Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok benim de sıkı olmadi kuzum 4 ama sanirim yum gunu oldu biri digerlerinin alakasi yok ahaha

Ben dıger aylar hep degerlendırcektım ınsallah sabırsızlanıyorum cunku canım hayırlısıyla olur ınsallah yoksa temmuz gıbı tuş bebek yapıcam

Kızlar nasılsınız yumurtlamada koyulasan varmı 14. Gunum bugun boyle uc dort gun yumurtlarmıyım acaba
Yumurtlarsın canım inşallah. Ben şaşırtıcı bit şekilde erken yumurtladım. 17. Gün bu ay. Geçen ay 25. De yumurtlamıştım. İnşallah bu ay tutar geçen ay da beraber beklemiştik

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
Ben hiçbirini alıp kullanamadım daha melesef henüz hamilede değilim isteyen herkese nasip eder rabbim hayırlısıyla inşallah canım

Iyi olmaya gayret ediyorum dusunmemeye çalışıyorum. Muayene falan olmadim ben hic bi doktora mi gitsem acaba diyorum bizim dusunmeye baslayali simdi 8. aya girecegiz korkuyorum insallah onemli bi engel yoktur
Sen gittin mi gülüm genel kontrol için hiç 1 yil denemek lazim diyorlar esasinda 1 yil bile olmamasi normal sayiliyormus ama sabirsizlik hemen olsun istedigimden heralde belki 1 yil belki 3 yil sonra olacak bilmiyorum ki zor bi süreç gerçekten yasamadan insan hicbirsey bilmiyo bekarken toz pembe gelirdi hersey hemen olur diye hayal ediyordum hatta bebegin bu sekilde olacagini hayal etmedim hatta vajinusmusla karsilasacagimi da hayal edememistim hayirlisi insallah rabbim uzun zaman bekletmeden bizede nasip eder o guzel duygulari zahmetsiz uzulmeden

Kızlar 15. Gubun dahamı koyu dahamı acık anlamadım ben

Eklentiler

• image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…