- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.261
Kaç zamandır evlisin kuzumSagol canim stres yapmamaya çalışıyorum ama
7 aylik evliyiz canım erken daha biliyorum ama pco baslangici var olmazsa diye stres yapiyorumKaç zamandır evlisin kuzum
Yumurtlamabittiyse silik çıkardı kuzum koyu çıkmış evetKızlar bugün ovulasyona göre adet günüm ve bu da testim normal de daha koyu siz ne dersiniz
Sen niye banliydin yahu.. 5.in alti negatif oluyor kuzum belli de olmaz 7 gun gecti bata 4 var diyorsun 11.gun mu adet oluyorsun sen?
Yumurtlamabittiyse silik çıkardı kuzum koyu çıkmış evet
Ablacımm dün eşimin sperm tahliliyle ilgili buraya yazdığım o uzun mesaj yüzünden banlanmışımm anlamadım ki ne yazdım da.. Neyse sorun değil. Ben 28 günde bir adet oluyorum buna göre hesapladım. Bugun 24. Günüm
Yok yumurtlamadan sonraki 11.gun mu demek istedim.. sen beni neden gormuyorsunAblacımm dün eşimin sperm tahliliyle ilgili buraya yazdığım o uzun mesaj yüzünden banlanmışımm anlamadım ki ne yazdım da.. Neyse sorun değil. Ben 28 günde bir adet oluyorum buna göre hesapladım. Bugun 24. Günüm
Hımm bekle bakalım kuzum adetin tam geleceköiCanım yumurta 14 şubatta çatladı bugün tam 14 gün oldu
Yumurtlamadan sonraki 8 gün bugün ablacımm ben bu sitenin kurallarını pek bilmiyorm kiYok yumurtlamadan sonraki 11.gun mu demek istedim.. sen beni neden gormuyorsun
Bu arada baktim da burda yazdigin icin degil de baska bir topige konu disi yazdigin icin ban almissin.. biri sikayet etmis muhtemelen altin biriktirme sayfasi o topik de
Bekliyorum canım bakalım heyecan ve meraklaHımm bekle bakalım kuzum adetin tam geleceköi
Adetin gecer inşallah ben sendem umutluyum canımBekliyorum canım bakalım heyecan ve merakla
İNŞALLAH canım bir düşüğüm var o yüzden çok dua ettim çok istiyoruz inşallah vardırAdetin gecer inşallah ben sendem umutluyum canım
Canım koyu çıkmış baya gebelik testin varmıBata son 2 gün ve ovulasyon testim ovuladyindan sonraki 11.gun bisi var mi sizce
Böyle koyu olunca var derler. Şuan benimde koyu cıktı 14. GünümBata son 2 gün ve ovulasyon testim ovuladyindan sonraki 11.gun bisi var mi sizce
Gebelik testim yok canim ama daha koyu olması lazım demislerdi o yüzden bekleyim diyorum seninkinin fotografi var mı bide seninkine bakayim
Bnce biraz daha koyulasmasini bekleyelim tam koyu degil cunku ayyy insallahhhCanım evet T nin dha koyu olması laızm ama. Adet günü normalde cok silik çıkması lazımm ben takip ediyorum bir haftadır falan ovu ile bugün onlara göre baya baya koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?