Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanama oluyor canım az bişeyde ağrı gazla gidiyor oda sevindim senin adına

Gecmis olsun , ilacin nedir ?

Benımde gogus agrım var ıkı gune muhtemel catlar dıye düşünüyorum
Az önce yaptım böyle çıktı. Sabahkinde ikisi de aynı koyuluktaydı bariz şekilde silikleşti. Akşam olduğu için sıvı farkından mıdır yoksa çatlamış mıdır fikri olan??

Eklentiler

• 20190305_190331.webp
    38 KB · Görüntüleme: 26
Az önce yaptım böyle çıktı. Sabahkinde ikisi de aynı koyuluktaydı bariz şekilde silikleşti. Akşam olduğu için sıvı farkından mıdır yoksa çatlamış mıdır fikri olan??
Yok cnm yarın yağ ya cok daha koyulasır yada sılıklesır ben yarın yapcam

Sagol canım Inşallah sonunda bebisler gelsinde herşeyi cekeriz git dr erteleme sakın bak hormonlar çok iyi rahim kalınlığın süper yumurtalar güzel eşinin spermi çok çok iyi dedi dr um tüp iltihaplı çıktı hayırlısı ama olmaz demedi olur dedi yaştan dolayı tüp bebek yapabiliriz olsunda sağlıklı evlatlarımız önemlisi o

Sagol canim korktugum gibi degil benim agrim tupleribacarken oldu yoksa tupler acik olaydi agri olmayacakti

Evet cnm senınde baya koyu akıntın falan varmı benım hafıf gogus agrım dunden berı bıraz daha beyaz parlak akıntım var catlasa ıkımızınde aynı gunu ons gebelıgı aynı sekıl takıp ederız
Benim dünkü gibi bugün de ikisi de eşit çıktı . Sende durumlar ne?
Herhalde bugün çatlar dimi kızlar? Gçen ay da aynısı oldu iki gün pozitif gördüm ve çift çizgi çıkan ikinci günden 14 gün sonra adet oldum sanırım bugün yumurtlama günüm oluyor..

Eklentiler

• 20190306_093314-1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 15
Ben dah yapmadım cnm bılac saatr yparım demekkı daha catlamadı en degerlendır ben dunu degerlendıremedım uc gun bos gectı bugunu degerlendırmem lazım ama esın rahatsız

Ben dah yapmadım cnm bılac saatr yparım demekkı daha catlamadı en degerlendır ben dunu degerlendıremedım uc gun bos gectı bugunu degerlendırmem lazım ama esın rahatsız
Ben de dünü değerlendiremedim iyi ki öyle olmuş daha çatlamamış çünkü. Boşuna üst üste olacaktı spermlerin 2-3 gün beklemesi en iyisi . Bugünü değerlendirmek şart. Bakalım hcg testlerimizi de beraber yaparız :)

Bende ovülasyon testine yeni başladım. Bugün adetin 5. Günü 4. Den itibaren yapmaya başladım. Bakalım ne zaman çift çizgiyi görücem. Bebek düşünmeye başlamıştık. Benim birde farklı bir durum var kızlar. Kontrol olmak istedim öncesinde. Doktor ultrasonda yumurtalıklarımı zayıf gördüğünü söyledi ve amh değerimi ölçtü. 0.85 çıktı. Hemen yasmini bıraktırdı. Denemeye başlayın dedi. Gelecek adet dönemime kadar hamile kalamazsam ilaçla destek olacağını söyledi. Bende buradan okuyarak laboquickin ovülasyon testini satın aldım. Bakalım inşallah kendiliğimden hamile kalırım. Rabbim hepimize istediğini nasip etsin inşallah. Dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…