Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar ben bi turlu goruntu yukleyemedim ovulasyon testi icin bilgi isteyecektim 3 gundur yapiyorum ama nedense yuklenmiyor

Ben kizimada bu ay hamile kalmstim subatin ilk haftasi adetimdi bakalim bu sefer ne olacak iki tanede dusugum var
Gecmis olsun canim kizini da rabbim bagislasin.
Benim de mayista kaybim var.. son adet tarihim 21.martti.. simdi de 7 mart son adet tarihim insallah tutsun.. o donem bir cok kisi gebe kaldi mart nisanda. Hayirlisi bakalim

Gecmis olsun canim kizini da rabbim bagislasin.
Benim de mayista kaybim var.. son adet tarihim 21.martti.. simdi de 7 mart son adet tarihim insallah tutsun.. o donem bir cok kisi gebe kaldi mart nisanda. Hayirlisi bakalim
Sanada gecmis olsun amin .insallah tutar canimda saglicakla kucagina alirsn sende

Allahtan umıt kesılmez cnm kom demıs onu ya benım annem teyzelerım mart dogumlu hep cok garıp benımde bugun ustune yatmıstım goguslerımın acıdıgını farkettm normalde acımazdı nasıp tabıkı bıde gece ruyamda adet oluyodum pnla bırlıkte dusuk yaptm yataktan sıcrayarak uyandım

Hayir olsun canim anlamina baktim iyi diyor insallah hamilesindir saglikla hayirlisiyla:)

7 sinde yumurtladim ve bugun gebelik icin ovulasyon testi yaptim sizce ihtimal varmi Eki Görüntüle 2246337
Gebelik icinmi diyemi soruyosun canim adet gununun gecmesini beklemen gerekiyo ovulasyonla gebelik testi kafa karistirici olabiliyo en iyisi kan testi ama oda gununu n grcmesini beklemen gerek

Hayir olsun canim anlamina baktim iyi diyor insallah hamilesindir saglikla hayirlisiyla:)
Ay bilmiyorum cnm cok korktum genelde ruyamda adet olunca ben sabah adet olurdum kosarak ec ye gıttım cok sukur yok bısey senın kac kaldı bata

Gebelik icinmi diyemi soruyosun canim adet gununun gecmesini beklemen gerekiyo ovulasyonla gebelik testi kafa karistirici olabiliyo en iyisi kan testi ama oda gununu n grcmesini beklemen gerek
Evet ovuntestı genelde yumurtşaöadan en az 13 14 gun sonra koyulasıyo adet gunu yada gecınce yumurtlamana gore test en gızelı

kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.Rüyasında düşük yaptığını gören kişinin maddi yükümlülükleri de hafifleyecek, kazancı artacak, işlerinde en zirvedeki günlerini yaşayacaktır. Her anlamda güzel olan şeylere delalet eder, sağlığın ve ömrün de uzun olacağını müjdeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…