- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.441
Kanama oluyor canım az bişeyde ağrı gazla gidiyor oda sevindim senin adınaBugunude atlattim ama benim kanamam oldu ve hala oluyor bunun sebebi giriste oluyormus dedi dr ama kizlaaaarrr iki tupumde kapali cikti ama bu akinti gibi yada enfeksiyon gibi tikaniklikmis dr verdigi ilacla acti tuplerimi cok sukur en azindan artik daha rahatladim baskada bir sorunum yok bir ilac verdi hem hormon yeniliyor hem yumurtlama kalitesini arttiriyomus onu kullancam bu ay korun dedi bir sonraki ay İnsaallah olurrr
Bence denemeye degerBugün 17.günüm. Dün ikinci çizgi çok silikti bugün akıntım arttı az önce test yaptım sonuç bu. Sizce daha da artıp pik mi yapacak yoksa azalcak mı kızlar? Bugün mü ilişki olmalı yarın mı siz olsanız ne yapardınız?
Gecmis olsun , ilacin nedir ?Bugunude atlattim ama benim kanamam oldu ve hala oluyor bunun sebebi giriste oluyormus dedi dr ama kizlaaaarrr iki tupumde kapali cikti ama bu akinti gibi yada enfeksiyon gibi tikaniklikmis dr verdigi ilacla acti tuplerimi cok sukur en azindan artik daha rahatladim baskada bir sorunum yok bir ilac verdi hem hormon yeniliyor hem yumurtlama kalitesini arttiriyomus onu kullancam bu ay korun dedi bir sonraki ay İnsaallah olurrr
Buralardayım canım folik Asite baslayacagım yarın saglık ocagına gidip kan vercm bir aksilik oldu pazartesi verecektim olmadı :)Nasılsın hic sesin çıkmıyor ya ☺
Az önce yaptım böyle çıktı. Sabahkinde ikisi de aynı koyuluktaydı bariz şekilde silikleşti. Akşam olduğu için sıvı farkından mıdır yoksa çatlamış mıdır fikri olan??Benımde gogus agrım var ıkı gune muhtemel catlar dıye düşünüyorum
Yok cnm yarın yağ ya cok daha koyulasır yada sılıklesır ben yarın yapcamAz önce yaptım böyle çıktı. Sabahkinde ikisi de aynı koyuluktaydı bariz şekilde silikleşti. Akşam olduğu için sıvı farkından mıdır yoksa çatlamış mıdır fikri olan??
Sagol canım Inşallah sonunda bebisler gelsinde herşeyi cekeriz git dr erteleme sakın bak hormonlar çok iyi rahim kalınlığın süper yumurtalar güzel eşinin spermi çok çok iyi dedi dr um tüp iltihaplı çıktı hayırlısı ama olmaz demedi olur dedi yaştan dolayı tüp bebek yapabiliriz olsunda sağlıklı evlatlarımız önemlisi osangetrose B belemir60
Gecmis olsun kizlar ..
Belemir korktugun gibi var miymis canim. Neyse ki enfeksiyon falan tarzi kapaliymis ilacla acmislar gozun aydin olsun...
Sanget canim insallah senin de sorunsuz hallolsun bunla atlatmis olursun.
Folik asidi saglik ocagindan yazmalari mi lazim gülüm yoksa herkes alip kullanabilir mi acaba ya bende baslamak istiyorum ona daBuralardayım canım folik Asite baslayacagım yarın saglık ocagına gidip kan vercm bir aksilik oldu pazartesi verecektim olmadı :)
Mide bulantinda oldumuKanama oluyor canım az bişeyde ağrı gazla gidiyor oda sevindim senin adına
ProwomanGecmis olsun , ilacin nedir ?
Sagol canim korktugum gibi degil benim agrim tupleribacarken oldu yoksa tupler acik olaydi agri olmayacaktisangetrose B belemir60
Gecmis olsun kizlar ..
Belemir korktugun gibi var miymis canim. Neyse ki enfeksiyon falan tarzi kapaliymis ilacla acmislar gozun aydin olsun...
Sanget canim insallah senin de sorunsuz hallolsun bunla atlatmis olursun.
Yarın bır danısacagım yazmazlarsa eczaneden alirim artık canım receresz de veriyorlarmışFolik asidi saglik ocagindan yazmalari mi lazim gülüm yoksa herkes alip kullanabilir mi acaba ya bende baslamak istiyorum ona da
Cok sagol gülüm hatta bugün eşime de dedim doktora gidince o versin oyle kullanalim dedi bende eczaneden alip kullanmayi istiyorumYarın bır danısacagım yazmazlarsa eczaneden alirim artık canım receresz de veriyorlarmış
Benim dünkü gibi bugün de ikisi de eşit çıktı . Sende durumlar ne?Evet cnm senınde baya koyu akıntın falan varmı benım hafıf gogus agrım dunden berı bıraz daha beyaz parlak akıntım var catlasa ıkımızınde aynı gunu ons gebelıgı aynı sekıl takıp ederız
Oldu canım kusmak istiyosun ama okadar bulanmiyo yoğurt ye ayran iç bol bol radyasyonu hemen atsin vucudMide bulantinda oldumu
Ben dah yapmadım cnm bılac saatr yparım demekkı daha catlamadı en degerlendır ben dunu degerlendıremedım uc gun bos gectı bugunu degerlendırmem lazım ama esın rahatsızBenim dünkü gibi bugün de ikisi de eşit çıktı . Sende durumlar ne?
Herhalde bugün çatlar dimi kızlar? Gçen ay da aynısı oldu iki gün pozitif gördüm ve çift çizgi çıkan ikinci günden 14 gün sonra adet oldum sanırım bugün yumurtlama günüm oluyor..
Ben de dünü değerlendiremedim iyi ki öyle olmuş daha çatlamamış çünkü. Boşuna üst üste olacaktı spermlerin 2-3 gün beklemesi en iyisi . Bugünü değerlendirmek şart. Bakalım hcg testlerimizi de beraber yaparız :)Ben dah yapmadım cnm bılac saatr yparım demekkı daha catlamadı en degerlendır ben dunu degerlendıremedım uc gun bos gectı bugunu degerlendırmem lazım ama esın rahatsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?