- 20 Şubat 2019
- 1.065
- 500
- 123
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.401
Him tamam canimBenım 5 bazen 6 4. Gun azalıyor 5 6 da en fazla gunluk ped dolcak kadar gelıyor
Bugün tekrar gittim çok şükür keseyi gördükSonuçların belli oldu mu artik hamile misin kac haftalik olmus ne zamandir dusunuyordunuz ☺
Ne guzel cok sevindim senin adına degerim yükseliyor diye endiselenme yukselmesi lazim zaten cok hızlı geliştiği için. Asil degerin düşük olmasi tehlikeli gülüm. Ovulasyon testini denemis miydin rabbim sıhhatle kucagina almayi nasip etsinBugün tekrar gittim çok şükür keseyi gördükgecikmemin bugün 4.günü değerim 7165 çok mu hızlı artıyor kese gördüm ama hala endişeliyim. Cuma günkü değer 2292 ydi. 10 gün sonra inşallah kalp atışını da duyarız. 7aylık evliyim baştan beri çok istedim nasip bugüneymiş çok şükür.Allah herkese nasip etsin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canımNe guzel cok sevindim senin adına degerim yükseliyor diye endiselenme yukselmesi lazim zaten cok hızlı geliştiği için. Asil degerin düşük olmasi tehlikeli gülüm. Ovulasyon testini denemis miydin rabbim sıhhatle kucagina almayi nasip etsin
Onlar bahanesi olmus artik zaten rabbim nasip edecekmis ne guzel aminn illaki önce bi vücut alisana kadar zorluk çekilir sonra düzelir rabbim kolay hamilelik nasip etsinAllah razı olsun çok teşekkür ederim canımçok artınca bide enabız uygulamasında siyah renkli görününce korktum. Valla öyle bir süreç ki ne olsa korku oluyor Allahım sağ salim şu günleri geçip kucağımıza almayı nasip eylesin tüm hamişlere Hasretle bekleyen herkese de en doğru zamanda nasip olsun inşallah. Ateş takibi ve soğan kürü denemiştim bu ay eğer olmazsa ovüyüde deneyecektim.
Aynen vesile olmuş diyorum bende. Amin hepimize nasip etsin inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Rabbim kalbindeki duanı yaşatsın inşallahOnlar bahanesi olmus artik zaten rabbim nasip edecekmis ne guzel aminn illaki önce bi vücut alisana kadar zorluk çekilir sonra düzelir rabbim kolay hamilelik nasip etsin
Aminnn bil mukabeleAynen vesile olmuş diyorum bende. Amin hepimize nasip etsin inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Rabbim kalbindeki duanı yaşatsın inşallah
gözün aydın canım.. kaç haftalık dediler?Bugün tekrar gittim çok şükür keseyi gördükgecikmemin bugün 4.günü değerim 7165 çok mu hızlı artıyor kese gördüm ama hala endişeliyim. Cuma günkü değer 2292 ydi. 10 gün sonra inşallah kalp atışını da duyarız. 7aylık evliyim baştan beri çok istedim nasip bugüneymiş çok şükür.Allah herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım 5 haftalık olcak iki güne inşallah.gözün aydın canım.. kaç haftalık dediler?
Gülüm sogan suyunu ne zamandir deniyordun 7 ay boyunca mi denedinTeşekkür ederim canım 5 haftalık olcak iki güne inşallah.
Yok sadece bu ay o da 7 gün kullandım yumurtlamanın ortasında bıraktım. Havucu narı çok tükettim bu ay özellikle.Gülüm sogan suyunu ne zamandir deniyordun 7 ay boyunca mi denedin
Tamam gülüm tesekkur ederimYok sadece bu ay o da 7 gün kullandım yumurtlamanın ortasında bıraktım. Havucu narı çok tükettim bu ay özellikle.
Yarin buyuk gun 1.30 rahim filmine gitcem yuregim gup gup ediyor dedigin gibi olur umarumKorkma ben ıkı kez cektırdım rahat ol bes dkda bıtıyor
Hıc kasma hemen bıtıyp ıns hayırlı haberler alYarin buyuk gun 1.30 rahim filmine gitcem yuregim gup gup ediyor dedigin gibi olur umarum
Merhabalar, eger cok duzenliyse adetiniz bitince daha baslayabilirsiniz. 26-28 gunluk döngülerde ilk haftada yumurtlama olabiliyor. En iyisi bir kac ay takip ile anlasiliyor. Dilerim en kisa zamanda aliriz guzel haberiniziHerkese merhaba. Bu ay biz de cocuk sahibi olmak icin denemelere baslayacagiz. Bugun daha yeni regl oldum. Regl donemim biter bitmez ovaluasyon testi yapmaya mi baslayacagim? Benim adetim cok duzenlidir. Genelde tam gununde baslar ama yine de 1 gun once 1 gun sonra oldugu da oluyor. Ben daha evvel hic ovaluasyon testi kullanmadim. Umarim dogru anı yakalayip hamile kalabilirim. Umarim hepimiz kalabiliriz :)
İnsaallah iyi haber alirim sonrasinda korunma demis dr bircok bayana bu dogrumuHıc kasma hemen bıtıyp ıns hayırlı haberler al
Bana dememıstı korunma ama ılk ay olmadı zaten sen dr una sor genedeİnsaallah iyi haber alirim sonrasinda korunma demis dr bircok bayana bu dogrumu
Bir cok yerde korunun demis radyasyondan dolayi bide ilac veriyorlar yaBana dememıstı korunma ama ılk ay olmadı zaten sen dr una sor genede
Cok tesekkur ederim. Yaşim itibariyle geç gebelik sinifina giriyorum sanirim. 37 yasimdayim. Umarim basarili olabiliz :)Merhabalar, eger cok duzenliyse adetiniz bitince daha baslayabilirsiniz. 26-28 gunluk döngülerde ilk haftada yumurtlama olabiliyor. En iyisi bir kac ay takip ile anlasiliyor. Dilerim en kisa zamanda aliriz guzel haberinizi
Gunaydin , bende 32 yasindayim 10 aylik evliyim son 2 aydir deniyoruzCok tesekkur ederim. Yaşim itibariyle geç gebelik sinifina giriyorum sanirim. 37 yasimdayim. Umarim basarili olabiliz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?