Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok zaten kanama baslamıs tı yapacak bıseu yoktu yani
Gülüm ya ayni seyi bende yaşadım adetim 5 gun gecikti gittim test aldim ikinci cizgi silik cikti o sekilde hamileik düşünmeye basladim ama kan vermeye gitmedim bugunde kanamam basladi ben de mi kimyasal gebelik yasadim tutunmadan dusti mu acaba bu xamana kadar siliktr olsa 2. Cizgiyi hic gormemistim cunku senin kanaman devam ediyor degil mi suanda da

Evet ediyor ama yıgun degıl dun cok yıgun ve pıhtı pıhtı dusmustı bende ilk Defa silikte olsa ıkıncı cizgiyi görmüştüm muhtemelen seninde oyle degerıne baktr bence imkanın varsa ben direk ozele gıttım yarın yine gıdıcem ınsallah saglıklı gebelıgımız olur gelecek aylarda üzülme en azından bu sekilde de olsa hamıle kalabiliyorz Rabbım isterse o olur alan da O veren de O

Evet gülüm bilmiyorum kananam devam ediyor baya adet kanamasi olduğu icin degerlerime baktirmayi dusunmuyorum canim benim rabbim insallah hepimizede o guzel duyguyu yasatsin azicik silik cizgi bile nasil mutlu etmişti hayali bile cok guzel o duyguyu gercekten yasamak kimbilir ne kadar güzeldir rabbim isteyen herkese hepimize en kisa zamanda nasip etsin bu ay olmadi obur ay olur her ay yeni bir umut

Ozelde hemen sonucun cikmis miydi peki gülüm

Aynen canım benim İcim rahat vajinusmus hastasıyken hayalini bile kuramıyordm sımdı cok sukur umudum var o yuzden rabbıme binlerce şükür :))

Aynen bende oyle 7 ay oldu o hastaliktan kurtulali insallah rabbim nasip edecek hayirli zamanda. Ozele randevu almadan gidilmez artik hem yok bisey belli gidip degerlerimin düşük oldugunu gormektense hic gitmemek en iyisi

Aynen bende oyle 7 ay oldu o hastaliktan kurtulali insallah rabbim nasip edecek hayirli zamanda. Ozele randevu almadan gidilmez artik hem yok bisey belli gidip degerlerimin düşük oldugunu gormektense hic gitmemek en iyisi
Bende gitmeyecektm ama dedım hamıle miyim de adet oldum yoksa testler beni mi yanılttı diye merakımdan gıttım doktora ben sordum kimyasal mı diye o derece kendimi hazırlamıştım yarın da ınsallah bakalım tekrar gıdıcem kan vercm sıfırlandı mı diye

Hadi ya benim de iste 5 gun gecikti iki gun test yaptim silik cizgi vardi iki gundur tamam dedim heralde hamilelik var pazartesi gunu ozel hastaneye gidecektik adet beklemiyodum artik sabah adet olmaya basladim

Hadi ya benim de iste 5 gun gecikti iki gun test yaptim silik cizgi vardi iki gundur tamam dedim heralde hamilelik var pazartesi gunu ozel hastaneye gidecektik adet beklemiyodum artik sabah adet olmaya basladim
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun uzulme sifirlandiysa bile baska zaman olacak insallah zamani var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…