Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün ovulasyona göre adet günüm ve bu da testim normal de daha koyu siz ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_20190228_103334.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 52
Yok yumurtlamadan sonraki 11.gun mu demek istedim.. sen beni neden gormuyorsun

Bu arada baktim da burda yazdigin icin degil de baska bir topige konu disi yazdigin icin ban almissin.. biri sikayet etmis muhtemelen altin biriktirme sayfasi o topik de

Yok yumurtlamadan sonraki 11.gun mu demek istedim.. sen beni neden gormuyorsun

Bu arada baktim da burda yazdigin icin degil de baska bir topige konu disi yazdigin icin ban almissin.. biri sikayet etmis muhtemelen altin biriktirme sayfasi o topik de
Yumurtlamadan sonraki 8 gün bugün ablacımm ben bu sitenin kurallarını pek bilmiyorm ki seni görüyorumm ablam ne bileyim kafam karıştı :)

Gebelik testim yok canim ama daha koyu olması lazım demislerdi o yüzden bekleyim diyorum seninkinin fotografi var mı bide seninkine bakayim

Gebelik testim yok canim ama daha koyu olması lazım demislerdi o yüzden bekleyim diyorum seninkinin fotografi var mı bide seninkine bakayim

Canım evet T nin dha koyu olması laızm ama. Adet günü normalde cok silik çıkması lazımm ben takip ediyorum bir haftadır falan ovu ile bugün onlara göre baya baya koyu

Eklentiler

• IMG_20190228_103334.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…