Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 29. Gün oldu bile ama geç yumurtladım teste göre doktora da gittiğimde 4 yumurtamın pek iyi gelişemediğini söylemişti 19. Günde sonra zaten bi daha doktora gitmedim 11. Günden 19. Güne kadar 2-3 günde bir gittim

Kizlar benim 27 aralik bat bugun gebelik testlerim gelecek beklemek cok zor her gun bi test yapayim diyorum. 10 11 pik oldu degerlendirdik. Suan arada kasiklarimda karnimda ağrı hissediyorum cok acıkıyorum insallah hüzünle bitmez bu ay

Eklentiler

• IMG_20181213_110236.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 62
İnşallah canım hayırlısı olsun
Benimde 30 u heyecanla bekliyorum valla

Bugünkü ovulasyon testim sizce nasıl çatlamıştır değil mi? Bugünü değerlendirmeme gerek var mı?

Hahahah kız öldüm gülmekten ne yapıyorsun nasılsın bebiş nasıl?

Hahaha çarşamba keseyi gördüm biraz daha sakinim bebek varmış gibi hiiç hissetmiyorum sadece haftasonu gelsin evime gideyim istiyorum :):)

Eki Görüntüle 2217486
Bugünkü ovulasyon testim sizce nasıl çatlamıştır değil mi? Bugünü değerlendirmeme gerek var mı?

Canım senin dünkü test tam pikti bence sen yeni mi yumurtluyorsun acaba silikleşmeye başlamış. Sen bugünü de değerlendir yarına bakarız. Bu nedir yaa bu dönem bu konudaki herkesin testleri geç silikleşti resmen

şu an hamile gibi hissetmemen çok normal susam tanesi kadar mı ne..:)) ancak 15 16 haftada hissedebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…