Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pik mi bu

Eklentiler

• 7438AAC7-AB4E-4983-AA19-B0A519F3A639.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 29
  • ACB27940-0001-47DF-AE46-24421263DFBE.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 34
Evet kandile de denk geldi benim pztesi günki ilişkiden olursa olacak, 3 gün yaşayabilirmişmiş ama ihtimal az tabi
Umarım senin olur. Bugün zaten ara vermen iyi yarını yine değerledirirsin

Evet kandile de denk geldi benim pztesi günki ilişkiden olursa olacak, 3 gün yaşayabilirmişmiş ama ihtimal az tabi
Umarım senin olur. Bugün zaten ara vermen iyi yarını yine değerledirirsin
Yok zaten dun pozıtıf e yakındı bugun pozıtıf gıbı ama yarında tam pik olabılır t daha koyu cıkabılır benım cok koyu olunca bıkacgun suruyo catlama yarın yapcam uc gun ust uste yapabılırım bugun yumurta akı kıvamında akıntı geldı bıde

Slm kizlar bugun benim adet gunum ovu testim 17.gun pik oldu 18. Gun siliklessmeye basladi 18.gunden sayinca bugun tam 14.gunum yani adetim bugun mu yoksa yarin mi olmasi gerek bugun evde ovu testi yaptim resmini koyamadim ama ikinci cizgi 5 dakikaya kadar iyice digeri kadar olmasada koyulasti sizce hamilemiyim

hadi inşallah hcg yok mu?? silikleştikten sonraki günden sayararak 14.gün diye hesaplıyorum:)

Testi yapali 10 dakika oldu nerdeyse ikiside ayni koyuluga geldi

Hamıle olma ıhtımalın yuksek bence test yap kesın cıkar

Ovu tesleri adet gunlerindede iki cizgi cikiyomu
peki ovu testi yapmanın amacı neydi senin..? yumurtladığını görmek mi... adet günüm bugun yarın diyorsun..muhtemelen gebesin ya da 2.yi yumurtluyorsun. onun için sordum hcg testin yani gebelik testin yokmu diye.

peki ovu testi yapmanın amacı neydi senin..? yumurtladığını görmek mi... adet günüm bugun yarın diyorsun..muhtemelen gebesin ya da 2.yi yumurtluyorsun. onun için sordum hcg testin yani gebelik testin yokmu diye.
Malesef yok hani ovu testiylede ogrenile biliyo ya denemek istedi acaba hamilemiyim diye

Ben ilk kez bu ay ovu kullandim bundan onceki ay rahim filmi cekilmistim antibiyotik falan kullaninca adetim 34.gun geldi bu ayda ovu testi denedim burda okudugum kadariyla pikten sonraki gunden sayinca 14 gun ader olunuyormus bende ona bakarak bugun adet gunum diyorum

Cnm o yumurtşamadan 14 gun sonra adet olunuyor olayına bakma herkeste olmuyor gecen ay ben 23. Gun yumurtladım 32. Gun adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…