım ne olacak. İnşallah canım çok erteleme bence folik asit baya önemli çünkü normalde 3 ay önceden başlanıyor
İşte ben de onu çözemiyorum zaten. Değişiyor diyenler var değişmez diyenler var. İki arada kaldımCanım yumurtlama gunune gore değişiyor mu ki bat ? Ben regli düzene girdiğinden beri hep 28. Gunun ertesi günü regli oluyorum.
İNŞALLAH olmaz canım her şey güzel olurBen de 4 aydır dusunuyorm canım insallah bır sıkıntı olmaz
Darısı tüm isteyenlere olsın canım benımİNŞALLAH olmaz canım her şey güzel olur
Ewet bende çiGiyi görebiliyorum kan testi yapmak mantıklıFrely iyi diyorlar var tabi belli ama rengi ni degisik gibi.. ayy insallah gunun bir guzel haberi daha supeerr olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?