Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dun bir tane ovaluasyon testi aldim ama markasini da hatirlamiyorum. Eve gittigimde bakarim. Henuz adetim bitmedi biter bitmez baslicam kullanmaya ama icinde 5 tane var testin. Burada okuyorum bazilarindan daha cok cikiyormus. Bu arada Ben daha once bir dusuk yasadim. Simdi de ayni sey olur diye korksam da once bir hamile kalmayi basarmam gerekiyor :) insallah kaliriz bir an once. Umarim kalmissindir sen. Haberlerini bekliyorum :)

Bugün 17.günüm. Dün ikinci çizgi çok silikti bugün akıntım arttı az önce test yaptım sonuç bu. Sizce daha da artıp pik mi yapacak yoksa azalcak mı kızlar? Bugün mü ilişki olmalı yarın mı siz olsanız ne yapardınız?

Eklentiler

• 20190305_103658.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 20190305_103337.webp
    29 KB · Görüntüleme: 27
Pik gibi gordum cnm 17. Gunum benımde bakalım oglen yapıcam bende testı

Yarin buyuk gun 1.30 rahim filmine gitcem yuregim gup gup ediyor dedigin gibi olur umarum
Rahat ol yarım saat önce ağrı kesici kas gevşetici iç dün ben öyle yaptım hemen ayağa kalkma ben kalktım başım döndü ilaç yaparmış bitince ayran ic çok bi ağrı olmuyo ki benin sağ tüp tıkalı çıktı halde ben dayandım herkes dayanır

Az kaldı 1 saat var korkudan midem bulanıyor kötu bişey cıkmax inşallah peki nasıl acacaklar tupu

Kızlar 17. Günüm pozıtıfmı yoksa pozıtıfe yakınmı anlamadım

Eklentiler

• FBFF9C15-BD01-48FC-B92A-84E4F566B181.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar 17. Günüm pozıtıfmı yoksa pozıtıfe yakınmı anlamadım
Henüz negatif ama lh artmaya başlamş. Dün daha silikti dimi? Bu akşam pik yapar seninki ya da en geç yarın. Piki görebilmek için bugünlük akşam 7 gibi bi daha yap canım. Az su iç..

Henüz negatif ama lh artmaya başlamş. Dün daha silikti dimi? Bu akşam pik yapar seninki ya da en geç yarın. Piki görebilmek için bugünlük akşam 7 gibi bi daha yap canım. Az su iç..
Bı bardak cay ıcıp o ıdrarla yapmıstım cnm bak bu foto daha bet cekılmıyo duzgun

Eklentiler

• CF5AB593-B7B1-40AC-BF6D-6D6080443768.webp
    9 KB · Görüntüleme: 24
Testin negatif ama pik olmak üzere, 4ten sonra bişey içme 7 gibi tekrar yap ben de akşam bi daha yapcam karşılaştırırız. İkimizin de bi iki gün içinde çatlıycak
Bı bardak cay ıcıp o ıdrarla yapmıstım cnm bak bu foto daha bet cekılmıyo duzgun

Testin negatif ama pik olmak üzere, 4ten sonra bişey içme 7 gibi tekrar yap ben de akşam bi daha yapcam karşılaştırırız. İkimizin de bi iki gün içinde çatlıycak
Ben belkı yarın yaparım cnm testım az 4 tane kaldı elımde cunku yarın pık olursa dıger gun catlar dıyorum en cok uc gune senın kacıncı gunun

Benim de 17.günüm düne kadar silikti bugün koyulaştı

Eklentiler

• 20190305_103658.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 24
Benim de 17.günüm düne kadar silikti bugün koyulaştı
Evet cnm senınde baya koyu akıntın falan varmı benım hafıf gogus agrım dunden berı bıraz daha beyaz parlak akıntım var catlasa ıkımızınde aynı gunu ons gebelıgı aynı sekıl takıp ederız

Evet cnm senınde baya koyu akıntın falan varmı benım hafıf gogus agrım dunden berı bıraz daha beyaz parlak akıntım var catlasa ıkımızınde aynı gunu ons gebelıgı aynı sekıl takıp ederız
Akıntım bu sabah arttı kasığımda da batma var hep aynı batma olur bende zaten

Az kaldı 1 saat var korkudan midem bulanıyor kötu bişey cıkmax inşallah peki nasıl acacaklar tupu
Haftaya falan laparoskopi olcam gerekli görürse alçak dr görmezse temizlicek tüp bebek denicez büyük ihtimalle şükür ki herşeyim iyi sadece sağ tüp sorunlu oda miyom baskı yaptığı içinmiş en azında olacak dedi dr bunada şükür ya imkansız olsaydı hiç birseyden korkmayın dr gidin erteledikce sorunlar artar kızlar geç evlenmem bekarken dr gitmem miyomu geç farkettirdi bu kadarla kurtulduma şükür

Bugunude atlattim ama benim kanamam oldu ve hala oluyor bunun sebebi giriste oluyormus dedi dr ama kizlaaaarrr iki tupumde kapali cikti ama bu akinti gibi yada enfeksiyon gibi tikaniklikmis dr verdigi ilacla acti tuplerimi cok sukur en azindan artik daha rahatladim baskada bir sorunum yok bir ilac verdi hem hormon yeniliyor hem yumurtlama kalitesini arttiriyomus onu kullancam bu ay korun dedi bir sonraki ay İnsaallah olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…