- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.081
Adet gunun bugunmuydu cizgi var hayrli olsun canim istersen sabah idrarylada bi tekrarla
Adet gunun bugunmuydu cizgi var hayrli olsun canim istersen sabah idrarylada bi tekrarla
Ay hadi inşallah canım seninledir minişin.Kızlar sabah test yaptım ama gozle bıle gorulmıcek kadar az hafof bır cızgı vardı emın olamıyorum foto ceksem bıle cıkmaz ter kokum degıstı ve 10 dkda sıksık ıdrara cıkıyorum gogus yanması ve sızıso bar
kaset kısmını aç içindeki şerit daha net çıkar bir de pembe ise muhtemelen hamişssin. Eğer sarımsı ise hayalet çizgi olabilir. Çok merak ettim.Kızlar sabah test yaptım ama gozle bıle gorulmıcek kadar az hafof bır cızgı vardı emın olamıyorum foto ceksem bıle cıkmaz ter kokum degıstı ve 10 dkda sıksık ıdrara cıkıyorum gogus yanması ve sızıso bar
Insallah hamilesin canimGünaydın kızlar buda sabah yaptığım test. Bundada hafif çizgi çıktı
Eki Görüntüle 2246676
Ay hadi inşallah canım seninledir minişin.
iki günde iki katına çıkar canım. Yarını atla sonraki sabah yap veya direk yarın sağlık ocağından kana baktır.Ins cnm bılmıyorum nasıp yarın koyulasırmı barsa acaba
Benim dünkü ovul böyleydi canım. sıvı alımını falan tınmadım. 4 saatte beklemedim.Ovu yaptım bıde kızlar ıkı gın once hıc cızgı yoktu
HCG'ni de ekleseneOvu yaptım bıde kızlar ıkı gın once hıc cızgı yoktu
Cnm fotoda hıc gozukmuyo ko sabah yaparm geneHCG'ni de eklesene
Baksana oynadım bıraz ama yok yanıHCG'ni de eklesene
Ben varımAdetıne ıkı gun kalan var mı atanızda ıkı gun sonra test yapacak olan
Ben gördüm canım oynandığını için rengini bilmiyorum ama üst tarafı daha yoğun bir çizgi var.Baksana oynadım bıraz ama yok yanı
Ben de yarın yapcaö belırtın varmnıBen varım ☺
Bakalım ılk ıdtarla barsa sabaha daha net gozukur cnm umutlanmak ıstemıyorum ama lh az koyu coktı ıkı gun pnce daha sılıktı fotolarda acık cıkıyoBen gördüm canım oynandığını için rengini bilmiyorum ama üst tarafı daha yoğun bir çizgi var.
Benimde yumurtlamaya göre yarın canım şiddetli kasık ve bel ağrısı vardı kaç gündür ama bugün soğuk vurunca karnıma adet sancıları gibi sancı girip çıkıyorBen de yarın yapcaö belırtın varmnı
Olma ıhtımalı yuksek ozaman benımde bel agrım vardı dunden berı hafıf kasık agrıso gogus hassasıyetı barBenimde yumurtlamaya göre yarın canım şiddetli kasık ve bel ağrısı vardı kaç gündür ama bugün soğuk vurunca karnıma adet sancıları gibi sancı girip çıkıyor
Ben de gördüm gibi çizgiyiBaksana oynadım bıraz ama yok yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?