Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim guzel hamilelerimiz napiyor nasillar acabaaaa.. kizlaaar arada bi sorun diyordum lakin bize bakmiyonuz siz :))
duskapani GurbuzKedi
ben hep okuyorum ama konu ovulasyon olunca araya girmeyeyim diyorum canım her şeyden haberim var yani:)) ben iyiyim çok şükür haftaya ayrıntılı ultrasona gircem merakla onu bekliyorum, onun dışında işe git gel vakit geçiyor:) sen nasılsın canım :)

Soyle bakalim ben nerdeyim :))
Ohh cok sevindim masallah size kizdi degilmi degismedi:) ozelde mi gireceksin ayrintiliya 40 45 dk incelerler artik:) hic unutmam ozeldi bizimki 250tl para vermistik o zaman:) elimize bide cd sini vermislerdi.
Nasil gidiyor hamilelik alistin artik:)

evet evet alıştım artık baya hareketleri de minik minik hissedince baya alıştım, güzel gidiyor çok şükür:)) ben özelde girmeyeceğim üniversite hastanesinde gireceğim doktorum orayı önerdi bakalım artık kaç dk inceleyecek :) o da 120tl miş:) cinsiyetimiz de kız evet değişmedi çok güzel heyecanlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sen şu aralar ovulasyon günlerinde misin? İnşallah en hayırlı zamanda gelir oğluna kardeş :)

Kizim var benim kuzum.. amiin deyim ben..:)
Daha ovu gelmedi aetim bitti 8.gundeyim

Insallah sen de guzel haberlerle gel canim. Uni.hast. ama paralisi o zaman demi?

Kizim var benim kuzum.. amiin deyim ben..:)
Daha ovu gelmedi aetim bitti 8.gundeyim

Insallah sen de guzel haberlerle gel canim. Uni.hast. ama paralisi o zaman demi?
ay kusura bakma yaa niye erkek diye aklımda kalmış benim bak demek ki bi dahakine oğlun olacak Allah söyletti hayır bi de oğlunun adı da Can diye düşünmüştüm hep :))
evet doçent bakacak o yüzden paralı canım :) inşallah teşekkür ederim

Adetime 3 gün var kızlar yumurtlamayı takip ettim bu ay sanki biraz koyuluk var gibi bazısı böyle öğreniyormuş sanırsam gebeliğini

Eklentiler

• D860A98C-5941-4866-9E84-3AB7EE3A7AB5.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 34
Ayy evet Allah soyletmis diyelim bizz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…