- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.301
Zaman hergün ya da gün aşırı değerlemdir test bitince kuzum ilk bebeğin döllenmesinde yumuşak süt beyazı akıntı 3 4 gün gördün mü ya da bel kasık ağrısı oldu mu acaba canımBılıyorum cnm ılk bebekte ovu testıyle kalmıstım ıns gene gec yumurtlamam az test var elımde
Cnm ben akıntıyı goremıyorum pek artık goguslerde agrım oldu yumurtlama gunu hamıle oldumu dollenmeden bırhafta sonra anladım bel agrısı arada kasık batma gogus hassasıyetı gogus sısmesıO
Zaman hergün ya da gün aşırı değerlemdir test bitince kuzum ilk bebeğin döllenmesinde yumuşak süt beyazı akıntı 3 4 gün gördün mü ya da bel kasık ağrısı oldu mu acaba canım
Kızlarrr hcg testlerim silik cıkıyordu bugun oglen kanamam oldu kan verdim 26 hamıleydım ancak düşebilir kimyasal olabilir dedi doktor cumartesi tekrar kan vercm muhtemelen kimyasal. olsun moralim bozuldu ama üzülmedim hamıle kalabilmek bile cok guzel
Tesekkur ederim canım benim :)Aynen en azindan kalabildigini gormus oldun.. obur aya insallah saglikla gelir minik merak etme canim. Gecmis olsun.
Insallah benimle kalır ıkı gundür yasıyorum tam sevinemeden boyle olmak üzdü ama yine de cok sukur hep okurdum kimyasal gebelik gecırenleri benim de basıma geldi Allah baska dert vermesin :)Allah yardımcın olsun canım inşallah seninle kalır bebeğin
Kesin kimyasal mı dedi canımInsallah benimle kalır ıkı gundür yasıyorum tam sevinemeden boyle olmak üzdü ama yine de cok sukur hep okurdum kimyasal gebelik gecırenleri benim de basıma geldi Allah baska dert vermesin :)
Adet 25 ndeydı canım benım 24nde silik cifti gordum ama bir turlu belırginlesmemısti bende belırgınlesmeden kan vermek istemedim bugun oglen kanamam olunca kan verdim hcg ıcın doktor sınır dedı muhtemelen kanamam olduysa adetle atarsın dedı hayırlısı ınsallah benimledır cumartesi yıne gitcsz 70_80olması gerekiyor o zaman saglıklı diyebilirim dedı bakalım nasip :)Kuzum geçmiş olsn inşallah düşmez inşallah kimyasal değildir dualarımdasın. Acaba kaç təst yaptın kaç gün geçti adetin
Kesin demedı ancak oglen kanamaö oldu adet gibi agrılı acılı bıraz da pıhtı geldi cumartesi bakacak 70-80 olursa saglıklı diyebilirim ama kanama olduysa adetle atarsın dedıKesin kimyasal mı dedi canım
inşallah kuzum ya hadi hayırlısı sen içini ferah tut :)Adet 25 ndeydı canım benım 24nde silik cifti gordum ama bir turlu belırginlesmemısti bende belırgınlesmeden kan vermek istemedim bugun oglen kanamam olunca kan verdim hcg ıcın doktor sınır dedı muhtemelen kanamam olduysa adetle atarsın dedı hayırlısı ınsallah benimledır cumartesi yıne gitcsz 70_80olması gerekiyor o zaman saglıklı diyebilirim dedı bakalım nasip :)
Cok sukur esımde bende iyiyiz ilk olunca onun sevinci var olabiliyormus dıyoruz vajınusmusluydum onceden de bu gelısme bızım ııcn :)İnşall
inşallah kuzum ya hadi hayırlısı sen içini ferah tut :)
Hayırlısı kuzumCok sukur esımde bende iyiyiz ilk olunca onun sevinci var olabiliyormus dıyoruz vajınusmusluydum onceden de bu gelısme bızım ııcn :)
Aynen canım :))Hayırlısı kuzum
Onla alakası yok cnm kımyasalın adet gecınce ogrendı ark bırı ama kımyasal oldu yumurtlamaya baglı erken ogrenme kımyasal da allahın takdırı bebek tuyunamıyorBir soru var aklımda neden acaba erken öğrenenler kimsayal oluyor bunun açıklamasını bilen varmı acaba
Cok olunca dis gebelik mi oluyor bos gebelik olmazda.İnşallah öyledir Allah korusun boş yada dış gebelik olmasın hayırlısıyla keseyi görmek nasip olur. Yarın tekrar kan vericem.
8Normalde sabah yataktan kalkmadan olcmen gerekiyor... bata kac kaldi?
Iyi iyi sikinti yok superSlm kizlar napiyorsunuz sali gunu hsg cektiriyorum cok korkuyorum.Amh testim cikti 1.75 bilen varsa yorumlayabilirmi 35-40 arasi 0400-6arasiydi sanirim
Düşük önleyici vermedimiii iğne vurması lazımKesin demedı ancak oglen kanamaö oldu adet gibi agrılı acılı bıraz da pıhtı geldi cumartesi bakacak 70-80 olursa saglıklı diyebilirim ama kanama olduysa adetle atarsın dedı
Canım hgs de kendini kasma kapalı çıkar tüplerSlm kizlar napiyorsunuz sali gunu hsg cektiriyorum cok korkuyorum.Amh testim cikti 1.75 bilen varsa yorumlayabilirmi 35-40 arasi 0400-6arasiydi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?