- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.461
Ben dah yapmadım cnm bılac saatr yparım demekkı daha catlamadı en degerlendır ben dunu degerlendıremedım uc gun bos gectı bugunu degerlendırmem lazım ama esın rahatsız
testı yaptm aycam sımdı bızımde uc gun bırıktı umarım bugun olabılır cnn ya esım rahatsız ıste ıns kacırmayızBen de dünü değerlendiremedim iyi ki öyle olmuş daha çatlamamış çünkü. Boşuna üst üste olacaktı spermlerin 2-3 gün beklemesi en iyisi . Bugünü değerlendirmek şart. Bakalım hcg testlerimizi de beraber yaparız :)
Cnm pik mi bu tam anlayamadımBen de dünü değerlendiremedim iyi ki öyle olmuş daha çatlamamış çünkü. Boşuna üst üste olacaktı spermlerin 2-3 gün beklemesi en iyisi . Bugünü değerlendirmek şart. Bakalım hcg testlerimizi de beraber yaparız :)
Neden yasmın kullanıyodun cnm bebek dusunmedıgın ıcınmı benım eltımınde 0 kusurlerde yasıda 22 dı ama bebegı var hıc korkma oyuzden erken baslamıssın ama teste bı dene bakalım gunde bıkere yapBende ovülasyon testine yeni başladım. Bugün adetin 5. Günü 4. Den itibaren yapmaya başladım. Bakalım ne zaman çift çizgiyi görücem. Bebek düşünmeye başlamıştık. Benim birde farklı bir durum var kızlar. Kontrol olmak istedim öncesinde. Doktor ultrasonda yumurtalıklarımı zayıf gördüğünü söyledi ve amh değerimi ölçtü. 0.85 çıktı. Hemen yasmini bıraktırdı. Denemeye başlayın dedi. Gelecek adet dönemime kadar hamile kalamazsam ilaçla destek olacağını söyledi. Bende buradan okuyarak laboquickin ovülasyon testini satın aldım. Bakalım inşallah kendiliğimden hamile kalırım. Rabbim hepimize istediğini nasip etsin inşallah. Dua edin
Evleneli 8 ay oldu canım korunuyorduk yasminle hem de benim adetim düensizdi 20 günde bazen 11 günde 12 günde bir oluyordu. Yani evlenmeden önce bir 8 ay kadar daha kullandım. Çevremden arkadaşlarım ilk bebekten önce en fazla bir yıl kullanmanın uygun olduğunu söylediler. Bizde yavaştan bebek düşünmeye başlamıştık, hem kontrol olayım hem yasminin durumunu konuşayım diye doktora gittim. Ama işte başka sürprizlerle karşılaştım. Keşke hiç kullanmasaydım yasmini. Bu ilaçta çok etkiliyormuş yumurtalıkları.Neden yasmın kullanıyodun cnm bebek dusunmedıgın ıcınmı benım eltımınde 0 kusurlerde yasıda 22 dı ama bebegı var hıc korkma oyuzden erken baslamıssın ama teste bı dene bakalım gunde bıkere yap
Evet cnm ama adetın duzensız sen omur boyu bence yasmın kullancaksın benım kıenımde hep 15 gunde bır adrt oluyor oda kullanıyor mecbur nabarlarsa yapsınlar ama korkma testını koyulasmaya baslayınca atabılırsın yardımcı oluruzEvleneli 8 ay oldu canım korunuyorduk yasminle hem de benim adetim düensizdi 20 günde bazen 11 günde 12 günde bir oluyordu. Yani evlenmeden önce bir 8 ay kadar daha kullandım. Çevremden arkadaşlarım ilk bebekten önce en fazla bir yıl kullanmanın uygun olduğunu söylediler. Bizde yavaştan bebek düşünmeye başlamıştık, hem kontrol olayım hem yasminin durumunu konuşayım diye doktora gittim. Ama işte başka sürprizlerle karşılaştım. Keşke hiç kullanmasaydım yasmini. Bu ilaçta çok etkiliyormuş yumurtalıkları.
Evet cnm ama adetın duzensız sen omur boyu bence yasmın kullancaksın benım kıenımde hep 15 gunde bır adrt oluyor oda kullanıyor mecbur nabarlarsa yapsınlar ama korkma testını koyulasmaya baslayınca atabılırsın yardımcı oluruz
Cnm pik mi bu tam anlayamadım
Bugubku daha koyu cok resmı yakınlastır bak bıdaha atıyorum dunkuyleYok t silik pik değil negatif çıkmış. Dünki daha mı koyuydu senin?
Sonuncusu baya koyu çıkmış bence. Yumurtlama gerçekleşmek üzere gibi canım.Bugubku daha koyu cok resmı yakınlastır bak bıdaha atıyorum dunkuyle
Resim paylaştıysan göremiyorum canım ben.Kızlar benim testlerde böyle ama dün lh yerine hcg testi yapmışımo yüzden dün yok. Sizce bu pik mi yarın mı pik olur geçen ay hiç bu kdr koyu bir gün yakalamamıştım pco olduğu için sanırım macun la içtiğim gıda takviyesi işe yaradı
Boyle cıktıgında bılacgun suruyo bazen benım sılıklesmesı cnm bakalım yarın nasıl cıkcakSonuncusu baya koyu çıkmış bence. Yumurtlama gerçekleşmek üzere gibi canım.
Ya pik ya da pike yakın cnm benımde 18. Gunum bıkacgune catlar sanırım ıkımızındeKızlar benim testlerde böyle ama dün lh yerine hcg testi yapmışımo yüzden dün yok. Sizce bu pik mi yarın mı pik olur geçen ay hiç bu kdr koyu bir gün yakalamamıştım pco olduğu için sanırım macun la içtiğim gıda takviyesi işe yaradı
Eki Görüntüle 2242443 Eki Görüntüle 2242442
Hata vermiş tekrar yükledimResim paylaştıysan göremiyorum canım ben.
Ya pik ya da pike yakın cnm benımde 18. Gunum bıkacgune catlar sanırım ıkımızınde
Canım çatlamak üzere yumurta sanki. Akşamda yap bence piki kaçırma. Bugünüde değerlendir.Hata vermiş tekrar yükledim
Sen buaksamı degerlendır sperm 3 gun yasıyor zaten yanı sıkıntı yok oyuzdenPazar sabahı ve bugün akıntım geldi ondanda anlayamıyorum yarında yapayım bakalım nasıl olacak ama yarın akşam eşim şehirdışında. Bu kdr denk gelir yani
Canım çatlamak üzere yumurta sanki. Akşamda yap bence piki kaçırma. Bugünüde değerlendir.
Sen buaksamı degerlendır sperm 3 gun yasıyor zaten yanı sıkıntı yok oyuzden
Ben de akıntıdan anlayamıyorum çünkü bazı ay az bazı ay çok oluyo . Bi de bikaç gün sürüyo hangisinde çatladğını bilemiyosunkiiPazar sabahı ve bugün akıntım geldi ondanda anlayamıyorum yarında yapayım bakalım nasıl olacak ama yarın akşam eşim şehirdışında. Bu kdr denk gelir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?