Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha o zaman bencede aksatmadan takibini falan yap kusura bakma yeni evlenmissin ya yasin kucukse acele etme demek istedim ama tam anne olacak yastasin insallah biran once sende bende isteyen herkes hamile kalir
Hiç önemli değil cnm ne kusuru , maalesef gerçekler :) normalde hiç öyle evlilik çocuk düşünen yapım yoktu evlendim, hemen ardından çocuğa sardım :) çok mucizevi bişey gibi geliyo şu an bana

Hiç önemli değil cnm ne kusuru , maalesef gerçekler :) normalde hiç öyle evlilik çocuk düşünen yapım yoktu evlendim, hemen ardından çocuğa sardım :) çok mucizevi bişey gibi geliyo şu an bana
Bende evliligimde bir yilim dolmadan cocuk istemem diyordum ama esim cok istedi diye bende istemeye basladim artik esim oluruna birikmis ama ben istiyorum olsun.

Psikolojik olarak bi anaçlık yerleşiyo insanın içine. Sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin cnm
25 yasindayim canim 8 aylik evliyim. Benim esim 32 yasinda oldugu icin o yuzden biraz acele ediyorum galiba. Birde 4 ay once kimyasal gebelik yasadim kisa zamanli olsa bile o duyguyu yasadigim icin tekrar yasamak istiyorum

Cok sukur yok canim dr simdilik hicbir sorunun yok dedi esimde sperm testi yaptirdi onda da bir sikinti yoktu ama iste bekliyoruz bakalim
İnşallah tez vakitte güzel haberlerini alırız o zaman canım benim:) can sıkmaya gerek yok aslında ama biz kadınların huyu. Bu ovülasyon takibi çok önemli galiba . Ona dikkat edicez artık

İnşallah tez vakitte güzel haberlerini alırız o zaman canım benim:) can sıkmaya gerek yok aslında ama biz kadınların huyu. Bu ovülasyon takibi çok önemli galiba . Ona dikkat edicez artık
Ben bu ay ilk defa yaptim cok sukur pozitifi gordum bakalim artik. Haklisin biz kadinlar acayip takiyoruz stresten olacagi varsada olmuyor biraz rahat olursak olur aslinda da iste huyumuz kurusun

Hayırlı olsun canım nelere dikkat ettim bizede bilgi verirmisn
Canim benim adetim zaten duzenli oldugu halde ben adettimin 11.gununden itibaren yapmaya basladim saat 11.15 gibi birde aksam 22 gibi onun oncesinde 2 saat kadar birsey icmiyordum cok sulur 14.gun sabah yaptigimda koyulasmaya basladigini fark ettim aksam tekrar yaptigimda baya koyulasmisti sonra ki gunde siliklesmeye basladi zaten ben bu sekilde kullandim canim. Umarim sizede bir faydam dokunur

Koyu çizgi görünce ilişkilerin nasıl.oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…