- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.501
Kızlar pik mi bu
Yok zaten dun pozıtıf e yakındı bugun pozıtıf gıbı ama yarında tam pik olabılır t daha koyu cıkabılır benım cok koyu olunca bıkacgun suruyo catlama yarın yapcam uc gun ust uste yapabılırım bugun yumurta akı kıvamında akıntı geldı bıdeEvet kandile de denk geldi benim pztesi günki ilişkiden olursa olacak, 3 gün yaşayabilirmişmiş ama ihtimal az tabi
Umarım senin olur. Bugün zaten ara vermen iyi yarını yine değerledirirsin
hadi inşallah hcg yok mu?? silikleştikten sonraki günden sayararak 14.gün diye hesaplıyorum:)Slm kizlar bugun benim adet gunum ovu testim 17.gun pik oldu 18. Gun siliklessmeye basladi 18.gunden sayinca bugun tam 14.gunum yani adetim bugun mu yoksa yarin mi olmasi gerek bugun evde ovu testi yaptim resmini koyamadim ama ikinci cizgi 5 dakikaya kadar iyice digeri kadar olmasada koyulasti sizce hamilemiyim
Oyle yaptim zatenhadi inşallah hcg yok mu?? silikleştikten sonraki günden sayararak 14.gün diye hesaplıyorum:)
yani adetim bugun mu yoksa yarin mi olmasi gerek demişin ona cevap verdim bende eee ?Oyle yaptim zaten
Hamıle olma ıhtımalın yuksek bence test yap kesın cıkarSlm kizlar bugun benim adet gunum ovu testim 17.gun pik oldu 18. Gun siliklessmeye basladi 18.gunden sayinca bugun tam 14.gunum yani adetim bugun mu yoksa yarin mi olmasi gerek bugun evde ovu testi yaptim resmini koyamadim ama ikinci cizgi 5 dakikaya kadar iyice digeri kadar olmasada koyulasti sizce hamilemiyim
Canim seni ovu hangi gunler pik oluyo pekiyani adetim bugun mu yoksa yarin mi olmasi gerek demişin ona cevap verdim bende eee ?
Insallah canim yaaaHamıle olma ıhtımalın yuksek bence test yap kesın cıkar
peki ovu testi yapmanın amacı neydi senin..? yumurtladığını görmek mi... adet günüm bugun yarın diyorsun..muhtemelen gebesin ya da 2.yi yumurtluyorsun. onun için sordum hcg testin yani gebelik testin yokmu diye.Ovu tesleri adet gunlerindede iki cizgi cikiyomu
Kacinci gun demek istedimCanim seni ovu hangi gunler pik oluyo peki
Malesef yok hani ovu testiylede ogrenile biliyo ya denemek istedi acaba hamilemiyim diyepeki ovu testi yapmanın amacı neydi senin..? yumurtladığını görmek mi... adet günüm bugun yarın diyorsun..muhtemelen gebesin ya da 2.yi yumurtluyorsun. onun için sordum hcg testin yani gebelik testin yokmu diye.
Ben cok koyu pik goremedim 14te koyu goruyordum. 4 5 ay denedim duzenli olunca da biraktim. Artik yapmiyorumKacinci gun demek istedim
O zaman testle bakmalisin ya da direk kan verebilirsinMalesef yok hani ovu testiylede ogrenile biliyo ya denemek istedi acaba hamilemiyim diye
Cnm o yumurtşamadan 14 gun sonra adet olunuyor olayına bakma herkeste olmuyor gecen ay ben 23. Gun yumurtladım 32. Gun adet oldumBen ilk kez bu ay ovu kullandim bundan onceki ay rahim filmi cekilmistim antibiyotik falan kullaninca adetim 34.gun geldi bu ayda ovu testi denedim burda okudugum kadariyla pikten sonraki gunden sayinca 14 gun ader olunuyormus bende ona bakarak bugun adet gunum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?