Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benım 7. Gunum yaron pazartesı varsa testte çıkarmı salımı yapmalıyım

Kızlar vucuduma kramplar gırıyo bıde kasıga gaz agrısımı anlamadım gaz boyle olurmu ya

Bata 7 günüm falan var. Hiçbir şeyi belirti diye yormamaya özen gösteriyorum. Bu konuda temkinliyim yani ama yaşadıklarım şunlar gaz ve sancısı baş dönmesi göz kararması hatta düştüm. Yara bere içindeyim. Saçma rüyalar. Göğüslerde hassasiyet(normalde pek olmaz) sağ kasığımda ama kasığın rahime doğru kısmına ara sıra batma hissi. Karın ve bel ağrısı.

Adetime 3 gün var kızlar yumurtlamayı takip ettim bu ay sanki biraz koyuluk var gibi bazısı böyle öğreniyormuş sanırsam gebeliğini
Bundan once ne zamn ypmistin testi ve tamamen tek cizgimi cikmisti bnim bata 6 gun varda ovu yapsam silikde olsa cikar mi acaba

Aynen bende ona yormamaya çalışıyorum fakat bugün göğüslerim de hassasiyet var yani bunu ibkar edemem Birde ruhen bi duygusalım bi tuhafım bu aralar acaba kan tahlilinde kaç gün sonra çıkarki

10.gün de çıkar 11.günde idrarda çıkar.. ama başka durumlar da olabiliyor tabi :)
Aynen bende ona yormamaya çalışıyorum fakat bugün göğüslerim de hassasiyet var yani bunu ibkar edemem Birde ruhen bi duygusalım bi tuhafım bu aralar acaba kan tahlilinde kaç gün sonra çıkarki

Peki 10. Gün ilişkiden sonramı yoksa çatlama gününden mi sayacağız. Yani ayın 6 sında ilişki oldu 8 dede çatladı diyelim
ahaha bu uzmanlık sorusu oldu normalde yum.gününden ama işte hangi ilişkide tuttuğunu da bilemediğimizden en iyisi tahmini bat günü yapmak bence mantıklı olan.. kan da 4 5 kala verilebilir gibi:)

Salı daha mantıklı geldi bana ama kişiden kişiye değişiyor benim ovuller koyuydu ama ilişki sonrası 14'üncü günde mi ne 20 küsür çıkmıştı değerim.
Valla cnm degısık bır gaz sancoso cektım belırtı ıstemıyorum artık yumurtşamadan 7 gun oldu bende o cıft cızgıyı yenıden gormek ıstıyorum cokmacı cektım cok yoruldum

Benim de hastaneye gitmeyi düşündürcek kadar kötü bi gaz sancım oldu dün geçen ay da olmuştu dikkate almadım. İştahım da çok açık ama sigarayı bıraktm 2 aydan beri böyle olduğm için onu da farkedemiyorum :)
Valla cnm degısık bır gaz sancoso cektım belırtı ıstemıyorum artık yumurtşamadan 7 gun oldu bende o cıft cızgıyı yenıden gormek ıstıyorum cokmacı cektım cok yoruldum

Ya hiç değilse döllendi mi mesela yolda nasıl gidiyo tutunamadıysa neden tutunamadı bunları gün gün takip edebilcek bi radyoteknoloji olsaaa o zaman burda ne topikler açılırdı dimi

tebrikler nasıl bıraktın canım?

Ya aksam kasıklaroma sancılar gırdı kramp ama gaz sancısıydı sanırım korktum ben de bebek kaybedonce sıgaraya basladım ama hamıle kaldım an hemen kesocem tabıko

tebrikler nasıl bıraktın canım?
Evlendiğimden beri eskiye göre azaltmıştım. Bi gün bırakmam gerektiğini biliyodum ama henüz bebek düşünmüyoruz diye 1buçuk sene daha içtim. Bebek istemeye başladığımda ya hamile kalıp da bırakamazsam diye çok korktum bu fikri biraz daha erteledim ve bırakana kadar sana bebek yok dedim kendime :) ne zaman bırakrsam o zaman korunmayı bırakıcam dedim ve iki ay önce kurtuldum tamamen çok şükür. Sen de mi kullanıyosun? Bu konuda yardımlaşabiliriz canım

Maalesef canim zikkimdan kurtulamadim daha.. en buyuk dusman yas da var ya.. yardim edersen sevinirimm:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…