Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buralardayım canım folik Asite baslayacagım yarın saglık ocagına gidip kan vercm bir aksilik oldu pazartesi verecektim olmadı :)
Gülüm bisey sorcaktim sana ben sürekli rahatsiz ediyorum seni ama hakkini helal et olur mu. Ayni durumdan muzdarip oldugumuza nazaran sanirim kimyasal gebelik gecirdim bende bu ay ya hala hafifde olsa kanamam devam ediyor bide bugün kasik agrim var gene normal adet olduğumda bugunlerde kanamam olmazdi sende nasil durumlar kanaman var mi normalden farklılık gosterdimi

Evet canım normalde 2 gun gunde ıkı ped degısır dm ama sonraki gunler ped kırlenmezdı bile bu ay kimyasal oldugunda ilk gun parca parrca geldi 3 gun 4 5 gun lekelenme seklinde oldu dun 6. Gündü bitti diye bamyo yaptım sonra cok hafıf pembeösi bir kanamam oldu bugun yok cok şükür saglık ocagına gıdıp kann verdim sonuclarınjı yarin alicam

Benimde 6. gunumdu dun normalde 7 8 gun oluyorum da 6 ve 7. günler hic kanama gormezdim normal demekki olacak o kadar rabbim bi daha yasatmasin ya saglikli gebelik nasip etsin folik asidi sordun mu peki

Ben de akıntıdan anlayamıyorum çünkü bazı ay az bazı ay çok oluyo . Bi de bikaç gün sürüyo hangisinde çatladğını bilemiyosunkii

İşte o akıntı yumurta akı gibi ve iki parmak arasında 5-10 cm kadar uzayan akıntıymış

Oldu canım kusmak istiyosun ama okadar bulanmiyo yoğurt ye ayran iç bol bol radyasyonu hemen atsin vucud
Sagol canim artik umudum fazlalasti en azindan engel kalkti cok sukur nisan ayini iple cekiyorum normalde bugun benim yumurtlama gunum ama hic bir belirtim yok hissetmiyirum ki neden acep zaten 1 hafta iliski yok dedi dr

Bugun Bat gunum ama adet olmadim henuz. Hicbir belirti hissetmiyorum yorgun olmak disinda Aranizda boyle hissedip hamile kalan oldu mu hic?

Bi doktorun makalesini okudum lh artmaya başladıktan 2 ila 2buçuk gün, lh pik yaptıktan 12 saat sonra yumurta çatlarmış. Tabi ortalama bişey bu ama çift çizgiden sonraki gün ilişki olsun olayı her zaman doğru değil erken davranabilir yada geç kalabilirsiniz. Doğurgan günlerde sık ilişki olmalı gün saymamalı diye düşünüyorum. Doğru günü bulcaz derken belki hamile kalamıyoruz,stresi de cabası

Forumda dolaşırken böyle bir şeye denk geldim. Zaten bir dr uda dinlediğimde ovulasyon gününden iki gün öncesini ovulasyon gününü ve ertesi günü değerlendirmek gerekiyor diye anlatıyordu

Herzaman gununde gelir nadiren bir iki gun ileri atar, suana kadar hep test yaptim ve negatifi gormek cok kotu gectigimiz ay ovu testi kullandim , birde bir gun sogan kürü yapmistim . Yarinda gelmezsse dayanamayip bi test alacagim sanirim
Benim leke geldi peceteye gelir soker heralde... 7si idi bat.
Al ve yap ben evde vardir diye dusunmustum:)
Insallah hayirlisiyla hamilesindir.

Ben test daha pik yapmadan ılıskı pldu pık odugu gun ve ertesı gun uc gun ust uste ve hamıle kalmıstom tabı herkese gore degısır ama pık oldugu zaman da degeerlendırmek önemli bıde sılıklesınce dıye düşünüyorum

İyi geceler kızlar bir sorum olacaktı 8 gün önce yumurtam çatladı hamilelik oluşmuşsa ovülasyonun koyulaşması gerekirmiydi şimdiye kadar yoksa adet vaktimi koyulaşıyor

dlkkydlntpl benim testim silikleşti yumurtam çatlamış.dün ilişki olamadı en son üç gün önce olmuştu bu ay şansım az. Bu durumda batlar 20 mart

dlkkydlntpl benim testim silikleşti yumurtam çatlamış.dün ilişki olamadı en son üç gün önce olmuştu bu ay şansım az. Bu durumda batlar 20 mart
Bugunu degerlendırebılcekmsn cnm ben dunu degerlendırdım testını atatmısın sıralı sekılde bugun kandıl dıyembende degerlendıremıcem ama test yapmadım daha

Sanırım benımde pik oldu bugun catlama ıkıgun surebılır

Eklentiler

• 19751542-53F6-4344-BFC2-93609E254107.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…