- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Resim küçükken görüyor gibi oluyorum ama büyütünce göremiyorum inşaallah vardır canımBu canim aksam uaptigim test
Insallah canim duamdasin inşallahResim küçükken görüyor gibi oluyorum ama büyütünce göremiyorum inşaallah vardır canım
Sende benim duamdasın canımInsallah canim duamdasin inşallah
Bu gebelik testimiydi missBu canim aksam uaptigim test
31 yaşındayım canım :) Ünv iş güç derken bu yıl kısmet oldu . Biraz bekleyim diyeceğim çok da zamanım yok :)Canim sen kac yasindasin yenu evlenmissin neden bu kadar acele ediyorsun ki
Evet canimBu gebelik testimiydi miss
Gordum ben o vakit... artar insallah vardiiirrEvet canim
Tamam canım aynen ben hiç bilmiyorum akıntı sadece 1 gün oluyor baya yoğun geliyor işte ben o gün oluyordur diye sadece tek ilişki oluyor ve tutmuyor. Düzenli ilişki olsa belki tutar ama bilmiyorum. Ben başlarım 7 8.günler hemen atarım zaten anlamıyorum ben pek :) pik yapınca mı ilişki olacak yoksa silikleşmeye başlayınca mı .. bakalım artık bir başlayalım daBen 30lu aldim 48 tlydi laboquik 10 gebelik testi de surelab 15 tlye aldim cnm.. bana uygun geldi oyle bilmiyorum.
Agridan bende anliyordum ama eskisi gibi siddeti yok artik bende akinti da yok sayilir az yani.
Insallah gor hadi bakalim piki.. buraya at oldu mu? Kacinci gun gelecek bakalim.
Anladım canım o zaman senin hep takip etmen lazım kendin anlaman zor olur. Benim yıllardır böyle en fazla 28.gün gelirdi ama hep 26.gün sabahı başlar regl. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir yeni yıla bebişler tutunarak girerler ..Benim 33.Gün oldu vu ay korunmayı bıraktıktan sonra düzensiz oldu 3 aydır canım doktor döngün 30 demişti ama ondan önceki ay stresten 37.Gün geldi mesela
Attığın resmi indirip biraz renk ayarlarini duzenledim sonuçBu canim aksam uaptigim test
Ha o zaman bencede aksatmadan takibini falan yap kusura bakma yeni evlenmissin ya yasin kucukse acele etme demek istedim ama tam anne olacak yastasin insallah biran once sende bende isteyen herkes hamile kalir31 yaşındayım canım :) Ünv iş güç derken bu yıl kısmet oldu . Biraz bekleyim diyeceğim çok da zamanım yok :)
Üzmek istemem inşallah vardır ama bana test hatalı gibi geldi yani bi defasında beniöde böyleydi şu sol taraf baya sararmış falandı test çizgide böyle hayal meyal gözüküyodu ertesi gün başka test yapınca hiçbişey çıkmamıştı. Sen yarın bir daha dene en iyisiAttığın resmi indirip biraz renk ayarlarini duzenledim sonuç
22 de yap canim o zaman daha kesin sonuc alirsinBende sekizde en son su içtim onda bı test daha yapacağım bakalm ovu
Olabilir inşallah hamiledir yaa çok üzülüyorum böyle olunca sadece testteki kirmiziliÜzmek istemem inşallah vardır ama bana test hatalı gibi geldi yani bi defasında beniöde böyleydi şu sol taraf baya sararmış falandı test çizgide böyle hayal meyal gözüküyodu ertesi gün başka test yapınca hiçbişey çıkmamıştı. Sen yarın bir daha dene en iyisiKara_gozlum inşallah vardır bebiş
İnşallah vardır. Attığı resimde cizgiyi goremedim gölge gibi bende kırmızı ve gölge ayarini artirip azaltim sadece varsa gorebilelim diye. Gönül istiyor ki isteyen herkesin sağlıklı bebisleri olsun bunlardan biride benimÜzmek istemem inşallah vardır ama bana test hatalı gibi geldi yani bi defasında beniöde böyleydi şu sol taraf baya sararmış falandı test çizgide böyle hayal meyal gözüküyodu ertesi gün başka test yapınca hiçbişey çıkmamıştı. Sen yarın bir daha dene en iyisiKara_gozlum inşallah vardır bebiş
Pik olmadan once pikken pikten sonra hep deneyin canimTamam canım aynen ben hiç bilmiyorum akıntı sadece 1 gün oluyor baya yoğun geliyor işte ben o gün oluyordur diye sadece tek ilişki oluyor ve tutmuyor. Düzenli ilişki olsa belki tutar ama bilmiyorum. Ben başlarım 7 8.günler hemen atarım zaten anlamıyorum ben pek :) pik yapınca mı ilişki olacak yoksa silikleşmeye başlayınca mı .. bakalım artık bir başlayalım da
Insallah tatlim kismet canim rabbim vericekse gunu vardir bizde bu dunya hayatinda umutla. BekliyoruzÜzmek istemem inşallah vardır ama bana test hatalı gibi geldi yani bi defasında beniöde böyleydi şu sol taraf baya sararmış falandı test çizgide böyle hayal meyal gözüküyodu ertesi gün başka test yapınca hiçbişey çıkmamıştı. Sen yarın bir daha dene en iyisiKara_gozlum inşallah vardır bebiş
Saol canim Sence varmi?Attığın resmi indirip biraz renk ayarlarini duzenledim sonuç
Insallah canim yaGordum ben o vakit... artar insallah vardiiirr
İnşallah vardir canım. Test hatalı degilse var gibi duruyorSaol canim Sence varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?