- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #7.901
inşallah en en kısa sürede sizlerede maşallah diyeceğizMaşallah
inşallah canımCanım hamilesin büyük ihtimal zaten ama devamı gelir umarım düzenli yükselir hcg değerin
inşallah canım ben geçen ay kimyasal yaşadım bakalım Rabbim inşallah yeniden nasip ederinşallah en en kısa sürede sizlerede maşallah diyeceğiz
Geçen ay kimyasal yaşadım bende umarım bu ay güzel haberler mutlu oluruz hepimizinşallah canım ben geçen ay kimyasal yaşadım bakalım Rabbim inşallah yeniden nasip eder
4 5 ay once denemıstım bıfayda etmıyoİşte benim de bu sefer öylr oldu bence soğan kürünü dene bi
inşallah canım inşallah bakalım benim bu ay biraz karışıktı yumurtlama nasipte varsa olur diyelimGeçen ay kimyasal yaşadım bende umarım bu ay güzel haberler mutlu oluruz hepimiz
İnşallah canım. umarım benimde kimyasal olmaz. ilk değeri ne zaman yapmıştın adet geçmiş miydi. kaç çıkmıştıinşallah canım ben geçen ay kimyasal yaşadım bakalım Rabbim inşallah yeniden nasip eder
ilk tahlili 14 şubatta yapmıştım 73 çıkmıştı bata bir gün vardıİnşallah canım. umarım benimde kimyasal olmaz. ilk değeri ne zaman yapmıştın adet geçmiş miydi. kaç çıkmıştı
benimle yakın 89 çıktı benim bata 3 kalailk tahlili 14 şubatta yapmıştım 73 çıkmıştı bata bir gün vardı
benimle yakın 89 çıktı benim bata 3 kala
hoş çok düzensiz benim bata kaç var bende bilmiyorum aslında 33 günde bir olduğumda oluypr o zaman 3 kala 38 de oluyorilk tahlili 14 şubatta yapmıştım 73 çıkmıştı bata bir gün vardı
ben hep okuyorum ama konu ovulasyon olunca araya girmeyeyim diyorum canımBizim guzel hamilelerimiz napiyor nasillar acabaaaa.. kizlaaar arada bi sorun diyordum lakin bize bakmiyonuz siz :))
duskapani GurbuzKedi
Soyle bakalim ben nerdeyim :))ben hep okuyorum ama konu ovulasyon olunca araya girmeyeyim diyorum canımher şeyden haberim var yani:)) ben iyiyim çok şükür haftaya ayrıntılı ultrasona gircem merakla onu bekliyorum, onun dışında işe git gel vakit geçiyor:) sen nasılsın canım :)
evet evet alıştım artık baya hareketleri de minik minik hissedince baya alıştım, güzel gidiyor çok şükür:)) ben özelde girmeyeceğim üniversite hastanesinde gireceğim doktorum orayı önerdi bakalım artık kaç dk inceleyecek :) o da 120tl miş:) cinsiyetimiz de kız evet değişmediSoyle bakalim ben nerdeyim :))
Ohh cok sevindim masallah size kizdi degilmi degismedi:) ozelde mi gireceksin ayrintiliya 40 45 dk incelerler artik:) hic unutmam ozeldi bizimki 250tl para vermistik o zaman:) elimize bide cd sini vermislerdi.
Nasil gidiyor hamilelik alistin artik:)
Kizim var benim kuzum.. amiin deyim ben..:)evet evet alıştım artık baya hareketleri de minik minik hissedince baya alıştım, güzel gidiyor çok şükür:)) ben özelde girmeyeceğim üniversite hastanesinde gireceğim doktorum orayı önerdi bakalım artık kaç dk inceleyecek :) o da 120tl miş:) cinsiyetimiz de kız evet değişmediçok güzel heyecanlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sen şu aralar ovulasyon günlerinde misin? İnşallah en hayırlı zamanda gelir oğluna kardeş :)
ay kusura bakma yaa niye erkek diye aklımda kalmış benimKizim var benim kuzum.. amiin deyim ben..:)
Daha ovu gelmedi aetim bitti 8.gundeyim
Insallah sen de guzel haberlerle gel canim. Uni.hast. ama paralisi o zaman demi?
Ayy evet Allah soyletmis diyelim bizz :))ay kusura bakma yaa niye erkek diye aklımda kalmış benimbak demek ki bi dahakine oğlun olacak Allah söyletti hayır bi de oğlunun adı da Can diye düşünmüştüm hep :))
evet doçent bakacak o yüzden paralı canım :) inşallah teşekkür ederim
Hadi insallah leylaa.. adetine kac gun var?gebelik testi yok mu?Adetime 3 gün var kızlar yumurtlamayı takip ettim bu ay sanki biraz koyuluk var gibi bazısı böyle öğreniyormuş sanırsam gebeliğini
Kuzum adetime 3 gün var adetim gecikmeden gebelik testi yapmıyım diyorumHadi insallah leylaa.. adetine kac gun var?gebelik testi yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?