Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi normalde luteal faz 14, donguye gore degisir.. ama 3 4 gun oynar senin koyu cikiyormus ovu.. muhtemelen var gebelik diye dusunuyorum...

Cnm o yumurtşamadan 14 gun sonra adet olunuyor olayına bakma herkeste olmuyor gecen ay ben 23. Gun yumurtladım 32. Gun adet oldum
Hayirlisi olur insallah birkacgun daha gecsinde oyle test yapayim en iyisi sonra cikmayinca uzuluyorum

Kızlar bu ovulasyon testlerinde kaç gün koyu çıkabiliyorki böyle benim bugünde koyu demekki daha çatlamamış

test yaptın mı ki direk doktora mı gittinn noluyooorr anlat hele.
benim kullandığım bi ilaç vardı Gynesytol diye onu ıkı ay içtim ama bitti birde adetin 3. günu bı kan testim vardı ve orda bir erkeklik hormonu olması gerekenden fazla çıkmıştı. ilaca dewam etmelimiyim diye görüş almaya gittim ama iki gün gecıktıysen bhcg bakalım dedi . kan verdim ama 3 gun sonra cıkıyormuş sonuç ben zaten anlatım adetim gelirse bugun yarın :)yinede bi test aldım yarın sabah yapacağım

Test yaptım ama sonuç negatif!

Canım ne yaptın cok merak ettim umarım hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…