Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım iki gun boyunca yaptım hep aynı siliklikteydi ben anlamıştım zaten birsey oldugunu koyulasması gerekiyordu koyulasmadı :)
Aynen yaaa demi ama benim yakin arkadasim silik cizgiyle hamile kalmis olanların oluyo demekki bide defelarca yapıyorsun ayni olunca ister istemez kapiliyo insan

kızlar ben geçen ay 24. gün çatlamıştım. ilk yapışımdı testi. bu ay doktora gittim. polistik over ve polip var dedi. bu ay 9. günüm soğan kürü yapıyorum. 17. günüm ve pik oldu testte. normal mi. arada 7 gün oynuyor

Benim BAT a 5 gun kaldi kasik agrim var igne gibi batmalar seklinde , bi test alsammi diyorum ama beklemek gerekiyor sanirim . SAT 7 Subatti ,bisey varsa cikar mi early predictor ile acaba? bileniniz var mi ?

Kızlar ovulasyon testinde pik olduğunda yumurta çatladı anlamına mı geliyor. Yani pik olduğundan 24 saat için de yumurta çatlamış oluyor kesin değil mi

Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?

Silik cikar evet gebelik diyebilmen icin basbaya koyu cikmasi lazim ovunun canim.

Kızlar nasılsınız yumurtlamada koyulasan varmı 14. Gunum bugun boyle uc dort gun yumurtlarmıyım acaba

Eklentiler

• image.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 34
Yarin daha onemli.. ne zaman geliyor aksam mi?
yarın aksam gelecekte cnm ne var bılıyormusun bır senedır hıc tam degerlendırmedık ya kavga ettık ya hastalık engel oldu İlk kez bu ay tam degerlendırcektım 5 gun ust uste degerlendırdım oda bu ayda böyle oldu senın pik oldu mu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…