Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım aynen ben hiç bilmiyorum akıntı sadece 1 gün oluyor baya yoğun geliyor işte ben o gün oluyordur diye sadece tek ilişki oluyor ve tutmuyor. Düzenli ilişki olsa belki tutar ama bilmiyorum. Ben başlarım 7 8.günler hemen atarım zaten anlamıyorum ben pek :) pik yapınca mı ilişki olacak yoksa silikleşmeye başlayınca mı .. bakalım artık bir başlayalım da

Benim 33.Gün oldu vu ay korunmayı bıraktıktan sonra düzensiz oldu 3 aydır canım doktor döngün 30 demişti ama ondan önceki ay stresten 37.Gün geldi mesela
Anladım canım o zaman senin hep takip etmen lazım kendin anlaman zor olur. Benim yıllardır böyle en fazla 28.gün gelirdi ama hep 26.gün sabahı başlar regl. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir yeni yıla bebişler tutunarak girerler ..

31 yaşındayım canım :) Ünv iş güç derken bu yıl kısmet oldu . Biraz bekleyim diyeceğim çok da zamanım yok :)
Ha o zaman bencede aksatmadan takibini falan yap kusura bakma yeni evlenmissin ya yasin kucukse acele etme demek istedim ama tam anne olacak yastasin insallah biran once sende bende isteyen herkes hamile kalir

Attığın resmi indirip biraz renk ayarlarini duzenledim sonuç
Üzmek istemem inşallah vardır ama bana test hatalı gibi geldi yani bi defasında beniöde böyleydi şu sol taraf baya sararmış falandı test çizgide böyle hayal meyal gözüküyodu ertesi gün başka test yapınca hiçbişey çıkmamıştı. Sen yarın bir daha dene en iyisi Kara_gozlum inşallah vardır bebiş

Olabilir inşallah hamiledir yaa çok üzülüyorum böyle olunca sadece testteki kirmizili
İnşallah vardır. Attığı resimde cizgiyi goremedim gölge gibi bende kırmızı ve gölge ayarini artirip azaltim sadece varsa gorebilelim diye. Gönül istiyor ki isteyen herkesin sağlıklı bebisleri olsun bunlardan biride benim

Pik olmadan once pikken pikten sonra hep deneyin canim

Insallah tatlim kismet canim rabbim vericekse gunu vardir bizde bu dunya hayatinda umutla. Bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…