- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.521
Hayirlisi olur insallah birkacgun daha gecsinde oyle test yapayim en iyisi sonra cikmayinca uzuluyorumCnm o yumurtşamadan 14 gun sonra adet olunuyor olayına bakma herkeste olmuyor gecen ay ben 23. Gun yumurtladım 32. Gun adet oldum
Emın ol yumırtlamadan 10 gun gectıyse cokarHayirlisi olur insallah birkacgun daha gecsinde oyle test yapayim en iyisi sonra cikmayinca uzuluyorum
Bıkacgun koyu cokabılır cnm degerlendırmeye devam et benım gecen ay 4 gun koyuyduKızlar bu ovulasyon testlerinde kaç gün koyu çıkabiliyorki böyle benim bugünde koyu demekki daha çatlamamış
Eki Görüntüle 2242920 Eki Görüntüle 2242921
Suan dr randevum var, halen adet olmadim . çok heyecanlıyımDuzensiz olsaydi umutlanmazdim bende senin icin :) rica ederim guzel haberlerle mutlu oluyorum cift cizgi gormek cok mutlu ediyor beni:)
test yaptın mı ki direk doktora mı gittinn noluyooorr anlat hele.Suan dr randevum var, halen adet olmadim . çok heyecanlıyım
ahandaa buradada yakaladım senitest yaptın mı ki direk doktora mı gittinn noluyooorr anlat hele.
ahandaa buradada yakaladım seni
bende formları talan ediyorum ama yazmıyorum tek sayfa dışındaben çoğu yerdeyiiim canım :)
en son çizgi görmüşlerdi demi ne zamanı bekliyordun şimdi?bende formları talan ediyorum ama yazmıyorum tek sayfa dışındagün sayarken beynimi kaybetmesem bari
valla ne bekledigimi bende bilmiyorum o hayalet çizgilerden sonra belirgin testlerim de çıkmıştı ama kanda çıkmamıştı adet tarihimin gelmesini bekliyorumen son çizgi görmüşlerdi demi ne zamanı bekliyordun şimdi?
Bıkacgun koyu cokabılır cnm degerlendırmeye devam et benım gecen ay 4 gun koyuydu
Evet cnmO zaman koyu çıkan günleri değerlendirmk en mantıklısı
ne kadar kaldı bata?valla ne bekledigimi bende bilmiyorum o hayalet çizgilerden sonra belirgin testlerim de çıkmıştı ama kanda çıkmamıştı adet tarihimin gelmesini bekliyorum
benim kullandığım bi ilaç vardı Gynesytol diye onu ıkı ay içtim ama bitti birde adetin 3. günu bı kan testim vardı ve orda bir erkeklik hormonu olması gerekenden fazla çıkmıştı. ilaca dewam etmelimiyim diye görüş almaya gittim ama iki gün gecıktıysen bhcg bakalım dedi . kan verdim ama 3 gun sonra cıkıyormuş sonuçtest yaptın mı ki direk doktora mı gittinn noluyooorr anlat hele.
Bat 8 9 mart inşallah bakalım şuan hafiften sağ kasık tarafımda batmalar var hemen geçtim sağıma doğru yattım uzandım ne olur ne olmaz belki bebişim tutunma falan yapıyordur belki de adet olacağımne kadar kaldı bata?
Test yaptım ama sonuç negatif!benim kullandığım bi ilaç vardı Gynesytol diye onu ıkı ay içtim ama bitti birde adetin 3. günu bı kan testim vardı ve orda bir erkeklik hormonu olması gerekenden fazla çıkmıştı. ilaca dewam etmelimiyim diye görüş almaya gittim ama iki gün gecıktıysen bhcg bakalım dedi . kan verdim ama 3 gun sonra cıkıyormuş sonuçben zaten anlatım adetim gelirse bugun yarın :)yinede bi test aldım yarın sabah yapacağım
Canım ne yaptın cok merak ettim umarım hamilesindirEvet canım normalde 2 gun gunde ıkı ped degısır dm ama sonraki gunler ped kırlenmezdı bile bu ay kimyasal oldugunda ilk gun parca parrca geldi 3 gun 4 5 gun lekelenme seklinde oldu dun 6. Gündü bitti diye bamyo yaptım sonra cok hafıf pembeösi bir kanamam oldu bugun yok cok şükür saglık ocagına gıdıp kann verdim sonuclarınjı yarin alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?