- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.941
Maalesef canim zikkimdan kurtulamadim daha.. en buyuk dusman yas da var ya.. yardim edersen sevinirimm:/
Aramızda mesajlaşarız canım ne demek. ben 18 yaşımda başladım yeni bıraktım yani 10 yıl içtim. Benim de az değil emin ol her an şükrediyorum canım istemiyor isteyince çok kolay başarırsın
Maalesef canim zikkimdan kurtulamadim daha.. en buyuk dusman yas da var ya.. yardim edersen sevinirimm:/
Aramızda mesajlaşarız canım ne demek. ben 18 yaşımda başladım yeni bıraktım yani 10 yıl içtim. Benim de az değil emin ol her an şükrediyorum canım istemiyor isteyince çok kolay başarırsın
Kızlar bende 9 ay once basladım ama gunde en cok 4 5 tane ıcıyorum acımı sondırsun dıye bılıyorum yanlıs sacma sankı dındırıcek ama hamıle oldugumu ogrenonce mesela bıraksam bısey olurmuBenimde bugün 10. Günüm. Bana en çok yardımı olan allen carr in sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabı oldu. Kitabı tamamen bitirmedim bile ama bilinçaltıma işledi heralde. Eskiden bırakmaya çalıştığım zamanlar oluyordu ama o zaman sigara içmemek için savaşıyordum kendimle şimdi rahatım bilmiyorum ama kitaptan diye düşünüyorum.
Kızlar bende 9 ay once basladım ama gunde en cok 4 5 tane ıcıyorum acımı sondırsun dıye bılıyorum yanlıs sacma sankı dındırıcek ama hamıle oldugumu ogrenonce mesela bıraksam bısey olurmu
bence hamile olmayı bekleme bi an önce bırak ki yumurtlama üzerinde de olumsuz etkisi olabilir yaş kaç canımKozla
Kızlar bende 9 ay once basladım ama gunde en cok 4 5 tane ıcıyorum acımı sondırsun dıye bılıyorum yanlıs sacma sankı dındırıcek ama hamıle oldugumu ogrenonce mesela bıraksam bısey olurmu
Bılmıyorum cnm yumurtluyorum bel agrım var ya anlamadım arada hafıf kasık yas 28bence hamile olmayı bekleme bi an önce bırak ki yumurtlama üzerinde de olumsuz etkisi olabilir yaş kaç canım
kizlar bende cok uzun yillardir iciyordum vajinismustum zaten yener yenmez doktor donusu son sigarami ictim bebek istegi o kadar agir basiyorki hic elim gitmiyor eskiden denerdim ama bi gun sonra geri icerdim suan sadece esim icerken bazen bi kere cekiyorum onuda birakirim insallah bence cocuk dusunen herkes en az 3 ay onceden birakmali basimiza gelmeyince anlamiyoruz ama bu yuzden bebegimizde bi sorun olsa kendimizi hic affetmeyiz bunu dusunmek lazim
Bılmıyorum cnm yumurtluyorum bel agrım var ya anlamadım arada hafıf kasık yas 28
Haklsn cnm ıcmıcem almıcam zaten artık hıcbıseyden zevk almıyorum bılıyomsn artık hamılelıkten de korkuyorum olmamasından da cok zor durum kayıp oldugu ıcın yenıden rahım agzının aynı seyı yapma olasılıgı cok yuksekTamam yumurtlama yumurtluyoruz ama ne kadar kaliteli? Seninde benim gibi sonlanmış bir gebeliğin var. Sana zevk veren başka şeylere yönel al vak dediğim kitabı oku belki sanada yararu olur
Haklan cnm cok bosluktayım bılmedıgım sehırde tek basımayım aılemden herkesten uzak esımle bebegımı kaybettm korkuyorum yanı hayattan zevk almıyorumdlkkydlntpl Bebek olunca bırakırım düşüncesinden vazgeç çünkü farkedene kadar bikaç hafta içmiş olacaksın. Şuan belki hamilesin inşallah öylesindir ama içiyosun. Ben şunu düşündüm ; "Erteleyip duruyorum daha acelesi yok diyip kendimi kandırıyorum ha şimdi ha bi ay sonra ne fark eder. Hayırlı bişey mi ki bi ay fazla içtim diye bişey mi kazanıcam?" dedim. Sigara içmek isteyen beynin oyunları bunlar. Şimdiden bırak ve vücudundaki minarelleri sigara değil bebeğin alsın canım.
onun da çözümü var biliyorsun.. sen hiç öyle düşünme.. anlıyorum sıkıntıdan stresten başlamışsın 4 5 tane az zaten çabuk bırakırsın.Haklsn cnm ıcmıcem almıcam zaten artık hıcbıseyden zevk almıyorum bılıyomsn artık hamılelıkten de korkuyorum olmamasından da cok zor durum kayıp oldugu ıcın yenıden rahım agzının aynı seyı yapma olasılıgı cok yuksek
Kızlar ben bu ay tarlusal ile adet oldum ayın 8 de hafiften kahverengi akinti oldu yani 2 gün öyle oldu sonra normale döndü. Ovulasyon testine başlıycam 10. Gün ama o ilk gelen kahverengi lekeye goremi basliyim yoksa normale döndüğü gündemi hesaplayim
Tabıkı cnm hamılelık sırecım benım cok zor olcak sıreklı yatıcam dıkıslı olcam yanı zor sırec sonrasını da hıc bılemıyorum tekım tek bebek bakıcam esımle hakkımızda hayırlısı bugun 7. Gunum salı en gec bellı olır heraldedlkkydlntpl Hayat zorluklarla dolu zaten ama böyle kendini yıpratmakla olmaz.İnşallah hamilesindir eğer öyleysen bundan sonrası da kolay değil ki.Hamilelik,doğum,bebek bakımı bunların hepsi çok zor şeyler. Bebek sahibi olmak tabi en güzel şey ama çoğu kadın da bebekten sonra yoğun depresyon yaşıyo
Benim de omuriliğimde doğuştan problem var normal doğum yapmam imkansız ve hamileliğim ağrılı geçecek muhtemelen hepsine katlanılır canım yeter ki sağlıkla gelsinlerTabıkı cnm hamılelık sırecım benım cok zor olcak sıreklı yatıcam dıkıslı olcam yanı zor sırec sonrasını da hıc bılemıyorum tekım tek bebek bakıcam esımle hakkımızda hayırlısı bugun 7. Gunum salı en gec bellı olır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?