Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende test yokmu cnm ılk hedefomız hamıleysek adet olmayıp kımyasalı atlatmak belırtıler varsa yazıcam
Ben malesef ki adet sancılarını tanıyorum keşke değişik şekilde girse artık yarını beklicem dün test alacaktım malesf eczaneler kapanmıştı

Sende test yokmu cnm ılk hedefomız hamıleysek adet olmayıp kımyasalı atlatmak belırtıler varsa yazıcam
Yok canım ya erken gebelik testi vardı adetime 4 gün beş gün falan vardı yaptım çıkmadı lapoquickin ovu testinin yanında gönderilmişti hafta sonuna girdi alamadım test başka

Ovunun 10 uncu günü yapmıştım erken gebelik testi yanılma payı oluyormuş dediler inşallah vardır da göstermemiştir diye umut ediyorum kendi kendime
10. Gunde de erken gebelık benım aksam ıdrarıyla sonradan cızgı cokmostı ılk bebekte cnm ama yanılabılır eger benım yrın sabah testte cıkarsa daha belırgın 11. Gunum dıcem dollenmeden ve 20 de yumurtlamıs olcam

sen hangi erken gebelik testini kullandın canım

kizlar ya iyice moralim bozuldu benim bugun ovulasyon testinim 4. gunu yazmistim hatirlanmaz diye tkrr ediyorum ilk iki gun silikti ilk defa dun gorsum ama yine ayni koyulukta degildi bugun olur diye bekledim bu defa yine silik belirsiz cikti neden boyle oluyor bi fikri olan var mi bu ay zaten hic akintimda olmadi ben test olmadan biliyordum yumurtlamami moralim bozuldu

Cnm gec yumurtlarsın belkı testlerını arka arkaya koyup gungın atsana

testlerimi attim canim sinirlenip teste yapmicam moralim bozuluyo zaten esim obur ay asker takip edemicem allah nasip ederse geldikten sonra ilk gunden baslicam.
Ins cnm sen ıkıgınde bır ılıskıye devm et ama bak hıc ummadıgın anda olur bellı olmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…