Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuçların belli oldu mu artik hamile misin kac haftalik olmus ne zamandir dusunuyordunuz ☺
Bugün tekrar gittim çok şükür keseyi gördükgecikmemin bugün 4.günü değerim 7165 çok mu hızlı artıyor kese gördüm ama hala endişeliyim. Cuma günkü değer 2292 ydi. 10 gün sonra inşallah kalp atışını da duyarız. 7aylık evliyim baştan beri çok istedim nasip bugüneymiş çok şükür.Allah herkese nasip etsin

Ne guzel cok sevindim senin adına degerim yükseliyor diye endiselenme yukselmesi lazim zaten cok hızlı geliştiği için. Asil degerin düşük olmasi tehlikeli gülüm. Ovulasyon testini denemis miydin rabbim sıhhatle kucagina almayi nasip etsin

Allah razı olsun çok teşekkür ederim canımçok artınca bide enabız uygulamasında siyah renkli görününce korktum. Valla öyle bir süreç ki ne olsa korku oluyor Allahım sağ salim şu günleri geçip kucağımıza almayı nasip eylesin tüm hamişlereHasretle bekleyen herkese de en doğru zamanda nasip olsun inşallah. Ateş takibi ve soğan kürü denemiştim bu ay eğer olmazsa ovüyüde deneyecektim.

Onlar bahanesi olmus artik zaten rabbim nasip edecekmis ne guzel aminn illaki önce bi vücut alisana kadar zorluk çekilir sonra düzelir rabbim kolay hamilelik nasip etsin

Onlar bahanesi olmus artik zaten rabbim nasip edecekmis ne guzel aminn illaki önce bi vücut alisana kadar zorluk çekilir sonra düzelir rabbim kolay hamilelik nasip etsin
Aynen vesile olmuş diyorum bende. Amin hepimize nasip etsin inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Rabbim kalbindeki duanı yaşatsın inşallah

gözün aydın canım.. kaç haftalık dediler?

Merhabalar, eger cok duzenliyse adetiniz bitince daha baslayabilirsiniz. 26-28 gunluk döngülerde ilk haftada yumurtlama olabiliyor. En iyisi bir kac ay takip ile anlasiliyor. Dilerim en kisa zamanda aliriz guzel haberinizi

Merhabalar, eger cok duzenliyse adetiniz bitince daha baslayabilirsiniz. 26-28 gunluk döngülerde ilk haftada yumurtlama olabiliyor. En iyisi bir kac ay takip ile anlasiliyor. Dilerim en kisa zamanda aliriz guzel haberinizi
Cok tesekkur ederim. Yaşim itibariyle geç gebelik sinifina giriyorum sanirim. 37 yasimdayim. Umarim basarili olabiliz :)

Cok tesekkur ederim. Yaşim itibariyle geç gebelik sinifina giriyorum sanirim. 37 yasimdayim. Umarim basarili olabiliz :)
Gunaydin , bende 32 yasindayim 10 aylik evliyim son 2 aydir deniyoruzGectigimiz ay ovulasyon testi yöntemini kullandim ama Miratech markadan kullandim ve memnun degilim . Son iki tanesi gecersiz oldu tam tarihimi bulamadi . Yinede hayirlisi yarin adet gunum , hicbir belirtim yok kismet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…