- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.221
Amiin mart nisan bereketli aylar insallahh hepimizin hayirlisiyla olsuun:)İnşallah canım ablam hepimizin derdi gayesi aynı Rabbim şu mübarek ay hürmetine kabul etsn dualarımızı
E yani onceden yumurta takibimi varmis sanki catircatir doguruyotlarmis Rabbim nasip ediyoryani bu yumurtlama takibi bile stres yapiyor farkinda degilizAynen öyle canım benim bir tanıdığım bayan hapla korunurken hamile kalmış düşün
E yani onceden yumurta takibimi varmis sanki catircatir doguruyotlarmis Rabbim nasip ediyoryani bu yumurtlama takibi bile stres yapiyor farkinda degiliz
Canım bence ovulasyon yapmalısın insan gerçekten bilmiyor değerlendirmesi gerekn tarihi ben oyleymisim en azından Ge c yumurtluyor muşum adetim o kadar düzensiz di ki anlayamıyordum ama sadece 1 ay denedim rabbimin de nasip edesi varmış şu an beta hesaplıyorum rabbim devamını getirsin yani. Kolay süreç değil en iyi anlayanlardanim bunu inan ki keşke daha önce bilseydim ovülasyonuBana da biraz öyle geldi canım ya. Adet olursam bidaha ki ay yapıp yapmamam konusunda kararsızım ovulasyonu
Canım bence ovulasyon yapmalısın insan gerçekten bilmiyor değerlendirmesi gerekn tarihi ben oyleymisim en azından Ge c yumurtluyor muşum adetim o kadar düzensiz di ki anlayamıyordum ama sadece 1 ay denedim rabbimin de nasip edesi varmış şu an beta hesaplıyorum rabbim devamını getirsin yani. Kolay süreç değil en iyi anlayanlardanim bunu inan ki keşke daha önce bilseydim ovülasyonu
Canım çok küçük bi değer dedi doktor pazartesi günü çıkan değer e göre artış iyi dedi işte ilaclarimi yazdı 2 hafta sonra gel dedi öyle. Dikkat etmem gerekenleri anlattı hareketler besleme vs. Öyle bubiki hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Sen halen regli olmadıysan tekrar test yapsana canım yarınİNŞALLAH canım benim nasıl gidiyor ultrasonda baktımı doktor? Darısı başımıza inşallah kullanırım o zaman ya bir ay daha
Canım çok küçük bi değer dedi doktor pazartesi günü çıkan değer e göre artış iyi dedi işte ilaclarimi yazdı 2 hafta sonra gel dedi öyle. Dikkat etmem gerekenleri anlattı hareketler besleme vs. Öyle bubiki hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Sen halen regli olmadıysan tekrar test yapsana canım yarın
Ayy hadi inşallah güzel haberler verirsin bana sabirsizlikla bekliyorum canım. Inan ki bilmiyorum sanırım 3 haftalık herhaldeAy hadi hayırlısı canım ya. Kaç haftalık sın peki suan. Ben olmadım ya test sipariş ettim bugün geliyor yapıcam
Hayırlısı canım ya inşallah vardır diye düşünüyorum artık ben de ama yine de cok unut edemiyorum . Ay canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Şu sıralar cok önemli yorma kendini süpürgr falan yapma eşin yapsnAyy hadi inşallah güzel haberler verirsin bana sabirsizlikla bekliyorum canım. Inan ki bilmiyorum sanırım 3 haftalık herhalde
Yok canim hiç yapmıyorum eşim de yardımcı oluyor. Çok dua ediyorum sana gerçekten artık test yaptır canım yarınHayırlısı canım ya inşallah vardır diye düşünüyorum artık ben de ama yine de cok unut edemiyorum . Ay canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Şu sıralar cok önemli yorma kendini süpürgr falan yapma eşin yapsn
Canım idrar testi yaptım ama çıkmadı artık yarın adet olurum sanırımYok canim hiç yapmıyorum eşim de yardımcı oluyor. Çok dua ediyorum sana gerçekten artık test yaptır canım yarın
Yok canim hiç yapmıyorum eşim de yardımcı oluyor. Çok dua ediyorum sana gerçekten artık test yaptır canım yarın
Yaaaa üzüldüm canım hayırlısı olsun ana inşallah en kısa zamanda rabbim nasip etsinCanım idrar testi yaptım ama çıkmadı artık yarın adet olurum sanırım
Hayırlısı canım nasip artık bakalım inşallah yakın zamanda olurYaaaa üzüldüm canım hayırlısı olsun ana inşallah en kısa zamanda rabbim nasip etsin
Degerin cok guzel yukseliyor belkide ikiz olabilir dr gitsene kese gorunur heralSelamlar bugün ikinci kanı verdim kızlar ,gebeliğimi ilk öğrendiğim kan sonucum 360 dı bugün ki 973 çıktı. Sizce artış iyimi doktor güzel iki gün sonra yine ver dedi acil doktoru olduğu için bişeyde soramadım. Adetimin 28.günü bugün artış nasıl sizce deneyimli olan hanımlar.
Çatladığı günden canimİyi geceler kızlar sizlere bi sorum olacaktı ovülasyonun pik yaptığı gündenmi yoksa çatladığı gündenmi sayıyoruz ?
TAmam canım teşekkür ederimÇatladığı günden canim
İnşallah öyledir Allah korusun boş yada dış gebelik olmasın hayırlısıyla keseyi görmek nasip olur. Yarın tekrar kan vericem.Degerin cok guzel yukseliyor belkide ikiz olabilir dr gitsene kese gorunur heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?