- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.201
Darısı tüm isteyenlere olsın canım benım
Freely candır gerisi heyecanO zmn fotodan oyle gorundu.. ama frely iyi markaH E bilir:)
Feely markaya güvenebilirsin yalnız renk garibime gittimya kan trsti ver yada testi tekrarla .Eki Görüntüle 2239670
Kızlar az once yaptım sizce var mı frelly marka guvenilır mi
Resimde oyle cıkmıs canım normalde pembe tesekkur ederım ınsallah saglıklı bir gebeliktrFeely markaya güvenebilirsin yalnız renk garibime gittimya kan trsti ver yada testi tekrarla .
Hakkında hayrlısı
İnşallah regle ne kadar var ?Resimde oyle cıkmıs canım normalde pembe tesekkur ederım ınsallah saglıklı bir gebeliktr
Yumurtlama ya gore bugundü yumurtlama uzerınden 15 gun gecti takvimim uygulamasına gore ıkı gun varİnşallah regle ne kadar var ?
Şuan gebelik var canım .H E bak canım bu da benim daha net cıkmıs ovu ve hcg
Koyulasma olsın hemen vericem kanı insallah :)Şuan gebelik var canım .
İnşallah sağlıkla sıhhatle devam eder
2 günde 1 kan verip artısını kontrol edebilirsin
İnşallahKoyulasma olsın hemen vericem kanı insallah :)
Pardon ablam benim kb görsüm şimdi moralim çok bozuktuNasil cevap verilmemis bi oku ondan sonra sitem et canim.
Kuzum idrar sıvı tüketimiyle alakalıdır sadece sabahları yapmayı dene t çizgisi tamamen koyu olana kadar .Sabah yaptığım ovulasyon testleri koyu aksam yaptiklarim silik iki gündür boyle neden acaba
Ilk idrarla yapmıyorum ben 12ye dgru yapıyorum
Canım ben ovulasyonu yakaladım 10 gün once ama haka ovulasyon yapıyorum ama ilk defa 2 gündür boyle d3ngesiz bi durum var bide ilk idrarla yapmadım zaten hicKuzum idrar sıvı tüketimiyle alakalıdır sadece sabahları yapmayı dene t çizgisi tamamen koyu olana kadar .
Canım ablamm eşimin dediği şu çok çok afedersiniz affınıza sığınıyorum hepinizden özür dileyerek "ben minicik kötü kokulu lavobada minicik idrar kutusuna spermimi tam doldurucakken kendimi geri çekilmiş hissettim spermim çekildi çok rahatsız oldum o an hemde idrarım vardı bir kaç damla kabın dışına da aktı. Normalde ilişkide rahatça spermim gelirken bu defa çok azdı'' dedi.. Umıdumuz bu yüzden var artık. Hem idrar öldürmüştür. Hemde sperm ortama çok duyarlı varlıktır deniliyor sitelerde. Keçiboynuzu aldım 3 kilo her sabah akşam içiricem ve cuma günü tekrar sperm testi yapıcazMaalesef ozelde vermeli diye dusunuyorum.. orda yapamamistir bile.. esim hic vermedi lakin mantiken dusunuyorum. Maddiyat yoksa perhizle bi deneyin bakalim.:/ Allah yardimcin olsun.
Devam et canım resmini atmadıysan atsana bakalım hepsine tek tekCanım ben ovulasyonu yakaladım 10 gün once ama haka ovulasyon yapıyorum ama ilk defa 2 gündür boyle d3ngesiz bi durum var bide ilk idrarla yapmadım zaten hic
Tamam canim.insallah bu defa duzgun olur..sorun cikmaz da kisa surede gelir bebislermz.Canım ablamm eşimin dediği şu çok çok afedersiniz affınıza sığınıyorum hepinizden özür dileyerek "ben minicik kötü kokulu lavobada minicik idrar kutusuna spermimi tam doldurucakken kendimi geri çekilmiş hissettim spermim çekildi çok rahatsız oldum o an hemde idrarım vardı bir kaç damla kabın dışına da aktı. Normalde ilişkide rahatça spermim gelirken bu defa çok azdı'' dedi.. Umıdumuz bu yüzden var artık. Hem idrar öldürmüştür. Hemde sperm ortama çok duyarlı varlıktır deniliyor sitelerde. Keçiboynuzu aldım 3 kilo her sabah akşam içiricem ve cuma günü tekrar sperm testi yapıcaz
Canım bak bu sabah yaptığım ama okuldan gelince 6da yaptim ikinci çizgi baya silik dün dr aynısı olduDevam et canım resmini atmadıysan atsana bakalım hepsine tek tek
İnşallah canım ablam hepimizin derdi gayesi aynı Rabbim şu mübarek ay hürmetine kabul etsn dualarımızıTamam canim.insallah bu defa duzgun olur..sorun cikmaz da kisa surede gelir bebislermz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?