Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ıkı gunde bır degerlendırıyorum bugun degerlendırıcem yarın cızgı cok koyu olursa bıkacgun ust ustr degerlendırıcem sen kacıncı gundesıb nasıl denıyosun
Ben ovulasyon testi kullanmiyorum esasinda dusunuyorum ama daha hic denemedim görünce koyu olani sana soylemek istedim yardimci olmak istedim gülüm.

Herkese merhaba. Bu ay biz de cocuk sahibi olmak icin denemelere baslayacagiz. Bugun daha yeni regl oldum. Regl donemim biter bitmez ovaluasyon testi yapmaya mi baslayacagim? Benim adetim cok duzenlidir. Genelde tam gununde baslar ama yine de 1 gun once 1 gun sonra oldugu da oluyor. Ben daha evvel hic ovaluasyon testi kullanmadim. Umarim dogru anı yakalayip hamile kalabilirim. Umarim hepimiz kalabiliriz :)

Uc yıllık evlıyım cnm 9 ay once 20 haftalık bebek kaybettım rahım agzı yetmezşıgım var gecen ay denedık olmadı buaya kısmet bakalım saglık sorunlarından ara verdık
Rabbim insallah tekrar o seyleri yasatmasin sıhhatle hayallerimizi yasamayi nasip etsin korktugumuz seylerle imtihan etmesin

Uc yıllık evlıyım cnm 9 ay once 20 haftalık bebek kaybettım rahım agzı yetmezşıgım var gecen ay denedık olmadı buaya kısmet bakalım saglık sorunlarından ara verdık
Bizde 7 aydir dusunuyoruz bi sonuca varamadik. Daha yeni adet gecikmem oldu test yaptim silik cizgi vardi arkadasim o sekilde hamile kalmıştı hamileyim demiştm artik kendimce hastaneye gidecektik ertesi gun adet gormeye basladim ama bu sefer cok farkliydi cok sancim oldu 10 gun falan kasik agrim oldu kimyasal gebelik yasadim sanırım cok erken düşük oldu uzuldum ama yapacak bişey yok rabbim izin verirse olacak insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim hayirli sihhatli afiyetli kolay hamilelikler

Amin cnm ıns oyle kınyasaldor senınde ozaman en azından hamıle kalıyosun pna bak ıns bu sefer saglıklı olur kacıncı gunundu
Evet o sekilde iyi düşünmek lazim demi testi yaptigim zaman mi 5 gun gecikmem oldu ben gecikmenin 4. Gununde test yaptim silik cizgi vardi 5. Gununde aynı silik 6. Gun adetim geldi ama 10 gun onceden kasik agrilarim başlamıştı insallah olacak birgün zamani var ☺ rabbim yasatsin bizede o guzel duygulari koklayacak gulumuz olsun evimizin neşesi olsun oyyy Allahimm

Ins cnm hakkımızda hayorlısı adetın cok uzun suruyomus senın

Hanimlar iyi dusunelim iyi olsun. Bu ay umarim hepimize hayirli gebelikler getirir.

Kızlqr bugunku testımde bu 16. Gunum koyulasmamakta ınatcı

Eklentiler

• B6E7DB02-0708-45BC-9247-96EC8BE401B1.webp
    19 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…