- 20 Şubat 2019
- 1.065
- 500
- 123
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.341
Bak cizgi boyleydiAyy aynı olmusuz benım de gecikmenin 3 gunu oldum
Evet canım iki gun boyunca yaptım hep aynı siliklikteydi ben anlamıştım zaten birsey oldugunu koyulasması gerekiyordu koyulasmadı :)Bak cizgi boyleydi
Aynen yaaa demi ama benim yakin arkadasim silik cizgiyle hamile kalmis olanların oluyo demekki bide defelarca yapıyorsun ayni olunca ister istemez kapiliyo insanEvet canım iki gun boyunca yaptım hep aynı siliklikteydi ben anlamıştım zaten birsey oldugunu koyulasması gerekiyordu koyulasmadı :)
Evet benım ablam da oyle sılıkle hamıle oldugunu görmüştü. Olsun nasipten öte sey yok hayırlısıyla bizde oluruzAynen yaaa demi ama benim yakin arkadasim silik cizgiyle hamile kalmis olanların oluyo demekki bide defelarca yapıyorsun ayni olunca ister istemez kapiliyo insan
Aminnn inşallah yaEvet benım ablam da oyle sılıkle hamıle oldugunu görmüştü. Olsun nasipten öte sey yok hayırlısıyla bizde oluruz
Bi yerde okudum da bi korktum açıkçası. İnşallah öyle bişey yoktur. Çok şükür sancım lekem yok yne kan verdim bekliyorum.Cok olunca dis gebelik mi oluyor bos gebelik olmazda.
Silik cikar evet gebelik diyebilmen icin basbaya koyu cikmasi lazim ovunun canim.Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?
Çok koyu değil ama orta koyuluktaSilik cikar evet gebelik diyebilmen icin basbaya koyu cikmasi lazim ovunun canim.
Insallah gebeliktendir :)Çok koyu değil ama orta koyulukta
Dün hayalet gibiydi
Bugün koyulaşmış, iki tane yaptım hatta
Adete yakın die mi koyulaşıyor acaba
Amin sağolunInsallah gebeliktendir :)
Gec kalmis sayilmazsin yarin halledersinizKizlar bugun ovulasyon testim pozitif ama esim yarin gelecek
ne bıleyım canım en son persembe oldu en onemlı ıkı hun gıttıGec kalmis sayilmazsin yarin halledersiniz
Yarin daha onemli.. ne zaman geliyor aksam mi?ne bıleyım canım en son persembe oldu en onemlı ıkı hun gıttı
yarın aksam gelecekte cnm ne var bılıyormusun bır senedır hıc tam degerlendırmedık ya kavga ettık ya hastalık engel oldu İlk kez bu ay tam degerlendırcektım 5 gun ust uste degerlendırdım oda bu ayda böyle oldu senın pik oldu mu cnmYarin daha onemli.. ne zaman geliyor aksam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?