Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hani bu ates olcme yontemi varya bunu gun icinde olctugumuz zaman yuksekmi cikiyor dusuk mu suan elinde derecesi olan arkadaslarim bi olcup sonucunu atabilirmi cunku ben gun icinde olcuyarum ve gettikce yukseliyor

Belirtin var miydi peki b3nim ilk defa bu sabah midem bulandi

Canım göğüslerimde ağrı ve sızı vardı ve halsizlik ama bugün lekeler geldi ve karın ağrım da var şuan dışarı çıktım ama muhtemelen sökülür bugün. 14 şubatta çatladı yumurta demek ki ovu testine göre adet günü geliyor

Kızlar ben sonunda adet oldum. Demek ki ovulasyona göre adet oluyoruz. 14 şubatta silinmişti benim testim bugün adet oldum tam 14 gün
Kuzum yaa zaten14 gün sonra kesin adet görülüyor ama hayırlısı olsun sakın üzme kendini tamamm mı rabbim hayırlısını versin

Aynen en azindan kalabildigini gormus oldun.. obur aya insallah saglikla gelir minik merak etme canim. Gecmis olsun.

Kızlar nasılsınız bugun 12. Günüm ıkıgun arayla test yaptım biraz daha belırgın acaba erken mı yumurtlayacagım ben testı yarın mı ıkı gun sonramı yapsam

Eklentiler

• image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 36
Kuzum geçmiş olsn inşallah düşmez inşallah kimyasal değildir dualarımdasın. Acaba kaç təst yaptın kaç gün geçti adetin

Kızlar nasılsınız bugun 12. Günüm ıkıgun arayla test yaptım biraz daha belırgın acaba erken mı yumurtlayacagım ben testı yarın mı ıkı gun sonramı yapsam
Kuzum sağol ben iyiyim hamdolsn sen nasılsn?
Adetin kaçıncı gününde başladın testlere ve 2 gün arayla yapmak yanlış. Ya yumurtlamayı kaçırırsan. Hergün aynı saatlerde 2 saat sıvı tüketmeden yapmalısın. Sonuçlar negatif ama tizgisi kopkoyu olmalı C çizgisiyle aynı ya da daha koyu olana kadar test yapmaya devam

Cnm ben genelde gec yumurtluyorum 20 22 gunde bugun 12. Günüm 8 10 12 bugun yaptım testlerı koyulasmaya basladı belırgın goguslerde agrı oldu dedım buay belkı daha erken yumurtlarım dıye baktım yarın tekrarlıcam

Hergün yapmaya devam kuzum bunlar tam koyu değil sonuçta nett krmızı olacak o t çizgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…