- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.321
Nasil kasmayayim korkuyorum birde utanmam cabasi siz yaptirdinizmi aciyirmuCanım hgs de kendini kasma kapalı çıkar tüpler
Korkma ben ıkı kez cektırdım rahat ol bes dkda bıtıyorNasil kasmayayim korkuyorum birde utanmam cabasi siz yaptirdinizmi aciyirmu
Canım bence hergun yap bende de silik di sonraki gün birden koyulasti yaniKızlar nasılsınız bugun 12. Günüm ıkıgun arayla test yaptım biraz daha belırgın acaba erken mı yumurtlayacagım ben testı yarın mı ıkı gun sonramı yapsam
Yok zaten kanama baslamıs tı yapacak bıseu yoktu yaniDüşük önleyici vermedimiii iğne vurması lazım
Gülüm ya ayni seyi bende yaşadım adetim 5 gun gecikti gittim test aldim ikinci cizgi silik cikti o sekilde hamileik düşünmeye basladim ama kan vermeye gitmedim bugunde kanamam basladi ben de mi kimyasal gebelik yasadim tutunmadan dusti mu acaba bu xamana kadar siliktr olsa 2. Cizgiyi hic gormemistim cunku senin kanaman devam ediyor degil mi suanda daYok zaten kanama baslamıs tı yapacak bıseu yoktu yani
Yok zaten kanama baslamıs tı yapacak bıseu yoktu yani
belki de degerim dusuk diye vermemıs tr senin degerın kactıCanım benimde kanamam başlamıştı ama iğne ve ilaç vermişti
Evet ediyor ama yıgun degıl dun cok yıgun ve pıhtı pıhtı dusmustı bende ilk Defa silikte olsa ıkıncı cizgiyi görmüştüm muhtemelen seninde oyle degerıne baktr bence imkanın varsa ben direk ozele gıttım yarın yine gıdıcem ınsallah saglıklı gebelıgımız olur gelecek aylarda üzülme en azından bu sekilde de olsa hamıle kalabiliyorz Rabbım isterse o olur alan da O veren de OGülüm ya ayni seyi bende yaşadım adetim 5 gun gecikti gittim test aldim ikinci cizgi silik cikti o sekilde hamileik düşünmeye basladim ama kan vermeye gitmedim bugunde kanamam basladi ben de mi kimyasal gebelik yasadim tutunmadan dusti mu acaba bu xamana kadar siliktr olsa 2. Cizgiyi hic gormemistim cunku senin kanaman devam ediyor degil mi suanda da
Evet gülüm bilmiyorum kananam devam ediyor baya adet kanamasi olduğu icin degerlerime baktirmayi dusunmuyorum canim benim rabbim insallah hepimizede o guzel duyguyu yasatsin azicik silik cizgi bile nasil mutlu etmişti hayali bile cok guzel o duyguyu gercekten yasamak kimbilir ne kadar güzeldir rabbim isteyen herkese hepimize en kisa zamanda nasip etsin bu ay olmadi obur ay olur her ay yeni bir umutEvet ediyor ama yıgun degıl dun cok yıgun ve pıhtı pıhtı dusmustı bende ilk Defa silikte olsa ıkıncı cizgiyi görmüştüm muhtemelen seninde oyle degerıne baktr bence imkanın varsa ben direk ozele gıttım yarın yine gıdıcem ınsallah saglıklı gebelıgımız olur gelecek aylarda üzülme en azından bu sekilde de olsa hamıle kalabiliyorz Rabbım isterse o olur alan da O veren de O
Ozelde hemen sonucun cikmis miydi peki gülümEvet gülüm bilmiyorum kananam devam ediyor baya adet kanamasi olduğu icin degerlerime baktirmayi dusunmuyorum canim benim rabbim insallah hepimizede o guzel duyguyu yasatsin azicik silik cizgi bile nasil mutlu etmişti hayali bile cok guzel o duyguyu gercekten yasamak kimbilir ne kadar güzeldir rabbim isteyen herkese hepimize en kisa zamanda nasip etsin bu ay olmadi obur ay olur her ay yeni bir umut
Aynen canım benim İcim rahat vajinusmus hastasıyken hayalini bile kuramıyordm sımdı cok sukur umudum var o yuzden rabbıme binlerce şükür :))Evet gülüm bilmiyorum kananam devam ediyor baya adet kanamasi olduğu icin degerlerime baktirmayi dusunmuyorum canim benim rabbim insallah hepimizede o guzel duyguyu yasatsin azicik silik cizgi bile nasil mutlu etmişti hayali bile cok guzel o duyguyu gercekten yasamak kimbilir ne kadar güzeldir rabbim isteyen herkese hepimize en kisa zamanda nasip etsin bu ay olmadi obur ay olur her ay yeni bir umut
Bide bu uygulamada bildirim sesi yok demi mesaj gelince bildirecekAynen bende oyle 7 ay oldu o hastaliktan kurtulali insallah rabbim nasip edecek hayirli zamanda. Ozele randevu almadan gidilmez artik hem yok bisey belli gidip degerlerimin düşük oldugunu gormektense hic gitmemek en iyisi
Bende gitmeyecektm ama dedım hamıle miyim de adet oldum yoksa testler beni mi yanılttı diye merakımdan gıttım doktora ben sordum kimyasal mı diye o derece kendimi hazırlamıştım yarın da ınsallah bakalım tekrar gıdıcem kan vercm sıfırlandı mı diyeAynen bende oyle 7 ay oldu o hastaliktan kurtulali insallah rabbim nasip edecek hayirli zamanda. Ozele randevu almadan gidilmez artik hem yok bisey belli gidip degerlerimin düşük oldugunu gormektense hic gitmemek en iyisi
Hadi ya benim de iste 5 gun gecikti iki gun test yaptim silik cizgi vardi iki gundur tamam dedim heralde hamilelik var pazartesi gunu ozel hastaneye gidecektik adet beklemiyodum artik sabah adet olmaya basladimBende gitmeyecektm ama dedım hamıle miyim de adet oldum yoksa testler beni mi yanılttı diye merakımdan gıttım doktora ben sordum kimyasal mı diye o derece kendimi hazırlamıştım yarın da ınsallah bakalım tekrar gıdıcem kan vercm sıfırlandı mı diye
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun uzulme sifirlandiysa bile baska zaman olacak insallah zamani varHadi ya benim de iste 5 gun gecikti iki gun test yaptim silik cizgi vardi iki gundur tamam dedim heralde hamilelik var pazartesi gunu ozel hastaneye gidecektik adet beklemiyodum artik sabah adet olmaya basladim
Ayy aynı olmusuz benım de gecikmenin 3 gunu oldumHadi ya benim de iste 5 gun gecikti iki gun test yaptim silik cizgi vardi iki gundur tamam dedim heralde hamilelik var pazartesi gunu ozel hastaneye gidecektik adet beklemiyodum artik sabah adet olmaya basladim
Evet aynı olmuşuz aynı silik cizgi falanAyy aynı olmusuz benım de gecikmenin 3 gunu oldum
Evet aynı olmuşuz aynı silik cizgi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?