- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.361
Yok benim de sıkı olmadi kuzum 4yarın aksam gelecekte cnm ne var bılıyormusun bır senedır hıc tam degerlendırmedık ya kavga ettık ya hastalık engel oldu İlk kez bu ay tam degerlendırcektım 5 gun ust uste degerlendırdım oda bu ayda böyle oldu senın şık oldum cnm
Yumurtlarsın canım inşallah. Ben şaşırtıcı bit şekilde erken yumurtladım. 17. Gün bu ay. Geçen ay 25. De yumurtlamıştım. İnşallah bu ay tutar geçen ay da beraber beklemiştikKızlar nasılsınız yumurtlamada koyulasan varmı 14. Gunum bugun boyle uc dort gun yumurtlarmıyım acaba
Ben hiçbirini alıp kullanamadım daha melesef henüz hamilede değilim isteyen herkese nasip eder rabbim hayırlısıyla inşallah canımMerhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
Amin allahımBen hiçbirini alıp kullanamadım daha melesef henüz hamilede değilim isteyen herkese nasip eder rabbim hayırlısıyla inşallah canım
Gulum nasilsin ne yaptin kan verdin mi mersk ettim durumunudaEvet benım ablam da oyle sılıkle hamıle oldugunu görmüştü. Olsun nasipten öte sey yok hayırlısıyla bizde oluruz
Vermedım canım yarın saglık ocagına gidip orda kan vercmGulum nasilsin ne yaptin kan verdin mi mersk ettim durumunuda
Tamam gülümVermedım canım yarın saglık ocagına gidip orda kan vercm
Sen nasılsınTamam gülüm
Iyi olmaya gayret ediyorum dusunmemeye çalışıyorum. Muayene falan olmadim ben hic bi doktora mi gitsem acaba diyorum bizim dusunmeye baslayali simdi 8. aya girecegiz korkuyorum insallah onemli bi engel yokturSen nasılsın
Sen gittin mi gülüm genel kontrol için hiç 1 yil denemek lazim diyorlar esasinda 1 yil bile olmamasi normal sayiliyormus ama sabirsizlik hemen olsun istedigimden heralde belki 1 yil belki 3 yil sonra olacak bilmiyorum ki zor bi süreç gerçekten yasamadan insan hicbirsey bilmiyo bekarken toz pembe gelirdi hersey hemen olur diye hayal ediyordum hatta bebegin bu sekilde olacagini hayal etmedim hatta vajinusmusla karsilasacagimi da hayal edememistim hayirlisi insallah rabbim uzun zaman bekletmeden bizede nasip eder o guzel duygulari zahmetsiz uzulmedenIyi olmaya gayret ediyorum dusunmemeye çalışıyorum. Muayene falan olmadim ben hic bi doktora mi gitsem acaba diyorum bizim dusunmeye baslayali simdi 8. aya girecegiz korkuyorum insallah onemli bi engel yoktur
Bence git bir görun kanamam bitsin ben gıdecegım ınsallahIyi olmaya gayret ediyorum dusunmemeye çalışıyorum. Muayene falan olmadim ben hic bi doktora mi gitsem acaba diyorum bizim dusunmeye baslayali simdi 8. aya girecegiz korkuyorum insallah onemli bi engel yoktur
Bende insallah gitmeyi dusunuyorum adetim bitinceBence git bir görun kanamam bitsin ben gıdecegım ınsallah
Insallah guzel haberler alırızBende insallah gitmeyi dusunuyorum adetim bitince
Aminn inşallahInsallah guzel haberler alırız
Sol taraftaki mi en son yaptigin eger oysa o daha koyuKızlar 15. Gubun dahamı koyu dahamı acık anlamadım ben
Evet cnm boyle sanırım koyulasıyorSol taraftaki mi en son yaptigin eger oysa o daha koyu
En son yaptigin daha koyu koyu olan gunu degerlendirmek lazim degil mi diger koyu günleri demi degerlendirmek lazimEvet cnm boyle sanırım koyulasıyor
Sol taraftaki mi en son yaptigin eger oysa o daha koyu
Ben ıkı gunde bır degerlendırıyorum bugun degerlendırıcem yarın cızgı cok koyu olursa bıkacgun ust ustr degerlendırıcem sen kacıncı gundesıb nasıl denıyosunEn son yaptigin daha koyu koyu olan gunu degerlendirmek lazim degil mi diger koyu günleri demi degerlendirmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?