Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O
Bılıyorum cnm ılk bebekte ovu testıyle kalmıstım ıns gene gec yumurtlamam az test var elımde
Zaman hergün ya da gün aşırı değerlemdir test bitince kuzum ilk bebeğin döllenmesinde yumuşak süt beyazı akıntı 3 4 gün gördün mü ya da bel kasık ağrısı oldu mu acaba canım

O

Zaman hergün ya da gün aşırı değerlemdir test bitince kuzum ilk bebeğin döllenmesinde yumuşak süt beyazı akıntı 3 4 gün gördün mü ya da bel kasık ağrısı oldu mu acaba canım
Cnm ben akıntıyı goremıyorum pek artık goguslerde agrım oldu yumurtlama gunu hamıle oldumu dollenmeden bırhafta sonra anladım bel agrısı arada kasık batma gogus hassasıyetı gogus sısmesı

Allah yardımcın olsun canım inşallah seninle kalır bebeğin

Kuzum geçmiş olsn inşallah düşmez inşallah kimyasal değildir dualarımdasın. Acaba kaç təst yaptın kaç gün geçti adetin
Adet 25 ndeydı canım benım 24nde silik cifti gordum ama bir turlu belırginlesmemısti bende belırgınlesmeden kan vermek istemedim bugun oglen kanamam olunca kan verdim hcg ıcın doktor sınır dedı muhtemelen kanamam olduysa adetle atarsın dedı hayırlısı ınsallah benimledır cumartesi yıne gitcsz 70_80olması gerekiyor o zaman saglıklı diyebilirim dedı bakalım nasip :)

İnşall
inşallah kuzum ya hadi hayırlısı sen içini ferah tut :)

Bir soru var aklımda neden acaba erken öğrenenler kimsayal oluyor bunun açıklamasını bilen varmı acaba

Bir soru var aklımda neden acaba erken öğrenenler kimsayal oluyor bunun açıklamasını bilen varmı acaba
Onla alakası yok cnm kımyasalın adet gecınce ogrendı ark bırı ama kımyasal oldu yumurtlamaya baglı erken ogrenme kımyasal da allahın takdırı bebek tuyunamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…