Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Daha pik olmamışyır çatlamadığu içinfe akıntı gelmemiş olabilir. Sen bugünü yarını değerlendir mutlaka

Silikleşince çatlamış oluyo. Silikleşti mi? Ben de geçen ay akıntıyı farkettim bu ay farkedemedim. Herhalde bazen az olabiliyo

Silikleşince çatlamış oluyo. Silikleşti mi? Ben de geçen ay akıntıyı farkettim bu ay farkedemedim. Herhalde bazen az olabiliyo
Silikleşmedi benim ymurtlamam genelde 12.gün oluyor dün gece ve bugün ağrım olunca teste başlamak istedim ama akıntımda öyle yapışkan olmaz bu zamanlarımda ağrım olur sonrasında şar diye su gibi gelir ağrımda kesilir ama ağrım hafifledi gelen giden yok anlayamadım

Aynen bende ona yormamaya çalışıyorum fakat bugün göğüslerim de hassasiyet var yani bunu ibkar edemem Birde ruhen bi duygusalım bi tuhafım bu aralar acaba kan tahlilinde kaç gün sonra çıkarki
Döllenmeden sonra 9-12 gün kanda net belli oluyor.

26 günde 11 veya 12'inci gün yumurtlaman muhtemel test koyu çıksa bile yumurtlama 36 saati bulabilir.

Ovulasyon testine bnde devam edecegim arkadaslar bunay tutmadi dun regl oldum 26 gunde 1 regl oluyorum tahminen 13 gunde yumurtlama yakaliyorm bakalm insaAllah hayrlisiyla

7 sinde yumurtladim ve bugun gebelik icin ovulasyon testi yaptim sizce ihtimal varmi Eki Görüntüle 2246337
Biraz erken sanki canım 18-19 gibi dene. Bu test negatif ancak. Burada senin normalde nu süreçte testin ne renk oluyordu o da önemli. Benim mesela tamamen yok olmaz böyle çizgi hep vardır. Ama senin normalde bundan daha silik oluyorsa ama bu onlara göre koyuysa o zaman ihtimal vardır. Ama dediğim gibi Biraz erken yumurtlamanın üstüne 11-12 gün bekle en azından.

Yorumun icin tesekkurler adet gunume kadar bekleyecegim bu sefer

Kızlar gunaydın ruyamda dusuk yaptıgımı gordum ya socrayarak uyandım psikoloji mafoşmua bende bıde yuzustu yatıyorım ben genelde bugün uyandıgımda goguslerım acıyodu sızde durumlar ne

Adetıne ıkı gun kalan var mı atanızda ıkı gun sonra test yapacak olan
6sıyla 7si gibi çatladı benim de beraber takip etmiştik . Daha bişey yapmadım yarın sabah bi ovu testi yapıcam ben öylesine. Onda koyuluk görürsem ertesi sabah gebelik yaparım. Elimde erken gebelik testi var ama boşa harcamak istemiyorum zaten hamile olma ihtimalim zayıf

dünya genelinde mart ayında hamile kalınma ortalaması düşükmüş biliyo muydunuz :) bahar ayında üretkenlik düşermiş ve kasım aralık gibi diğer aylara göre az daha bebek doğarmış bi de başımıza bu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…