- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.141
Cnm ıkıgındır yogın beyaz akıntım var bugun hafıf yapıskan gıbı oldu koku yoksa korkmaCanim ya benim yum. 14unde oldu hala beyaz alintim var acaba enfeksiyon tarzi biseymi yoksa devam etmesi normal mi
Aynen ama test yok bende olsaydı yapardım hemenOzaöan kesın cnm sımdı bıle cokar
Yok gibi canim olmadi bi idrar testi veririm ya.Cnm ıkıgındır yogın beyaz akıntım var bugun hafıf yapıskan gıbı oldu koku yoksa korkma
Göndereyım sana hemenAynen ama test yok bende olsaydı yapardım hemen
Tabı bak durumuna gore cnmYok gibi canim olmadi bi idrar testi veririm ya.
Bana senin testler cöp olacakmis gibi geliyrGöndereyım sana hemenyarın mutlaka yap cnm
Bana senin testler cöp olacakmis gibi geliyr
Hayirlisi vanimOlmaz olmaz hayırlısıyla bakalım benım nolcak
Ayy yolla kız gelsin hemenGöndereyım sana hemenyarın mutlaka yap cnm
Aynen uğur getirsinler bize de dimiHayirlisi vanimhadi bize guzel haberi ver de bizde pesinden gelelim insallaj
Evet ya buralar bos kaldi bugunlerdeA
Aynen uğur getirsinler bize de dimi
Ayy allahım inşallahEvet ya buralar bos kaldi bugunlerdeinsallah pespese guzel haberlerle dolar
Hahahah ya be zaman kan verceksın senAyy yolla kız gelsin hemen
Tbr ederım cnm ıns kucagına almayı nasıp etsın darısı bıze bende bakalım kac cıkıcak verırsem
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah minnacık hala
Eğer yarın adet olmazsam gidip vermeyi düşünüyorum canım direk hiç test yapmadanHahahah ya be zaman kan verceksın sen
Ben gördüm var sankiBaksana oynadım bıraz ama yok yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?