- 20 Şubat 2019
- 1.065
- 500
- 123
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.381
Ben ovulasyon testi kullanmiyorum esasinda dusunuyorum ama daha hic denemedim görünce koyu olani sana soylemek istedim yardimci olmak istedim gülüm.Ben ıkı gunde bır degerlendırıyorum bugun degerlendırıcem yarın cızgı cok koyu olursa bıkacgun ust ustr degerlendırıcem sen kacıncı gundesıb nasıl denıyosun
Sagıl cnm gebelıkte ıyı ıse yarıyor ovu testlerı ben yumurtlamamı bılmıyorum cunkuBen ovulasyon testi kullanmiyorum esasinda dusunuyorum ama daha hic denemedim görünce koyu olani sana soylemek istedim yardimci olmak istedim gülüm.
Bende bilmiyorum her ay degisiyor hatta oyle geliyor adet gunlerim değiştiğine göre oda degisiyordur illaki denemeyi dusunuyorum bende.Sagıl cnm gebelıkte ıyı ıse yarıyor ovu testlerı ben yumurtlamamı bılmıyorum cunku
Kesınlıkle degısıyor her ay farklı hem de hakkımızda hayırısıBende bilmiyorum her ay degisiyor hatta oyle geliyor adet gunlerim değiştiğine göre oda degisiyordur illaki denemeyi dusunuyorum bende.
Aminnn hayirlisi siz ne zamandir düşünüyorsunuz gülüm kac yillik evlisinizKesınlıkle degısıyor her ay farklı hem de hakkımızda hayırısı
Sonuçların belli oldu mu artik hamile misin kac haftalik olmus ne zamandir dusunuyordunuz ☺Bi yerde okudum da bi korktum açıkçası. İnşallah öyle bişey yoktur. Çok şükür sancım lekem yok yne kan verdim bekliyorum.
Uc yıllık evlıyım cnm 9 ay once 20 haftalık bebek kaybettım rahım agzı yetmezşıgım var gecen ay denedık olmadı buaya kısmet bakalım saglık sorunlarından ara verdıkAminnn hayirlisi siz ne zamandir düşünüyorsunuz gülüm kac yillik evlisiniz
Rabbim insallah tekrar o seyleri yasatmasin sıhhatle hayallerimizi yasamayi nasip etsin korktugumuz seylerle imtihan etmesinUc yıllık evlıyım cnm 9 ay once 20 haftalık bebek kaybettım rahım agzı yetmezşıgım var gecen ay denedık olmadı buaya kısmet bakalım saglık sorunlarından ara verdık
Bizde 7 aydir dusunuyoruz bi sonuca varamadik. Daha yeni adet gecikmem oldu test yaptim silik cizgi vardi arkadasim o sekilde hamile kalmıştı hamileyim demiştm artik kendimce hastaneye gidecektik ertesi gun adet gormeye basladim ama bu sefer cok farkliydi cok sancim oldu 10 gun falan kasik agrim oldu kimyasal gebelik yasadim sanırım cok erken düşük oldu uzuldum ama yapacak bişey yok rabbim izin verirse olacak insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim hayirli sihhatli afiyetli kolay hamileliklerUc yıllık evlıyım cnm 9 ay once 20 haftalık bebek kaybettım rahım agzı yetmezşıgım var gecen ay denedık olmadı buaya kısmet bakalım saglık sorunlarından ara verdık
Amin cnm ıns oyle kınyasaldor senınde ozaman en azından hamıle kalıyosun pna bak ıns bu sefer saglıklı olur kacıncı gununduRabbim insallah tekrar o seyleri yasatmasin sıhhatle hayallerimizi yasamayi nasip etsin korktugumuz seylerle imtihan etmesin
Evet o sekilde iyi düşünmek lazim demi testi yaptigim zaman mi 5 gun gecikmem oldu ben gecikmenin 4. Gununde test yaptim silik cizgi vardi 5. Gununde aynı silik 6. Gun adetim geldi ama 10 gun onceden kasik agrilarim başlamıştı insallah olacak birgün zamani var ☺ rabbim yasatsin bizede o guzel duygulari koklayacak gulumuz olsun evimizin neşesi olsun oyyy AllahimmAmin cnm ıns oyle kınyasaldor senınde ozaman en azından hamıle kalıyosun pna bak ıns bu sefer saglıklı olur kacıncı gunundu
Şimdi adetimin 4. günündeyim 8 gun sürüyorAmin cnm ıns oyle kınyasaldor senınde ozaman en azından hamıle kalıyosun pna bak ıns bu sefer saglıklı olur kacıncı gunundu
Ins cnm hakkımızda hayorlısı adetın cok uzun suruyomus senınEvet o sekilde iyi düşünmek lazim demi testi yaptigim zaman mi 5 gun gecikmem oldu ben gecikmenin 4. Gununde test yaptim silik cizgi vardi 5. Gununde aynı silik 6. Gun adetim geldi ama 10 gun onceden kasik agrilarim başlamıştı insallah olacak birgün zamani var ☺ rabbim yasatsin bizede o guzel duygulari koklayacak gulumuz olsun evimizin neşesi olsun oyyy Allahimm
Evet 5 gun yogun oluyor sonra normal lekelenme seklinde oluyor aminn hayirlisi senin kac gün sürüyorIns cnm hakkımızda hayorlısı adetın cok uzun suruyomus senın
Hanimlar iyi dusunelim iyi olsun. Bu ay umarim hepimize hayirli gebelikler getirir.Bizde 7 aydir dusunuyoruz bi sonuca varamadik. Daha yeni adet gecikmem oldu test yaptim silik cizgi vardi arkadasim o sekilde hamile kalmıştı hamileyim demiştm artik kendimce hastaneye gidecektik ertesi gun adet gormeye basladim ama bu sefer cok farkliydi cok sancim oldu 10 gun falan kasik agrim oldu kimyasal gebelik yasadim sanırım cok erken düşük oldu uzuldum ama yapacak bişey yok rabbim izin verirse olacak insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim hayirli sihhatli afiyetli kolay hamilelikler
Aminnn aminn inşallah iyi dusunelimHanimlar iyi dusunelim iyi olsun. Bu ay umarim hepimize hayirli gebelikler getirir.
Benım 5 bazen 6 4. Gun azalıyor 5 6 da en fazla gunluk ped dolcak kadar gelıyorEvet 5 gun yogun oluyor sonra normal lekelenme seklinde oluyor aminn hayirlisi senin kac gün sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?