- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.241
Kuzum Allah yardımcn olsun değerle alakalı bilgim yok ama inşallah iyidir moralini yüksk tutYok canim hiç yapmıyorum eşim de yardımcı oluyor. Çok dua ediyorum sana gerçekten artık test yaptır canım yarın
Olabilirde canim yada yumurtlamayla alakali olabikir bence yinede ilaç kullanma bikac gun sonra yine ver kanGünaydın kızlar adetime 4 gün kaldı. Dün acile gittim çok hastaydım ateşim öksürüğüm vardı. Doktor test yapatken Beta hcg ye de bakalım dedi sonuç 1.20 çıktı. Hafif iltihabın da var dedi..
Ben daha önce 2 kere Hcg testi yapmıştım adetten 1 .2 gün önce sonuç hep 0.100 çıkardı.. Bugün 1.20 çıkması beni biraz düşündürdü acaba adetim yaklaştıkça bu değer yükselir mi? Tabi çok erken yumurtam çatlayalı sadece 7gün oldu
17.gün yumurtam çatladı her ay 15. 16. Gün iken. Acaba geç döllenme olur mu ilaçlar da 10 tane serum verdi gebeliğe engel olmayan ilaçlarOlabilirde canim yada yumurtlamayla alakali olabikir bence yinede ilaç kullanma bikac gun sonra yine ver kan
Kuzum bende öyleydim inan kaç gündür ama hem umutsuzm hem umutluBenimde adetime 3 gun var . Kasik agrilarim var idrarimin kokusu bi garip bacak agrim var. Sanirim fazla takiyorum
Parol kuzum. Evet acildeki de öyle dedi. Ama sonradan artarsa diye bir umut. Daha önce hiç 1.20 çıkmazdı diyeNe canim verdigi serumlar. Birinde okumustum doktor bu degeri hamile kabul etmemisti
Üsütmüs olma ihtimalim de var bu aralar ama 3 gun gecmeden bilemicemKuzum bende öyleydim inan kaç gündür ama hem umutsuzm hem umutlu
Evet bi parol var AllahtanParol kuzum. Evet acildeki de öyle dedi. Ama sonradan artarsa diye bir umut. Daha önce hiç 1.20 çıkmazdı diye
Sağol canım benim değerlerim şu an normal ilerliyor çok şükür allah razı olsunK
Kuzum Allah yardımcn olsun değerle alakalı bilgim yok ama inşallah iyidir moralini yüksk tut
Canım yumurtlamayi Geç gördün sanırım bende öyle olmuştu test yapmamıştım ben 11. Gunu yaptım yumurtlamanın 36 cıktı inşallah rabbim nasip eder herkeseGünaydın kızlar adetime 4 gün kaldı. Dün acile gittim çok hastaydım ateşim öksürüğüm vardı. Doktor test yapatken Beta hcg ye de bakalım dedi sonuç 1.20 çıktı. Hafif iltihabın da var dedi..
Ben daha önce 2 kere Hcg testi yapmıştım adetten 1 .2 gün önce sonuç hep 0.100 çıkardı.. Bugün 1.20 çıkması beni biraz düşündürdü acaba adetim yaklaştıkça bu değer yükselir mi? Tabi çok erken yumurtam çatlayalı sadece 7gün oldu
Evet kuzum geç gördüm biraz inşalah öyledir yumurtlamanın 14. Günnde belli olur adetimi bekliyecemCanım yumurtlamayi Geç gördün sanırım bende öyle olmuştu test yapmamıştım ben 11. Gunu yaptım yumurtlamanın 36 cıktı inşallah rabbim nasip eder herkese
Sağol balım ya bilmiyorum içimde bir umut var dikkat ediyorum ama rabbim bilir en doğrusunu rabbim hepimize nasip etsin dualaşalım bolbolEvet bi parol var Allahtaninsallah yukselir canim inan kendimin gibi sevinirim
Sen niye banliydin yahu.. 5.in alti negatif oluyor kuzum belli de olmaz 7 gun gecti bata 4 var diyorsun 11.gun mu adet oluyorsun sen?Evet kuzum geç gördüm biraz inşalah öyledir yumurtlamanın 14. Günnde belli olur adetimi bekliyecem
Evet kuzum geç gördüm biraz inşalah öyledir yumurtlamanın 14. Günnde belli olur adetimi
Hadi inşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir inşallah
Evet canim baskasina edilen dua en cok kabul olandir. Rabbim tez zamanda nasip etsin insallahSağol balım ya bilmiyorum içimde bir umut var dikkat ediyorum ama rabbim bilir en doğrusunu rabbim hepimize nasip etsin dualaşalım bolbol
Ben sanirim erken kirmizi kart gorucem . Pembemsi baslamisSağol balım ya bilmiyorum içimde bir umut var dikkat ediyorum ama rabbim bilir en doğrusunu rabbim hepimize nasip etsin dualaşalım bolbol
Kuzum hayırlısı olsun sakın strese girme herşeyin bir zamanı var dua edeceğim sana ve herkeseBen sanirim erken kirmizi kart gorucem . Pembemsi baslamis
Sagol canim stres yapmamaya çalışıyorum amaKuzum hayırlısı olsun sakın strese girme herşeyin bir zamanı var dua edeceğim sana ve herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?