Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dah yapmadım cnm bılac saatr yparım demekkı daha catlamadı en degerlendır ben dunu degerlendıremedım uc gun bos gectı bugunu degerlendırmem lazım ama esın rahatsız
testı yaptm aycam sımdı bızımde uc gun bırıktı umarım bugun olabılır cnn ya esım rahatsız ıste ıns kacırmayız

Cnm pik mi bu tam anlayamadım

Eklentiler

• 0D37B47B-104A-4EBA-9677-5A284849938A.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 22
  • 97615F02-4D36-44B0-BF99-994199409B78.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 26
Neden yasmın kullanıyodun cnm bebek dusunmedıgın ıcınmı benım eltımınde 0 kusurlerde yasıda 22 dı ama bebegı var hıc korkma oyuzden erken baslamıssın ama teste bı dene bakalım gunde bıkere yap

Neden yasmın kullanıyodun cnm bebek dusunmedıgın ıcınmı benım eltımınde 0 kusurlerde yasıda 22 dı ama bebegı var hıc korkma oyuzden erken baslamıssın ama teste bı dene bakalım gunde bıkere yap
Evleneli 8 ay oldu canım korunuyorduk yasminle hem de benim adetim düensizdi 20 günde bazen 11 günde 12 günde bir oluyordu. Yani evlenmeden önce bir 8 ay kadar daha kullandım. Çevremden arkadaşlarım ilk bebekten önce en fazla bir yıl kullanmanın uygun olduğunu söylediler. Bizde yavaştan bebek düşünmeye başlamıştık, hem kontrol olayım hem yasminin durumunu konuşayım diye doktora gittim. Ama işte başka sürprizlerle karşılaştım. Keşke hiç kullanmasaydım yasmini. Bu ilaçta çok etkiliyormuş yumurtalıkları.

Evet cnm ama adetın duzensız sen omur boyu bence yasmın kullancaksın benım kıenımde hep 15 gunde bır adrt oluyor oda kullanıyor mecbur nabarlarsa yapsınlar ama korkma testını koyulasmaya baslayınca atabılırsın yardımcı oluruz

Kızlar benim testlerde böyle ama dün lh yerine hcg testi yapmışım o yüzden dün yok. Sizce bu pik mi yarın mı pik olur geçen ay hiç bu kdr koyu bir gün yakalamamıştım pco olduğu için sanırım macun la içtiğim gıda takviyesi işe yaradı

Son düzenleme:
Resim paylaştıysan göremiyorum canım ben.

Ya pik ya da pike yakın cnm benımde 18. Gunum bıkacgune catlar sanırım ıkımızınde

Pazar sabahı ve bugün akıntım geldi ondanda anlayamıyorum yarında yapayım bakalım nasıl olacak ama yarın akşam eşim şehirdışında. Bu kdr denk gelir yani
Sen buaksamı degerlendır sperm 3 gun yasıyor zaten yanı sıkıntı yok oyuzden

Pazar sabahı ve bugün akıntım geldi ondanda anlayamıyorum yarında yapayım bakalım nasıl olacak ama yarın akşam eşim şehirdışında. Bu kdr denk gelir yani
Ben de akıntıdan anlayamıyorum çünkü bazı ay az bazı ay çok oluyo . Bi de bikaç gün sürüyo hangisinde çatladğını bilemiyosunkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…