- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.281
Bnce biraz daha koyulasmasini bekleyelim tam koyu değil cunku ayyy insallahhh
Ya belki yerl3sme falandır benim de regli agrım var sanki ama hayirlisi artik
Hayırlısı olsun canım öyle sökülmedi ama afedersin peçeteye geliyor az az. Ama ağrım var sanki bu ay zaten hamile miyim adet mi olacam derken belirti yoramıyorumm 36. Günüm çünkü bugünYa belki yerl3sme falandır benim de regli agrım var sanki ama hayirlisi artik
Belirtin var miydi peki b3nim ilk defa bu sabah midem bulandiHayırlısı olsun canım öyle sökülmedi ama afedersin peçeteye geliyor az az. Ama ağrım var sanki bu ay zaten hamile miyim adet mi olacam derken belirti yoramıyorumm 36. Günüm çünkü bugün
Belirtin var miydi peki b3nim ilk defa bu sabah midem bulandi
Kuzum yaa zaten14 gün sonra kesin adet görülüyor ama hayırlısı olsun sakın üzme kendini tamamm mı rabbim hayırlısını versinKızlar ben sonunda adet oldum. Demek ki ovulasyona göre adet oluyoruz. 14 şubatta silinmişti benim testim bugün adet oldum tam 14 gün
Yaaa benim d3 koyulasti sabah ovulasyon acaba ben de mi regli olcamKızlar ben sonunda adet oldum. Demek ki ovulasyona göre adet oluyoruz. 14 şubatta silinmişti benim testim bugün adet oldum tam 14 gün
Normalde sabah yataktan kalkmadan olcmen gerekiyor... bata kac kaldi?36.8
37.0
36.9
Bugunde 37.2 cikti
Aynen en azindan kalabildigini gormus oldun.. obur aya insallah saglikla gelir minik merak etme canim. Gecmis olsun.Kızlarrr hcg testlerim silik cıkıyordu bugun oglen kanamam oldu kan verdim 26 hamıleydım ancak düşebilir kimyasal olabilir dedi doktor cumartesi tekrar kan vercm muhtemelen kimyasal. olsun moralim bozuldu ama üzülmedim hamıle kalabilmek bile cok guzel
Kuzum geçmiş olsn inşallah düşmez inşallah kimyasal değildir dualarımdasın. Acaba kaç təst yaptın kaç gün geçti adetinKızlarrr hcg testlerim silik cıkıyordu bugun oglen kanamam oldu kan verdim 26 hamıleydım ancak düşebilir kimyasal olabilir dedi doktor cumartesi tekrar kan vercm muhtemelen kimyasal. olsun moralim bozuldu ama üzülmedim hamıle kalabilmek bile cok guzel
Kuzum sağol ben iyiyim hamdolsn sen nasılsn?Kızlar nasılsınız bugun 12. Günüm ıkıgun arayla test yaptım biraz daha belırgın acaba erken mı yumurtlayacagım ben testı yarın mı ıkı gun sonramı yapsam
Cnm ben genelde gec yumurtluyorum 20 22 gunde bugun 12. Günüm 8 10 12 bugun yaptım testlerı koyulasmaya basladı belırgın goguslerde agrı oldu dedım buay belkı daha erken yumurtlarım dıye baktım yarın tekrarlıcamKuzum sağol ben iyiyim hamdolsn sen nasılsn?
Adetin kaçıncı gününde başladın testlere ve 2 gün arayla yapmak yanlış. Ya yumurtlamayı kaçırırsan. Hergün aynı saatlerde 2 saat sıvı tüketmeden yapmalısın. Sonuçlar negatif ama tizgisi kopkoyu olmalı C çizgisiyle aynı ya da daha koyu olana kadar test yapmaya devam
Hergün yapmaya devam kuzum bunlar tam koyu değil sonuçta nett krmızı olacak o t çizgisiCnm ben genelde gec yumurtluyorum 20 22 gunde bugun 12. Günüm 8 10 12 bugun yaptım testlerı koyulasmaya basladı belırgın goguslerde agrı oldu dedım buay belkı daha erken yumurtlarım dıye baktım yarın tekrarlıcam
Bılıyorum cnm ılk bebekte ovu testıyle kalmıstım ıns gene gec yumurtlamam az test var elımdeHergün yapmaya devam kuzum bunlar tam koyu değil sonuçta nett krmızı olacak o t çizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?