- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Evet iki kere yaptım hemde ikiside kopkoyu olduYaa ama çokta koyu çıkmış kuzum testinde heveslenmicek gibi değil ki
Insallah canim yaaa rabbim saglikla getirmeyi nasip etsin insallah hepimize ayyyyyyy heyecan yaptimmmBen değilim canım testim negatif güzel haberler senden gelir inşaallah
Bende bu ay ilk kez aldım laboguick 10 tane ovulasyon+5 tane gebelik testi 17 liraya aldım herkes bu markayı övüyordu bakalım. Pazartesi başlicam 8.günden itibaren zaten 10 yada 11.gün yumurtlama oluyprdur kesin bakalım.Bilmem ki kuzum.daha mi uygun acaba?
Bugunu degerlendirin iki gun sonra tekrar yap ovulasyon testini. Bazen gebelik testinde çıkmayabiliyormuş yada iki saaten sonra silik cizgisi cikan oluyor takip et yinedeEvet iki kere yaptım hemde ikiside kopkoyu oldu
Ovulasyon günün ne zamandı canımInsallah canim yaaa rabbim saglikla getirmeyi nasip etsin insallah hepimize ayyyyyyy heyecan yaptimmm
Ay benim evde 10 tane vardı dün 20 tane daha sipariş ettm yetmez dieBende bu ay ilk kez aldım laboguick 10 tane ovulasyon+5 tane gebelik testi 17 liraya aldım herkes bu markayı övüyordu bakalım. Pazartesi başlicam 8.günden itibaren zaten 10 yada 11.gün yumurtlama oluyprdur kesin bakalım.
Evet bugünü ve yarını mutlaka değerlendiricem ovulasyon testim bitmek üzere bitene kadar yapmaya devam edicemBugunu degerlendirin iki gun sonra tekrar yap ovulasyon testini. Bazen gebelik testinde çıkmayabiliyormuş yada iki saaten sonra silik cizgisi cikan oluyor takip et yinede
Niye yetmesin canım. Kaç gün sürüyo döngğn ya benim çok mu erken yumurtlama oluyor anlamıyorum. Herkssin 15 20 gün arası oluyor. Ben zaten 26.gün regl oluyorum dr çok normal iyi demişti ama bilmiyorum ki işte takip edeyim bakayım hangi gün olacakAy benim evde 10 tane vardı dün 20 tane daha sipariş ettm yetmez die
16.gun du canim ama 19.gunde cizgi olduOvulasyon günün ne zamandı canım
Hadi gozun aydin canimm
Kaç gün geçti üstünden peki?16.gun du canim ama 19.gunde cizgi oldu
Ben 30lu aldim 48 tlydi laboquik 10 gebelik testi de surelab 15 tlye aldim cnm.. bana uygun geldi oyle bilmiyorum.Bende bu ay ilk kez aldım laboguick 10 tane ovulasyon+5 tane gebelik testi 17 liraya aldım herkes bu markayı övüyordu bakalım. Pazartesi başlicam 8.günden itibaren zaten 10 yada 11.gün yumurtlama oluyprdur kesin bakalım.
Canim sen kac yasindasin yenu evlenmissin neden bu kadar acele ediyorsun kiSağol canım benim . Evlenmeden önce adet olduğum zaman bu kadar sevindiğimi hiç hatırlamıyorum :))
Benim 33.Gün oldu vu ay korunmayı bıraktıktan sonra düzensiz oldu 3 aydır canım doktor döngün 30 demişti ama ondan önceki ay stresten 37.Gün geldi meselaNiye yetmesin canım. Kaç gün sürüyo döngğn ya benim çok mu erken yumurtlama oluyor anlamıyorum. Herkssin 15 20 gün arası oluyor. Ben zaten 26.gün regl oluyorum dr çok normal iyi demişti ama bilmiyorum ki işte takip edeyim bakayım hangi gün olacak
13gun canimKaç gün geçti üstünden peki?
Canim sence her ihtimale karsi degerlendirmelimiyimKaç gün geçti üstünden peki?
Bence değerlendir bende değerlendiricem inşaallahCanim sence her ihtimale karsi degerlendirmelimiyim
Evet gebelik 1-2 güne netleşir dünkü testin duruyorsa onunda resmini atar mısın?13gun canim
Bu canim aksam uaptigim testEvet gebelik 1-2 güne netleşir dünkü testin duruyorsa onunda resmini atar mısın?
Tmm canim aksam insallah degerlendircem bakalim canimBence değerlendir bende değerlendiricem inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?