- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Canim valla acikca ben 13., 14.ve 15.gunleri degerlendirdim artik ne oldu bilemem ama kk dan bir arkadas bana degerlendir demisti bende degerlendirdimKoyu çizgi görünce ilişkilerin nasıl.oldu canım
Bende koyu ve silikleşene kadar değerlendirilcek die biliyorum doğru yapmışsın inşallah tutar bat ne zamanCanim valla acikca ben 13., 14.ve 15.gunleri degerlendirdim artik ne oldu bilemem ama kk dan bir arkadas bana degerlendir demisti bende degerlendirdim
Aynen benimde öle oldu 37. Gün geldi bu ay ilk defaBenim 33.Gün oldu vu ay korunmayı bıraktıktan sonra düzensiz oldu 3 aydır canım doktor döngün 30 demişti ama ondan önceki ay stresten 37.Gün geldi mesela
Cok tesekkur ederim insallah hepimizin ki tutar. Bat 28 aralik canimBende koyu ve silikleşene kadar değerlendirilcek die biliyorum doğru yapmışsın inşallah tutar bat ne zaman
Ooo hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına al inşallah :) Darısı bizlere :)Ben bu ay ilk defa yaptim cok sukur pozitifi gordum bakalim artik. Haklisin biz kadinlar acayip takiyoruz stresten olacagi varsada olmuyor biraz rahat olursak olur aslinda da iste huyumuz kurusun
İlişkinin her gün değil gün aşırı olması gerektiğini yazıyor arkadaşlar spermin kalitesi açısından sanırım . Ne kadar doğru bilemiyorum amaBende koyu ve silikleşene kadar değerlendirilcek die biliyorum doğru yapmışsın inşallah tutar bat ne zaman
Merhabaovü testi pozitif olduğunda kesin yumurta çatlamış mı demek oluyor? yoksa progesteron testinde mi kesin belli olur?
yani pozitifi görüp aslında çatlamamış diyebiliyor muyuz?
ovü testi pozitif olduğunda kesin yumurta çatlamış mı demek oluyor? yoksa progesteron testinde mi kesin belli olur?
yani pozitifi görüp aslında çatlamamış diyebiliyor muyuz?
Insallah ise yaramistir bekliyorum bakalim. Insallah canim sizde hemen pozitifi yakalarsinizOoo hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına al inşallah :) Darısı bizlere :)
Dr bana oyle dedi ama o ovulasyon gunlerinden once ve sonra diye biliyorum. Birde soyle birsey var esim sperm testi yapmaya gittiginde dr ona dort gun iliski yasama sonra gel test yap demisti en iyu sper dort gun bekleyince olusuyor demis. Tabi 5.gunden sonra kalite dusuyor orasida ayri bir mevzu yaaİlişkinin her gün değil gün aşırı olması gerektiğini yazıyor arkadaşlar spermin kalitesi açısından sanırım . Ne kadar doğru bilemiyorum ama
Yumurtlama zamanı üst üste 3 4 gün die Bilyrum canımİlişkinin her gün değil gün aşırı olması gerektiğini yazıyor arkadaşlar spermin kalitesi açısından sanırım . Ne kadar doğru bilemiyorum ama
Ovülasyon testinin silikleşmesi kesin sonuç değildir. Benim silikleştiği halde yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü mesela. Progesteron değeri 21.günde çatlama olup olmadığını gösteriyor sanırım ama onda net değilim.
peki dün bi konu açmıştım bakabilir misiniz? orda ovü testimi çekmiştim. dün çatladı mı acaba bugün silikleşti çünkü.Merhaba
Pik gormen yumurtladigini gosteriyor siliklestiginde catlamis oluyor
Bunun yaninda progesteron yumurtlama hakkinda da bilgi veriyor.
ben de bunu merak etmiştim.ovü testi pozitif oluo silikleşmesine rağmen progesteronu düşük çıkan var mı diye. demekki ovü testleri de garanti değil aslında? progesteron 10dan yukardaysa çatlamış oluyor sanırımOvülasyon testinin silikleşmesi kesin sonuç değildir. Benim silikleştiği halde yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü mesela. Progesteron değeri 21.günde çatlama olup olmadığını gösteriyor sanırım ama onda net değilim.
Yumurtlama zamanı üst üste 3 4 gün die Bilyrum canım
Selam canım ay bu ay nasıl denesem sence çift çizgiyi gördükten sonra nasıl hareket etmeliym
Valla dediğin doğru çok okudum tek ilişkiyle hamile kalanı ben gecen ay valla saymadım çok girdim ilşkiye yine olmadı:)Canım valla olacağı varsa oluyor :) Benim eşim çok sevmez üst üste mesela ben hatta biz nasıl çocuk yapcaz diye kendimi yiyordum haftada 1 kez düşün :) Ben tesadüf çift çizgi gördüm o günü değerlendirdik başka da değerlendirmedik oldu. Ama normalde çift çizgiyi gördün değerlendir ertesi gün çizgi silikleşti değerlendir diyorlar. Yani o dönemde 3 gün üst üste tavsiye ediyorlar canım.
kızım 2 ay kocama dedim ki bugün yumurtlama günü hadi deneyelim 2 ay bana reddetti kendisini kullanılmış hissediyormuş paşam.Valla dediğin doğru çok okudum tek ilişkiyle hamile kalanı ben gecen ay valla saymadım çok girdim ilşkiye yine olmadı:)
Baktim da pcoluymussun dr kontrolundeymissin 18mm bugun yarin catlar gibi duruyor lh da azalmis duruyor fakat tam catladigini gostermiyormus agrin var mi akintin ne durumda? Aslinda en dogrusu yine doktorun baksin catladi mi catlamadi mi gorsun. Sen yine de bugunleri degerlendir bence.peki dün bi konu açmıştım bakabilir misiniz? orda ovü testimi çekmiştim. dün çatladı mı acaba bugün silikleşti çünkü.
hafif akıntı var ağrım da var gibi.bugün yarın çatlar inşallah ya.doktor dün için ilişki söyledi.pztsi gel dicekti ameliyatları varmış.neyse dedi çarşamba gel progesteronda hepsi belli olur zaten dedi.ben de ovü testi yaptımki emin olayım diye.bugün su içmeden bi daha bakcam bakalım. kasıklarımda aralıklarla ağrı var ama.psikolojik mi bilemiyorumBaktim da pcoluymussun dr kontrolundeymissin 18mm bugun yarin catlar gibi duruyor lh da azalmis duruyor fakat tam catladigini gostermiyormus agrin var mi akintin ne durumda? Aslinda en dogrusu yine doktorun baksin catladi mi catlamadi mi gorsun. Sen yine de bugunleri degerlendir bence.
yok o psikolojik değildir yahu aslında gebelik için de belirtiler adetle aynı olduğundan karıştırıyoruz..hafif akıntı var ağrım da var gibi.bugün yarın çatlar inşallah ya.doktor dün için ilişki söyledi.pztsi gel dicekti ameliyatları varmış.neyse dedi çarşamba gel progesteronda hepsi belli olur zaten dedi.ben de ovü testi yaptımki emin olayım diye.bugün su içmeden bi daha bakcam bakalım. kasıklarımda aralıklarla ağrı var ama.psikolojik mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?